• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Adam Mihaela
27 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
centru medical

Dr. Adam Mihaela

Dr. Adam Mihaela medic pediatru in cadrul Centrului de Diagnostic si Tratament din Ploiesti.

Dr. Adam Mihaela medic pediatru in cadrul Centrului de Diagnostic si Tratament din Ploiesti.

pediatrie

pediatrie

Centrul de Diagnostic si Tratament Ploiesti

luni: 07:30 - 14:30;
marti: 13:00 - 20:00;
miercuri: 07:30 - 14:30;
joi: 13:00 - 20:00;
vineri: 0 7:30 - 14:30 / 13:00 - 20:00;

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0244.530.875 - programari, 0244.531.096;
0244.531.096 - fax;

Opinii utilizatori

Buna ziua ! Putem sa venim oricând cu biletul de trimitere ????
De Iuliana pe 15 Ianuarie 2018

Vă mulțumesc...

Bună ziua
De Toma pe 08 Mai 2017

Ne primește cu bilet de trimitere!?

un om deosebit care merita toate laudele.
De Edy pe 23 Noiembrie 2015

titulul spune totul,alte comentarii sunt de prisos.
si fetita noastra o place,o asculta fascinata cand ne vorbea.
multumim doamna doctor!

comentarii dr. adam mihaela (ploiesti)
De Viorel d pe 23 Aprilie 2014

Buna ziua,

Si noi am cautat un dr. pediatru pentru fiul meu de 8 luni si dupa lungi cautari am ajuns la dr. Adam Mihaela, care isi are cabinetul in incinta Policlinicii Cina de la Nord, la care am ajuns nu foarte repede; am sunat incontinuu la telefonul 0723 157 536, am trimis si SMS-uri insa niciun raspuns; de vreme ce eram in mare graba de cautare a unui dr. pediatru iar referintele forum-ului ma duceau catre acest dr., m-am prezentat la cabinetul dumneaei cu putin timp inainte de terminarea programului.

Programarea avea sa aiba loc peste cateva zile. Intr-adevar, este un dr. bun, insa te expediaza cam repede, eu personal nu am apucat sa duc o intrebare pana la capat deoarece intervenea din clipa in clipa si-mi reteza cuvintele. Onorariul (neafisat, dar de care lumea ar trebui sa stie) pe care il percepe este de 100 lei, nu taie bon fiscal, iar daca ii dai "numai" 50 lei se cam supara, te tine minte si cand ai nevoie de o programare la urgenta iti gaseste loc in programator abia dupa o saptamana, te trimite ori la medicul de familie (care nu este neaparat specialist pe pediatrie cum poate v-ati dori) sau la Spitalul de Pediatrie "Petrolul" din Ploiesti, unde daca intri cu o boala iesi de acolo cu cinci!

Din cate am vazut, nu-i place sa se complice, ii convine sa vina parintii cu copiii la control regulat lunar sau odata la doua luni, nu se complica cu urgentele. Bebele meu a avut o problema si am avut nevoie urgent sa-l vada dna doctor.

Cum nu raspunde la telefon si nici la e-mail-uri, ci doar la SMS-uri (si asta nu imediat!), i-am scris care au fost simptomele si dupa cateva zile ne-a prescris reteta (tot pe SMS!), iar programarea avea sa fie abia peste vreo saptamana!

Intrucat nu mai puteam astepta, am decis sa mergem la cabinetul dumneaei de urgenta pentru a fi macar ascultat la plamani (avea o oarecare haraiala pe piept), insa odata ajunsi acolo ne-a facut un intreaga predica care a durat mai bine 10 minute timp in care ar fi putut binevoi sa ne ajute! NU a facut-o!

Deci, feriti-va de acest dr., nu este atat de bun pe cat pare, este o persoana rece, cu care nu poti avea un dialog deschis. Acum suntem la dr. Cristescu Alina (specialist pediatru; fiica dr. Mertl din Ploiesti) si nu exista termen de comparatie, suntem foarte multumiti de dumneaei!

Un medic si un om deosebit
De Georgescu Mihaela pe 25 Noiembrie 2013

Este un foarte bun profesionist, dedicat, precis in diagnostice, prescrie tratamente cu eficienta imediata, antibiotic, doar cand este cazul. Este un om deosebit, foarte rabdator cu copiii, la fel de rabdator si cu parintii. Pot spune ca faptul ca am cunoscut-o pe d-na doctor, este unul din lucrurile bune care s-au intamplat in viata noastra. Sa-i dea Dumnezeu multa, multa sanatate!

Excelent doctor
De Adrian contas pe 08 Iulie 2013

O doamna cu suflet mare si de un profesionalism desavarsit.

Dr.Adam Mihaela - cel mai bun medic pediatru din Ploiesti
De Adelina Ivan pe 12 Aprilie 2013

O doctora completa atat profesional, cat si uman.

Profesionalism la superlativ
De Georgiana Frusina pe 27 Februarie 2013

Doamna Doctor Adam = superlativul absolut al pediatriei.

Dr. Adam Mihaela
De Camelia pe 28 Ianuarie 2013

Referitor la D-na dr. pediatru Adam, as dori si eu nr. de telefon, Va rog!

Dr. Adam Mihaela
De DANIELA pe 08 Noiembrie 2012

Pentru mine doamna Dr Adam Mihaela este Dumnezeul copiilor. Orice problema cu fiica mea care acum are 4 ani si zece luni a fost rezolvata aproape de fiecare data fara antibiotic. Este in colectivitate de la 2 ani si jumatate si nu avem probleme, dar urmam cu sfintenie schema de imunizare prescrisa de d-na doctor. Cert este ca in Prahova nu exista alt pediatru mai consecvent si mai dedicat muncii sale. Sa fie sanatoasa si cu multa putere de munca si mai ales rabdare pentru micii pacienti.

Contact Dr. Adam Mihaela

Adresa

Andrei Muresanu, 56, Prahova, Ploiesti

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.