• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ionescu Marcela
18 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
clinica

Dr. Ionescu Marcela

Asist. univ. dr. Ionescu Marcela de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

Asist. univ. dr. Ionescu Marcela de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

pediatrie

pediatrie

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie

Opinii utilizatori

Dr. Ionescu Marcela
De Clara pe 10 Ianuarie 2011

Am fost internata cu baietelul de 4 ani la dansa si sunt foarte multumita.

Dr. Ionescu Marcela
De Maria pe 27 Decembrie 2010

Poate fi gasita si la Medlife grivita cu o programare prealabaila. Atunci cand nu am gasit-o (pentru ca e foarte ocupata si nu raspunde la telefon aproape niciodata) am apelat la alt medic. Cand am ajuns din nou la ea (internare Budimex)ne-a acuzat de lipsa de incredere si s-a suparat ca am mers cu copilul sa il consulte alt medic. Probabil ca ar fi trebuit sa astept pana raspunde domnia sa la telefon, trageti singuri concluziile! Intr-adevar ne intoxica cu ventolin, flixotide, singulair, ne da o lista cu 7-10 medicamente deodata si cand nu mai raspunde organismul piticului la tratamentul prescris ii mareste dozele sub pretextul ca s-a agravat boala. Incercam din rasputeri sa gasim alt medic!

Dr. Ionescu Marcela
De Andreea pe 28 Octombrie 2010

O gasiti la Medlife Unirii. Eu una nu sunt atat de incantata de dansa, nu sunt de acord cu tratamentele pe baza de corticosteroizi recomandate la cel mai mic semn de boala. Fetita mea a urmat tratamentul dansei 2 ani, aproape zilnic, dupa care am recurs la homeopatie si nu a mai fost nevoie de nici un puf. Sanatate tuturor.

Dr. Ionescu Marcela
De Alexandra pe 17 Iulie 2010

Cum ati reusit sa intrati la dumneaei? Eu am fost de trei ori la Budimex si nu a putut sa ma primeasca.

Dr. Ionescu Marcela
De Alina pe 09 Iulie 2010

Intr-adevar tratamentele doamnei doctor sunt foarte eficiente, insa este cam greu de gasit.

Dr. Ionescu Marcela
De Lili pe 25 Martie 2010

Este primul medic pediatru care a consultat complet copilul, nu doar cantarire, masurare si verificare fontanela. Tratamentele dansei sunt foarte eficiente. De cand merg la dansa copilul meu nu a mai racit.

Un adevarat medic
De COFARU EUGENIA pe 05 Noiembrie 2009

Intr-o perioada foarte scurta de timp dna doctor Ionescu a rezolvat o problema de sanatate a copilului meu. In urma tratamentului administrat si a schemei de tratament pe care mi-a recomandat-o am reusit ca baiatul meu sa scape de o tuse seaca (astm bronsic) care nu-mi dadea liniste de mai bine de o jumatate de an. Un medic si un om deosebit. Tot respectul meu pentru doamna doctor.

Contact Dr. Ionescu Marcela

Adresa

C-tin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.