Emotia primei alaptari

/ / Modificat: 2013-08-07
Emotia primei alaptari

1-7 august - Saptamana Mondiala a Alaptarii

Bucuria de a-ti tine pentru prima oara bebelusul in brate in timp ce il alaptezi si il dezmierzi cu cuvinte de dragoste este de nepretuit. Copilul.ro sustine mamicile care alapteaza si desfasoara o noua campanie de promovare a acestui act atat de natural si firesc.

Membrele comunitatii ne-au povestit pe forum ce au simtit cand si-au pus prima oara pruncul la san si s-au adunat un noian de emotii legate de primele momente cu bebe la san.

Urmariti mai jos povestea mamicii ssinziana:

"Imi vine sa plang de fiecare data cand povestesc cuiva de momentul cand am alaptat-o prima oara pe Cassiana. S-a intamplat la 15 minute dupa ce s-a nascut.

Este o emotie pe care nu o pot descrie in cuvinte, cred ca numai o mama poate sa inteleaga. In momentul ala m-am simtit cea mai bogata, fericita si implinita femeie de pe Pamant.

Imi aduc aminte ca in timp ce asistenta incerca sa mi-o aseze la san, eu ii pipaiam manutele, capusorul, nu imi venea sa cred ca e adevarat si ca sunt mama unui pui de om.

As scrie o gramada in acest subiect pentru ca sunt niste momente minunate din viata unei femei, dar printesa mea nu ma lasa pentru ca e ora de joaca."

Urmariti si povestile celorlalte mamici in topicul Emotia primei alaptari. Va asteptam si pe voi cu povestile voastre emotionante.

De-a lungul timpului, comunitatea Copilul.ro a umplut mii de pagini cu postari despre acest subiect si am reusit sa adunam informatiile de baza intr-un ghid pe care va invitam sa il descoperiti accesand linkul: Alaptarea bebelusului - intrebarile si raspunsurile comunitatii Copilul.ro.

Mii de caractere au fost scrise si publicate si in sectiunea speciala dedicata alaptarii pe care o puteti vizita aici: Alaptare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alaptare

Articole recomandate

Citeste si despre