• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ionescu Marcela
18 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
clinica

Dr. Ionescu Marcela

Asist. univ. dr. Ionescu Marcela de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

Asist. univ. dr. Ionescu Marcela de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

pediatrie

pediatrie

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie

Opinii utilizatori

Cel mai bun medic pediatru din Romania
De Elsie Popa pe 08 Noiembrie 2017

Faceti cinste acestei tari doamna doctor .. ne inclinam in fata profesionalismului si felul in care va dedicati muncii dumneavoastra .ati facut si faceti diferenta in viata multor copii

Doamna doctor Ionescu Marcela este un medic extraordinar! Este un medic cu multa experienta!
De CRANGA ADRIANA pe 16 Octombrie 2015

Ii multumesc doamnei doctor Ionescu Marcela pentru interesul si grija pe care o are fata de copilul meu,diagnosticat cu astm bronsic. Sa ne traiti multi,multi ani!

Este un medic foarte pregatit si cu foarte multa experiente
De Geageac simona pe 05 Februarie 2015

Mergeti cu incredere la dansa.
Noi ii multumim tare mult pentru ca ne-a ajutat cu aplicarea eficienta a tratamentului si mergem la dansa periodic.

Ce medic homeopat?
De Adriana pe 17 Noiembrie 2014

Buna ziua. Nu stiu daca mai vedeti acest mesaj, dar as vrea sa va rog sa imi spuneti numele medicului homeopat care v-a ajutat! Multumesc anticipat!

Dr. Ionescu Marcela
De Iuliana pe 15 August 2013

La prima impresie, o parere buna si sper sa nu ma insel. Mi-a facut o schema de tratament pentru baiatul meu care are un astm si care nu mai scapa de o tuse de ceva vreme (mult timp) si sper din tot sufletul sa dea si rezultate. Sa dea Domnul sa scapam si sa am numai cuvinte de laudala la adresa doamnei doctor.

Cel mai bun medic pediatru
De Raceanu Gabriela Anca pe 02 Octombrie 2011

Am doua fetite (4 ani jumate, respectiv 1 an) sanatoase, voioase datorita sfaturilor pe care le-am primit de la D-na Dr.Ionescu. De fiecare data mi-a dat sfaturi utile, ingrijindu-mi fetitele cand au fost bolnavioare si a avut numai diagnostice sigure cu rezultate foarte bune! Avem mare incredere in doamna doctor. Sa-i dea Dumnezeu sanatate! Va multumim pentru tot si va multumim ca existati! Anca Raceanu

Doamna doctor Ionescu
De Aura pe 06 August 2011

Abia m-am externat cu baietelul meu,in varsta de 4 ani, care tot timpul aveam probleme cu bronsite repetate, fiind internata tot timpul la medici diferiti. De acceasta data am avut mare noroc, am intanlit-o pe dansa, care a fost singurul medic care care cu adevarat sa ocupat de el asa cum trebuia in adevaratul sens al cuvantului. De aceasta data a fost diagnosticat cu o criza asmatica care ma speriat tare rau, in schimb dansa a stiut sa ma linisteasca si sa imi recomande un tratament adecvat. Multumiri din partea familiei Nicolae Yanis. Sai dea Dumnezeu sanatate si sa ramana in continuare asa cum e un medic si o persoana formidabile!

Dr. Ionescu Marcela
De ALYNA pe 13 Iunie 2011

Buna ziua am si eu o intrebare pt maria, spui ca ai mers cu copilul la homeopat si au disparut problemele de sanatate,spune-mi si mie numele medicului homeopat!

Dr. Ionescu Marcela
De ROBERTA GABRIELA pe 18 Martie 2011

Vreau sa spun ca o cunoastem pe doamna doctor Ionescu Marcela de la Budimex (marie curie) de cand avea fetita mea 10 zile si acum are 4 ani jumatate. De fiecare data doamna dr. in acesti ani mi-a facut fetita bine si a avut numai diagnostice precise si rezultate foarte bune! Avem mare incredere in doamna doctor. Sa-i dea Dumnezeu sanatate!( mama si bunica lui roberta gabriela)

Dr. Ionescu Marcela
De Bibi pe 27 Ianuarie 2011

Am fost la dansa. Este super ok.

Contact Dr. Ionescu Marcela

Adresa

C-tin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.