• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
49 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Borangiu Andrei

Dr. Borangiu Andrei medic specialist ORL in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

Dr. Borangiu Andrei medic specialist ORL in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

ORL

ORL

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.460.42.60, 021.460.30.26

Opinii utilizatori

Numar de telefon
De Dana pe 26 Iunie 2014

0742.036.526. Il gasiti pe dl doctor si la Hiperclinica Medlife sect 1. Un medc de exceptie. Si eu merg cu fata tot la el la un control. Am mai fost acum 2 ani si a facut-o bine cu tratamentul indicat.

Rog numar telefon
De Adina pe 12 Mai 2014

Buna ziua

Imi puteti trimite, va rog pe adresa de e-mail adinutzageo@yahoo.com numarul de telefon al Dlui doctor Borangiu Andrei?

Multumesc,
Adina

Cat va costat operatia de polipi?
De Madalina pe 02 Aprilie 2014

Buna, am si eu un baietel in varsta de 3 ani si 8 luni si trebuie sa-l operez de polipi, Dl. Dr. l-a urmarit tot timpul in decursul ultimilor 2 ani. Va rog sa-mi spuneti cat va costat operatia plus anestezistul.

Multumesc!

Cu adevarat medic
De Georgescu gabriela pe 25 Martie 2014

Este intr-adevar un medic de exceptie, numai cuvinte de lauda la adresa dumnealui.
Rar am intalnit un asemenea medic care sa-si dea interesul atat de mult.

Dr. Borangiu Andrei
De Apostol oana pe 26 Ianuarie 2014

Am ajuns la acest dr. cu ambii copii cu adenopatie cervicala. A avut multa rabdare cu ei. I-a consultat, le-a facut analize. Le-a dat tratament si acum sunt bine sanatosi. Este un dr. extraordinar, un om cum rar intalnesti. De un bun simt rar, cinste lui.

Excelent
De George pe 09 Ianuarie 2014

Exact cand increderea si speranta in sistemul medical erau aproape nule, mi-a iesit in cale domnul doctor Borangiu. Am fost cu fetita mea astazi la Spitalul Marie Curie (initial cu foarte multa retinere) si am fost intampinat de un medic cum as vrea sa fie toti din Romania. Iti explica in amanunt ce trebuie facut, de ce trebuie, cum ar trebui sa se manifeste copilul in timpul tratamentului, nu te lasa sa pleci pana nu se convinge ca a ales ce e mai bun pentru copil.

Comunicarea cu pacientul este excelenta, poti intreba orice, te linisteste numai prin cum se poarta cu copiii. Am plecat de la spital cu incredere, linistit ca totul o sa fie bine pentru copilul meu, ca i-a fost acordat cel mai bun tratament si cu speranta data de acest doctor ca totul va reveni la normal destul de curand.

Pentru modul in care lucrati cu copiii, pentru grija fata de ei, va doresc, domnule doctor, sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata, putere de munca si sa ramaneti acelasi om pe care am avut onoarea sa il cunosc astazi!

Extraordinar!
De Adela pe 03 Decembrie 2013

L-am ales pe Dr. Borangiu, pentru a efectua operatia de polipi a fetitei noastre, dupa ce, in decurs de un an, am vazut 4 ORL-isti, majoritatea "pomi laudati". Dumnealui ne-a dat incredere imediat prin siguranta cu care a consultat fetita, prin felul in care a conectat cu ea, prin expertiza si prin felul in care face tot, de la consultatii, la recomandari si, mai presus de orice, la operatie. Este prima oara cand dau calificative online, dar, il recomand cu caldura pe Dr. Borangiu tuturor parintilor care au indoieli vis-a-vis de efectuarea operatiei de polipi. Eu am avut indoilei timp de 1 an, dar, dragi parinti, am facut cea mai buna alegere! Dr. Borangiu este estraordinar! Multumim din suflet!

Dr. Borangiu Andrei
De Iuliana pe 15 August 2013

Domnul doctor Borangiu, un medic de exceptie si un foarte bun profesionalist, nu am decat cuvinte de lauda la adresa lui. Ii multumesc din suflet pentru cum s-a comportat cu baiatul meu de 4 ani si jumatate, pe care l-a si operat ulterior de polipi, totul a decurs neasteptat de bine ii multumesc din suflet, eram disperat. Felicitari domnului doctor, toata stima si respectul!

Dr. Borangiu Andrei
De Stanculeanu camelia pe 02 Iulie 2013

Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu cateva intrebari daca dr. Borangiu este un dr. orl bun ? Si daca poate face audiometrie la copil mic care inca nu poate vorbi. As dori un numar de telefon. Va rog, ajutati-ma.

Un medic excelent!!
De Fiona80 pe 15 Mai 2013

Dr. Andrei Borangiu este un medic excelent! Si noi tot la el mergem cand avem probleme!

Contact Dr. Borangiu Andrei

Adresa

Constantin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.