"Urmeaza sa nasc, dar nu stiu daca sa investesc in cosulete bebe" Raspunsul categoric dat de toti proaspetii parinti

/ / Modificat: 2022-09-08

Te pregatesti pentru marea intalnire cu bebelusul tau? Alcatuirea trusoului ridica semne de intrebare si nu esti prea sigura daca ar trebui sau nu sa incluzi pe lista achizitiilor si un produs din gama de cosulete de bebe? Recenziile parintilor care au optat deja pentru acest produs te vor ajuta sa iei cea mai buna decizie, pentru a-l primi pe cel mai mic membru al familiei asa cum se cuvine! Iata cat de utile pot fi aceste articole si cat de mult iti pot usura misiunea de mamica!


Un accesoriu ce ofera sentimentul de "acasa"

 Conform studiilor, in primele luni de viata, fiecare nou-nascut trece printr-o perioada de adaptare la mediul in care tocmai a sosit. In acest sens, poti sa ii faci acomodarea mai usoara, folosind articole textile sau echipamente care sa ii ofere caldura si intimitatea cu care s-a obisnuit in perioada intrauterina. Parintii care au apelat la cosulete bebe sustin faptul ca micutii sunt mai relaxati atunci cand isi petrec timpul in aceste "cuibusoare", avand un somn mult mai linistit.

 Cosulete bebe

La acest aspect contribuie si materialele hipoalergenice, foarte prietenoase cu pielea delicata a sugarilor, precum si dimensiunile reduse ale acestor accesorii atat de indragite. Fiind destinate bebelusilor, confectionarea se face respectand toate standardele impuse de institutiile medicale si pediatrice. Bumbacul 100%, cel mai confortabil material textil din lume, interioarele din vatelina si peretii captusiti cu puf siliconat hipoalergenic, certificat OEKO TEX, garanteaza siguranta maxima pentru nou-nascuti. Ai, asadar, la dispozitie o gama de cosulete de bebe ce ii vor oferi copilului tau o experienta minunata pentru momentele de relaxare, somn sau joaca.

Postura corecta a corpului

 Toate modelele sunt echipate cu saltelute detasabile, cu spuma cu memorie, realizate special pentru a asigura o dezvoltare osoasa si musculara optima. Nu exista pericolul de afundare in materialele utilizate, textura ferma mentinand corpul in pozitii sigure pentru bebelus. Riscul de sufocare accidentala este astfel eliminat, parintii fiind mai linistiti acum din acest punct de vedere. 

Portabilitate si depozitare facila

 Manerele de pe laterale le fac usor de transportat. Acasa, in vizite sau concedii, cu ajutorul unor cosulete de bebe transportul nu mai este o problema. In primele luni, atunci cand rudele si prietenii apropiati isi doresc sa cunoasca mica ta comoara, acest accesoriu se dovedeste a fi deosebit de practic. Micutul nu va mai fi supus stresului de a fi mutat din patutul sau pentru a fi adus in camera de zi, putand fi transportat prin intermediul "casutei" sale chiar si in timpul somnului, fara a fi deranjat. In plus, oriunde veti calatori, acesta va beneficia de tot confortul si se va simti intr-un mediu familiar.

Riscul de accidentare in patul matrimonial este eliminat

 Fara nicio indoiala vei dori sa petreci cat mai mult timp alaturi de bebe, sa il privesti in timpul somnului sau sa te odihnesti tinandu-l aproape. Insa asezarea sa in patul matrimonial poate da curs unor mici incidente, precum loviturile sau rasturnarile peste cel mic. Pentru a-l proteja, adu-l in pat impreuna cu mica sa casuta. Marginile ferme ale acesteia vor functiona ca o bariera de siguranta, putand dormi alaturi, fara a va mai face griji de posibilele accidentari. 

Modelele de cosulete bebe cu arcada de jucarii si plasa contra insectelor sunt foarte cautate. Nu mai sta pe ganduri si consulta ofertele producatorilor, pentru a-l primi pe cel mai asteptat membru al familiei in cel mai frumos mod posibil!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bebelus Accesorii camera copil

Articole recomandate

Citeste si despre