• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
21 opinii
Localitate:
Onesti
Maternitate:
de stat

Spitalul Municipal Onesti

Spitalul Municipal Onesti are o sectie de obstetrica ginecologie si o sectie de neonatologie care asigura o gama larga de interventii medico-chirurgile. Asistenta medico-chirurgicala este asigurata, 24 de ore din 24, de echipe complexe de medici primari obstetrica-ginecologie si neonatologi.

Spitalul Municipal Onesti are o sectie de obstetrica ginecologie si o sectie de neonatologie care asigura o gama larga de interventii medico-chirurgile. Asistenta medico-chirurgicala este asigurata, 24 de ore din 24, de echipe complexe de medici primari obstetrica-ginecologie si neonatologi.

asistenta medicala permanenta

sectia obstetrica ginecologie
sectia neonatologie

sectia obstetrica ginecologie

70 paturi din care 5 la anestezie terapie intensiva din care 12 tip rooming in (mama si copilul)
3 rezerve cu 2 paturi modernizate si dotate la standarde europene (grup sanitar propriu, frigider, tv, cablu)
3 sali pentru operatii cezariene, ginecologie, septice
compartiment anestezie si terapie intensiva septic si aseptic
aparate anestezie
sistem doppler pentru BCF
instrumentar si dotari specifice
sterilizare si spalatorie proprii

sectia neonatologie
50 paturi din care 5 la terapie intensiva si 8 la prematuri
incubatoare
lampa fototerapie
aparatura specifica

Dr. Tabacaru Gheorghe - sef sectie medic primar obstetrica ginecologie
Dr. Tabarcia Constantina medic primar obstetrica ginecologie
Dr. Ganea Mihai medic primar obstetrica ginecologie
Dr. Lungu Ioan - medic primar obstetrica ginecologie
dr. Bostan Iurie - medic primar anestezie terapie intensiva
dr. Velescu Ana-Maria - medic specialist obstetrica ginecologie
dr. Mihailã Lucia-Luminita - sef sectie delegat - medic primar pediatrie si neonatologie
dr. Nagy Andrei - medic primar pediatrie si neonatologie
dr. Dogaru Manuela - medic specialist pediatrie
dr. Mangras Brandusa-Nicoleta - medic specialist neonatologie

da

pentru programare puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0234.307.010 / 0234.323.111

Opinii utilizatori

Doamna Doctor Velescu Ana Maria
De Anonima20 pe 07 Februarie 2012

Eu zic si imi mentin parerea ca damna doctor Velescu este o draguta si are o grija extraordinara de gravidute. Eu una nu am avut incidente cu dansa si in nici un caz nu s-a purtat cu mine cum spuneti voi mai sus. Si ca sa stiti nu am platit decat consultatia in valoarea de 50 de lei pe care mi s-a dat si chitanta. Asa ca, oameni buni, nu mai criticati doctorii pentru ca ei au o facultatea si depindem de ei.

Spitalul Municipal Onesti
De Anonim pe 11 Ianuarie 2012

Vreau sa spun ca am asteptat la dr. Velescu Ana-Maria aprox. 2 ore la consultatie si de fiecare data cand iesea din cabinet sa invite urmatoarea pacienta in cabinet imi spunea sa iau loc ca ma va consulta. Dupa aprox. 2 ore de asteptat dansa imi spuna ca mai consulta 2 paciente si sa nu mai astept ca ea este obosita si vrea sa se duca acasa. Dar oare nu putea sa-mi spuna de la bun inceput? Am omis sa va spun ca cele doua paciente erau venite dupa mine si nici macar nu erau gravide ca sa zici ca aveau prioritate. Un alt incident tot cu aceasta doctorita a fost atunci cand am venit la consultatie dupa ce am sunat-o si ma chemat la ora 18:00. Am asteptat-o pana la ora 19:00 si cand am intrat in cabinet si am inceput sa ii povestesc ce ma deranjeaza, dansa a inceput sa tipe la mine si sa-mi spuna ca o sa vada ea si sa ma duc odata sa ma dezbrac ca ea n-are timp si ca ii este foame si tot imi arata un sandwich. Gravidele se tineau de pereti la usa si asteptau de ore bune, iar dansa consulta numai pe cine stia ca are portofelul gros. Si stiu ce spun. Sa va fie rusine va bateti joc de oameni doamna doctor. Ca sa nu mai spun ca in acest spital este o mizerie de nedescris. Este un pericol pentru mame si bebelusi.

Spitalul Municipal Onesti
De Monica bratu castro pe 09 Decembrie 2011

O mizerie de spital. Nu am crezut nici in cele mai urate vise ca asa ceva poate exista intr-o tara care se vrea numita democratica si in interiorul UE sub orice critica atat spitalul cat si cadrele medicale medici fara inima, iresponsabili, doar cu conturi groase in banci si cu ultimele modele de masini parcate in incinta spitalului. Saptamana trecuta a trebuit sa ma deplasez de urgenta din Barcelona pentru a rezolva situatia surorii mele care era intr-o stare jalnica in sectia de obtetrica tratata de o asa numita doctorita Velescu Ana Maria. Daca vei citi acest mesaj intamplator doamna care te vrei numita doctor, sa nu uiti nici un moment ca spitalul nu este proprietatea ta, si demersurile mele nu se vor opri aici. Voi avea grija sa patesti pt felul inuman in care te porti ti-o promit, si vei vedea ca ma tin de cuvant pentru ca nu poti continua sa profesezi ca medic cu comportamentul pe care il ai.

Medicii
De Angela pe 05 Septembrie 2011

Sunt toti o apa si un pamant nus decat pentru bani si numa daca le dai sunt buni. Nu ca nu stiu meserie stiu doar cand vor si cand le dai bani, care au fost plecati din tara poate au vazut cum sunt tratati pacientii in alte tari. Eu am nascut in Anglia si nu se compara cu Romania nici in 2000 de ani. Am nascut si in Romania dar comportamentul medicilor e de strigat la cer. Am stat intr-un salon cu dureri de nastere aproximativ 12 ore si nu am primit nici baram o injectie. Sunt din Onesti si imi e rusine sa mai zic cuiva de acest spital prefer Bacaul. In final as omora toti medicii care is dupa bani.

Dr. Ganea Mihai
De Anonim pe 29 Iulie 2011

Buna ziua. Vreau sa spun ca acest zis medic este pe dinafara in privinta meseriei lui. De un an de zile mama mea s-a tot dus la dansul la control. Nu o chema la spital, ci numai la cabinet. Avea scurgeri abundente si urate exact ca la menstruatie, ea fiind la menopauza de 15 ani. I-a spus ca sa nu se ingrijoreze ca nu e nimic grav e doar racita. Gresit. A tinut-o asa un an intreg pana cand s-a agravat situatia si i-a facut la cererea mamei o biopsie .A fost diagnosticata cu cancer de col uterin in faza destul de avansata. S-a operat de urgenta la Cluj unde sunt cei mai buni specialisti si credeti-ma au ramas uimiti medicii de cat de incompetent este acest Ganea cum de a putut sa o tina atat de mult cu antibiotice cand ea avea ceva mai grav. Mai rau este ca nici testul Papa Nicolau pe care i l-a prelevat nu a stiut sa-i ia. E groaznic va spun, e un medic de duzina. Rezultatul testului a iesit cito 2, iar mama mea avea cancer in stadiul 3. Rusine domnule doctor. Sa va fie rusine ca nu luati in serios problemele pacientilor.

Spitalul Municipal Onesti
De Doritor de bine pe 26 Februarie 2011

Asistenta OG, a cerut in numele medicului anestezist o suma de bani reprezentand "taxa de anestezie". In spitalele din Romania aceasta "taxa" nu exista. Este de rasul lumii ce se intampla in acest spital.

Spitalul Municipal Onesti
De Francisc-cristina-mihaela pe 25 Ianuarie 2011

Apreciez tot personalul spitalului din Onesti atat medici, asistente infirmiere, ingrijitoare deoarece candva am fost internata la dvs. si-am fost foarte multumita de toate serviciile acestora si nu cred nimic din ce afirma alti pacienti la rubrica opinii deoarece eu sunt din Bucuresti si am nascut acolo deci exist in baza de date a spitalului. Le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine la timpul respectiv.

Spitalul Municipal Onesti
De Tataru otilia pe 25 Ianuarie 2011

Sunt foarte multumita, doar conditiile mai pot fi imbunatatite. Multumiri tuturor cadrelor sanitare pentru grija fata de mama si copil.

Spitalul Municipal Onesti
De LUMI pe 03 Septembrie 2010

Se stie ca nu se misca nimic fara "atentii".

Spitalul Municipal Onesti
De Elena pe 05 Mai 2010

Din pacate la Onesti sunt foarte multe lipsuri. Iar infirmierele si asistentele au uneori un limbaj si un comportament destul de agresiv cu pacientele(un mesaj pentru ele ar fi ca nu toate femeile sunt la fel, unele mai avem si cei sapte ani de acasa). Doctorii sunt ok. Conditiile nu sunt nici rele nici bune.

Contact Spitalul Municipal Onesti

Adresa

Perchiului, 1 , Bacau, Onesti

Site www.spitalonesti.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.