Avantajele nasterii in mediul privat

/ / Modificat: 2021-10-06
Avantajele nasterii in mediul privat

In ultimii ani, din ce in ce mai multe mame isi doresc sa nasca la o maternitate privata, in detrimentul celor de stat, beneficiind astfel de numeroase avantaje. Daca si tu iti doresti sa iei aceasta decizie, dar nu esti hotarata, iti vom prezenta cateva dintre principalele avantaje.

• Echipa dedicata si profesionista

• Curatenie in salon, pe holuri si in sala de nasteri

• Aparatura performanta si de ultima generatie

• Bagajul pentru maternitate aproape inexistent

• Schitarea planului de nastere impreuna cu medicul anestezist si obstetrician

• Mancare gustoasa adaptata nevoilor tale

Echipa dedicata

Primul avantaj si unul dintre cele mai importante se afla in stransa legatura cu echipa de medici, asistente si moase. Aceasta este atenta in mod constant la nevoile tale, asigurandu-ti atat confortul fizic, cat si cel psihic. Mai mult decat atat, iti sta la dispozitie pentru orice nelamurire, oferindu-ti consiliere personalizata.

De asemenea, dupa ce ai nascut, vei avea parte de un program flexibil in ceea ce priveste sistemul rooming-in. Astfel, daca starea ta de sanatate si a copilului tau permite, vei putea fi cazata impreuna cu acesta, pe toata perioada internarii (2 nopti si 3 zile in cazul in care totul decurge bine).

 Confort si curatenie

Curatenie

Confortul si curatenia este principalul mod prin care o maternitate privata se deosebeste de cea de stat. In acest sens, rezervele sunt dotate corespunzator, la standarde de 5 stele, cu televizor, pat cu reglaj electric, baie proprie cu cabina de dus, buton pentru asistenta medical disponibil non-stop. Mai mult decat atat, igiena este mentinuta in mod constant atat pe coridor si holuri, cat si in rezerve si mai ales in salile de operatie/de nasteri.

Aparatura performanta

Aparatura

Aparatura performanta, insotita de servicii medicale private de cea mai buna calitate, constituie un mare avantaj in ceea ce priveste maternitatea privata. Constant se investeste in aparatura de ultima generatie, care sa poata facilita nasterea, dar si perioada de dinainte si dupa aceasta.

in plus, Maternitatea GynMed a investit in aparatura specializata pentru nasterea in apa, dar si pentru cea insotita de Entonox. Astfel, vei avea parte de o nastere mult mai usoara, un travaliu mai putin dureros, deci o experienta confortabila atat pentru tine, cat si pentru bebelusul tau.

Bagajul aproape inexistent

Foarte multe mamici isi fac griji cu privire la ce ar trebui sa ia cu ele la maternitate, atat pentru ingrijirea proprie, cat si pentru cea a bebelusului. Daca optezi pentru servicii medicale private, nu va fi nevoie sa te ocupi de acest aspect, maternitatea oferindu-ti aproape toate obiectele de care ai putea avea nevoie.

Printre acestea se numara si halatul, papucii, perie si pasta de dinti, gel de dus si sampon, tampoane, bustiera, burtiera, prosoape, lenjerie intima de unica folosinta, camasi. De asemenea, pentru bebelus iti vor fi puse la dispozitie scutece, haine, biberoane si produse de igiena.

Maternitatea Gyn Med

Daca te-am convins sa alegi servicii medicale private pentru a da nastere bebelusului tau, nu uita sa ne vizitezi aici, pentru mai multe detalii si informatii utile. Consulta personalul maternitatii pentru orice nelamurire si alege sa fii in siguranta cu GynMed!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Maternitate privata

Articole recomandate

Citeste si despre