• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
49 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Borangiu Andrei

Dr. Borangiu Andrei medic specialist ORL in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

Dr. Borangiu Andrei medic specialist ORL in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

ORL

ORL

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.460.42.60, 021.460.30.26

Opinii utilizatori

Respect pentru asemenea medici !
De Maria Flutur pe 15 Septembrie 2017

Un Om extraordinar si un profesionist desavarsit!
Un medic care are harul de a asculta cu atenție părintele, ceea ce este mare lucru.
Mii de mulțumiri d - lui doctor ! Sa primiti inzecit binele pe care- l faceti părinților, tratandu- le cu mare atentie si profesionalism copilașii!

Empatizeaza cu pacientul. Deosebit.
De Panait pe 12 Decembrie 2016

Un medic bun. Recomand. Discuta cu pacientii, apoi dupa ce s-a asigurat ca nu este speriat copilul, trece la fapte. Are mana usoara.

0765427304
De Andrei pe 11 Octombrie 2016

Poate sa ma ajute cineva cu numarul de telefon al domnului dr Borangiu?Multumesc

Om in adevaratul sens al cuvantului.
De Seby Dinu pe 06 Octombrie 2016

Un doctor deosebit. Mi-a operat baietelul de 3 ani jumate. Avea polipi care se vedeau din gat, asa s-a exprimat domnul doctor. De asemena a descoperit o otita seroasa la copil, afectiune nedescoperita de 3 doctori consultati inainte. Fara cuvinte. Profesionalism, omenie, grija fata de pacienti, respect, bun simt... sa va de Dumnezeu sanatate si viata lunga domn' doctor sa insanatositi cati mai multi copii.

Descriere
De Stanescu Georgeta pe 27 Iunie 2016

D-ul dr Borangiu Andrei a fost sa fie facut dr orelist pt copiii , de ce spun asta, nepotica mea a fost operata de polipi de dansul , nu a considerat ca este un copil de undeva din tara asta , comportamentul dansului si atasamentul , interesul pt copiii nostri este laudabil , dand la copilasi diplome cu desene si cu nota cu care a reusit operatia , felicitarii d-le dr sa fiti sanatos , pt ca nu ati depus degeaba juramantul lui Hipocrate, inca odata mult respect si succes in activitatea dv! Cu multa stima !

Om deosebit,profesionist desavarsit!
De Lica Dumitru pe 25 Iunie 2016

Dl.doctor Andrei Borangiu este unul dintre putinii medici care exceleaza atat la capitolul pregatire profesionala cat si in ce priveste omenia! Cinste dansului si celor ce i-au dat o asemenea educatie! RESPECT DEOSEBIT!

Mitică Lica Slatina

buna seara
De Sipu pe 23 Iunie 2016

O întrebare, am fost cu fetită de 4ani jumate la dr. Borangiu Andrei si m.a programat ptr. Pilipi pe data de 6-07-2016 dar fetită mea nu mai rezista pana atunci . Ce pot face sau cum pot sa iau legătura cu dansul. Poate ma poate programa mai devreme de data precizata mai devreme? Stima Daniel

operatie polipi
De Monica pe 20 Aprilie 2016

Buna, cat este operatia de polipi?

minunat
De Cosac pe 15 Februarie 2015

am fost azi la d nl dr...este un om si un medic deosebit...multumim d nle doctor!!

Despre operatie polipi
De Elisei cristina pe 15 Octombrie 2014

Cel mai bun medic. Multumesc pentru tot ce ati facut pentru fetita mea.

Contact Dr. Borangiu Andrei

Adresa

Constantin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.