• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Adam Mihaela
27 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
centru medical

Dr. Adam Mihaela

Dr. Adam Mihaela medic pediatru in cadrul Centrului de Diagnostic si Tratament din Ploiesti.

Dr. Adam Mihaela medic pediatru in cadrul Centrului de Diagnostic si Tratament din Ploiesti.

pediatrie

pediatrie

Centrul de Diagnostic si Tratament Ploiesti

luni: 07:30 - 14:30;
marti: 13:00 - 20:00;
miercuri: 07:30 - 14:30;
joi: 13:00 - 20:00;
vineri: 0 7:30 - 14:30 / 13:00 - 20:00;

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0244.530.875 - programari, 0244.531.096;
0244.531.096 - fax;

Opinii utilizatori

Numar de telefon
De Andreeea pe 10 Octombrie 2012

0723.157.536 Dr. Adam Mihaela

Dr. Adam Mihaela
De Stan Gabriela pe 04 Octombrie 2012

Va rog frumos daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu nr. de tel ca cele afisate nu mai sunt valabile, am sunat si mi se spune ca acest nr. nu este alocat. Am probleme cu fetita si as dori tare mult sa ajung la dansa mai ales ca am auzit ca este super draguta. Va multumesc.

Dr.Adam Mihaela - cel mai bun medic pediatru din Ploiesti
De Alexandra pe 08 Septembrie 2012

Buna ziua, sunt de acord cu parerea Ralucai, dna.dr. Adam este un medic exceptional. Fetita mea are 2 si 4 luni si nu prea a fost bolnava, deoarece dna. dr. a stiut sa-i dea intotdeuna tratamentul corespunzator, a stiut sa-i dea o schema de diversificare exelenta si s-a dezvoltat minunat. Este calma si rabdatoare cu copii, de aceea micutii pacienti o iubesc. Toate aprecierile pentru acest medic.

Cel mai bun medic pediatru din Ploiesti
De Raluca pe 06 Iunie 2012

Fiica mea avea cateva zile cand a vazut-o prima data D-na Dr., iar acum are 3 ani si 4 luni. D-na Dr. Adam Mihaela este cel mai devotat medic pe care eu l-am intalnit pana acum, orice problema am avut cu copilul idiferent de zi (weekend, sarbatori) mi-a raspuns si mi-a administrat tratament corect. Copilul meu este in colectivitate de la 11 luni si a racit o data pe sezonul de iarna si atunci fara sa fie nevoie de antibiotic. Cel mai important lucru este ca nu prescrie antibiotic decat atunci cand este cazul. Prescrie scheme de imunizare foarte eficiente. Eu am numai cuvinte de lauda si cred ca as fi avut foarte mari probleme cu copilul daca nu as fi ajuns la D-na Dr. Programarile la Policlinica Cina se fac personal la cabinetul de la etajul doi in timpul programului de consultatii.

Numar de telefon
De Adriana pe 22 Martie 2012

Incearca la unul dintre numerele urmatoare: 0244.530.875 - programari; 0244.531.096; 0244.531.096 - fax;

Dr. Adam Mihaela
De Georgescu ionela pe 22 Martie 2012

Nu stiu cum sa iau legatura cu dansa. Tot incerc sa fac o programare, dar nu merge la nr. de fix. De unde pot face rost de alt nr. de tel?

Doctorul cel mai bun al copilului
De Aluca pe 03 Ianuarie 2012

Prima oara am fost la dumneai cand copilul meu avea 8 luni. Acum are 12 ani. In tot acest timp ne-a ajutat cu profesionalism si omenie. Nu a gresit niciodata un diagnostic sau o schema de tratament. Medici ca dansa se gasesc extrem de rar.

Medic bun
De Ramona vasile pe 21 Octombrie 2011

Buna ziua, doamna doctor Adam este un medic de exceptie, cred ca singurul pediatru bun din Ploiesti, intodeauna mi-a raspuns la mesajele pe care i le-am trimis, nu face abuz de medicamente(antibiotice), este foarte apropiata de copii. Se cunoaste ca ii place ceea ce face si ca iubeste copii. Multumesc frumos Dna Doctor!

Dr. Adam Mihaela
De Dana pe 06 Mai 2011

Dr. foarte bun, si o recomand cu incredere.

Dr. Adam Mihaela
De Octavia pe 06 Aprilie 2011

Ii dau dreptate dnei doctor. Si la noi au intervenit probleme, i-am dat mesaj, iar cand a avut timpul necesar ne-a contact. Daca nu putem lua legatura cu dansa pe moment exista urgenta unde putem apela. Nu trebuie sa va suparati. Si apoi la control nu mai trebuie trimitere in dublu exemplar, aici va contrazic, doar programare la numarul de telefon pe care vi l-a dat dansa. Multa sanatate!

Contact Dr. Adam Mihaela

Adresa

Andrei Muresanu, 56, Prahova, Ploiesti

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.