Cauta
Oferit de Sfatul Medicului

Baby drink , supliment alimentar instant pentru sugari si copii

Compozitie
Un plic contine 5 g amestec din extracte de musetel, lemn dulce, cimbru, anason si ulei de menta, glucoza si sucroza.

Mecanism de actiune
BABY DRINK este un supliment alimentar pentru sugari si copii ce contine 5 extracte vegetale (musetel, lemn dulce, cimbru, anason si ulei de menta) prezentat sub forma de pulbere micronizata si indulcita cu glucoza si sucroza.
Musetelul (Matricaria chamomilla) are proprietati antispastice la nivel intestinal, ceea ce conduce la calmarea colicilor. Datorita efectului sudoripar, musetelul este un adjuvant la scaderea febrei din afectiunile respiratorii.
Lemnul dulce (Glycyrrhiza glabra) are proprietati antiinflamatorii, antiulceroase, cicatrizante, usor diuretice si laxative fiind si un agent natural de indulcire ce impiedica fermentatia. Prin efectul sau expectorant, lemnul dulce ajuta la fluidifierea secretiilor traheo-bronsice, calmand tusea. Cimbrul (Thymus vulgaris) potenteaza efectele expectorante si de reglare a functiilor digestive ale celorlalte componente din BABY DRINK.
Menta (Mentha piperita) are un efect calmat si antispastic asupra colicilor, precum si un efect de dezintoxicare a organismului prin diureza si transpiratia pe care le produce.
Anasonul (Pimpinella anisum) are de asemenea efecte antispastice, carminative (ajuta la eliminarea gazelor intestinale) si expectorante.
Componentele din BABY DRINK nu sunt contaminate cu substante chimice, nu contin coloranti artificiali, agenti aromatizanti sau conservanti. BABY DRINK este un preparat sigur pentru a fi administrat la copii si sugari si are un gust agreabil.
Datorita proprietatilor cumulate ale celor 5 extracte vegetale continute, BABY DRINK este o formula instant benefica in tulburarile gastro-intestinale survenite la copii precum indigestie, constipatie, flatulenta, in afectiuni respiratorii si in colicile sugarilor.

Doze si mod de administrare
Se folosesc 2-4 plicuri pe zi, intre mese, la nevoie. Continutul unui plic se dizolva in 50 ml apa in prealabil fiarta si racita (aproximativ ? dintr-un pahar de apa) si se amesteca pana se obtine o solutie clara. Solutia obtinuta nu necesita fierbere sau indulcire.
Valoare calorica: 100 g pulbere instant. produc 372 kcal.

Ambalaj:
Cutie cu 12 plicuri, fiecare plic continand 5 grame de pulbere instant.
Atentionari
A se pastra la temperaturi sub 30?C, ferit de umezeala.
A nu se lasa la indemana copiilor.
A nu se depasi doza zilnica recomandata.
A nu se consuma dupa data inscrisa pe ambalaj.
Acest supliment alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat.
Producator: PHARCO PHARMACEUTICALS EGIPT
Aviz de Notificare Nr. 1761 / 13.12.2006

< Inapoi la dictionar

Cauta un termen medical care incepe cu litera:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z