Cauta
Oferit de Sfatul Medicului

Tri-omZ, gel

Indicatii:
Patologia gastrica: gastrita, ulcer gastric si duodenal, reflux esofagian, hernie hiatala, pirozis in timpul sarcinii, hiperclorhidie, dispepsie cu meteorism. Patologie intestinala: diaree de diverse origini la adulti si copii, fermentatie intestinala, sindrom de colita de fermentatie.

Precautii:
in caz de insuficienta renala cronica avansata si de administrare prelungita a unei doze mari se recomanda sa se verifice nivelele serice de aluminiu si magneziu.

Reactii adverse:
Modificari pasagere ale tranzitului intestinal au fost semnalate rareori.

Compozitie:
10 g gel contin: aluminosilicat si calciu amorf (OM ? 330) ? 3 g, conservanti, aromatizanti excip. q.s.

Actiune:
Principiul activ din Tri-Om gel este un produs anorganic de sinteza care prezinta urmatoarele proprietati: suprafata specifica mare si buna capacitate de dispersie, ceea ce permite produsului sa acopere eficient mucoasele gastrointestinale; actiune antiacida rapida si efect tampon prelungit care permit combaterea hiperaciditatii insotita de diferite tulburari gastrice (capacitatea de neutralizare a 10 g gel = 27 mmol HCl); capacitate de absorbtie ridicata, care inhiba efectul substantelor iritante. Gradul de polimerizare ridicat al substantei active face ca produsul sa fie aproape insolubil in mediul gastrointestinal si, in consecinta, practic neresorbit, permitand o administrare de lunga durata si utilizarea lui in pediatrie. Tri - Om gel este radiotransparent si nu deranjeaza examinarile radiologice. El nu innegreste fecalele. Tri - Om gel are un gust placut. Tri - Om gel actioneaza rapid asupra durerilor gastrice, pirozisului, indigestiei, meteorismului si flatulentei. Indicatii: Patologia gastrica: gastrita, ulcer gastric si duodenal, reflux esofagian, hernie hiatala, pirozis in timpul sarcinii, hiperclorhidie, dispepsie cu meteorism. Patologie intestinala: diaree de diverse origini la adulti si copii, fermentatie intestinala, sindrom de colita de fermentatie.

Administrare:
Plic: in general 3 plicuri pe zi inainte sau dupa masa functie de boala. Aceste doze pot fi crescute fara inconvenient in functie de gravitatea afectiunii. Flacoane: se agita sticla inainte de intrebuintare, iar dupa aceea se inghite gelul ca atare sau diluat cu apa.
< Inapoi la dictionar

Cauta un termen medical care incepe cu litera:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z