Laura Cosoi a povestit cum a decurs cea a treia nastere naturala. „Totul a durat cam 2 ore si jumatate”

/ / Modificat: 2022-07-03
Laura Cosoi a povestit cum a decurs cea a treia nastere naturala. „Totul a durat cam 2 ore si jumatate”

Laura Cosoi poate spune ca este o mama eroina. Pe 23 iunie, vedeta a nascut o fetita de nota 10, pe care a botezat-o Lara. Actrita a avut parte de a treia nastere naturala, asa cum planificase. Totul a decurs firesc, dar cu multe emotii, iar proaspata mamica a povestit pe larg experienta, pe blogul personal.

La cateva zile de cand a adus pe lume cea de-a treia fetita, Laura Cosoi si-a facut timp sa impartaseasca experienta nasterii pe blogul personal, la fel cum a facut si la primele doua nasteri. Chiar daca se afla la a treia nastere si stia deja la ce sa se astepte, momentul nu a fost lipsit de emotii, dupa cum a recunoscut insasi Laura.

Actrita a povestit ca a inceput sa aiba contractii noaptea, insa nu s-a grabit sa mearga la maternitate. Laura si-a sunat moasa, care i-a spus sa se grabeasca, deoarece fiind a treia nastere, travaliul va fi mult mai scurt. Si-a trimis sotul sa duca fetitele cele mari la gradinita, dupa care au plecat impreuna spre maternitate. Laura Cosoi a povestit ca sotul ei a putut fi alaturi de ea de data aceasta, ceea ce a contat mult pentru starea ei psihica.

Travaliul a fost intr-adevar scurt, iar la doua ore de cand ajunsese la spital, Laura Cosoi a adus pe lume cea de-a treia fetita. Lara a primit nota 10 la nastere si a avut 50 cm lungime si 3.450 g.

A treia nastere, asemanatoare cu prima

Actrita a spus ca nasterea celei de-a treia fetite i s-a parut ca a semanat cu prima, deoarece la ambele a avut parte de un travaliu scurt, pe cand la cea de-a doua nastere, travaliul a fost ceva mai lung.

„Daca ar fi sa compar cele trei nasteri, aceasta a fost ceva mai asemanatoare cu prima, doar ca de data asta nu mi s-a rupt apa. Atat la Rita cat si la Vera mi s-a rupt apa acasa si apoi au inceput contractiile, iar acum a fost invers. La Vera insa am stat intr-un travaliu ceva mai lung, aproape 24 de ore dar suportabil, pe cand la Rita si la Lara a durat totul cam 2 ore si jumatate, ma refer la contractii puternice si expulzie. (...)

Cuvintele mi se par neputincioase sa descrie cat de dornica eram sa o cunosc, sa o ating si sa o miros – acel parfum inconfundabil de bebelus nou-nascut, miros de puritate. Alaturi de noi a fost Cosmin care ne-a cuprins emotionat pe amandoua in brate si spunea incontinuu ca este perfecta! Cred ca si daca as avea 10 copii, momentul primei intalniri tot mi s-ar parea magic sau mai exact spus, atins de harul lui Dumnezeu.

Am mai trecut prin aceste emotii, care desi sunt firesti, au o anumita magie a lor, dar si unicitate. Momentul intalnirii cu sufletul pe care l-ai purtat in pantece mi se pare in continuare extrem de incarcat de insemnatate, de emotii si de Dumnezeu. Si nu pot vorbi despre Lara ca despre copilul al treilea, pentru ca stiu foarte bine ca este un suflet unicat daruit de Dumnezeu.”, a scris Laura Cosoi, pe blogul personal.

Actrita a mai relatat ca, in ziua in care a nascut pentru a treia oara, fetita ei cea mare avea serbare la gradinita. I-a spus inca de dimineata ca nu va putea fi alaturi de ea, pentru ca trebuie sa mearga la spital pentru a o aduce pe lume pe surioara ei. Si din acest motiv s-a rugat sa aiba parte de un travaliu de scurta durata, pentru ca sotul ei sa poata fi prezent si la nasterea fetitei celei mici, si la serbarea celei mari.

FOTO: lauracosoi.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre