• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
21 opinii
Localitate:
Onesti
Maternitate:
de stat

Spitalul Municipal Onesti

Spitalul Municipal Onesti are o sectie de obstetrica ginecologie si o sectie de neonatologie care asigura o gama larga de interventii medico-chirurgile. Asistenta medico-chirurgicala este asigurata, 24 de ore din 24, de echipe complexe de medici primari obstetrica-ginecologie si neonatologi.

Spitalul Municipal Onesti are o sectie de obstetrica ginecologie si o sectie de neonatologie care asigura o gama larga de interventii medico-chirurgile. Asistenta medico-chirurgicala este asigurata, 24 de ore din 24, de echipe complexe de medici primari obstetrica-ginecologie si neonatologi.

asistenta medicala permanenta

sectia obstetrica ginecologie
sectia neonatologie

sectia obstetrica ginecologie

70 paturi din care 5 la anestezie terapie intensiva din care 12 tip rooming in (mama si copilul)
3 rezerve cu 2 paturi modernizate si dotate la standarde europene (grup sanitar propriu, frigider, tv, cablu)
3 sali pentru operatii cezariene, ginecologie, septice
compartiment anestezie si terapie intensiva septic si aseptic
aparate anestezie
sistem doppler pentru BCF
instrumentar si dotari specifice
sterilizare si spalatorie proprii

sectia neonatologie
50 paturi din care 5 la terapie intensiva si 8 la prematuri
incubatoare
lampa fototerapie
aparatura specifica

Dr. Tabacaru Gheorghe - sef sectie medic primar obstetrica ginecologie
Dr. Tabarcia Constantina medic primar obstetrica ginecologie
Dr. Ganea Mihai medic primar obstetrica ginecologie
Dr. Lungu Ioan - medic primar obstetrica ginecologie
dr. Bostan Iurie - medic primar anestezie terapie intensiva
dr. Velescu Ana-Maria - medic specialist obstetrica ginecologie
dr. Mihailã Lucia-Luminita - sef sectie delegat - medic primar pediatrie si neonatologie
dr. Nagy Andrei - medic primar pediatrie si neonatologie
dr. Dogaru Manuela - medic specialist pediatrie
dr. Mangras Brandusa-Nicoleta - medic specialist neonatologie

da

pentru programare puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0234.307.010 / 0234.323.111

Opinii utilizatori

Spitalul municipal Onești
De Anonim pe 09 Ianuarie 2018

Dr.Velescu Ana Maria,un medic numai după bani care nu se uita la tine fara ei și de asemenea un comportament de mare nesimțire.Spitalul nu este al dânsei !

Recomand
De Amalia pe 27 Iulie 2017

Am nascut acolo cu dr. Mitocaru. Conditii super. Nu am ce sa reprosez.

Recomdare
De Irina pe 20 Iunie 2013

Ce spital recomandati, atunci? In Bacau e bine pentru o nastere?

Cerere detalii
De Reclamatii online pe 20 Iunie 2013

Buna Ana,

suntem o echipa de investigatii specializata din judetul Bacau, iar acest caz e de o gravitate deosebita (in cazul in care se dovedeste a fi adevarat). Te rugam sa ne dai cate detalii poti vizavi de: cum ii chema pe parintii copiilor schimbati (eventual un nr. de telefon, adresa, samd), ce medic s-a ocupat de caz, unde s-au depus reclamatiile si cand, etc.

Multumim anticipat,
Echipa reclamatii.online@yahoo.com

Maternitate
De Mihaela pe 16 Iunie 2013

Si eu am nascut ln maternitatea din Onesti chiar daca renovarea maternitatii nu este inca terminata, medicii si personalul medical sunt buni in ceea ce fac, nu cred ca se pot face asfel de greseli. Copiii daca au stat in salon cu voi in acest timp v-ati uitat la bratara de identificare de la manuta care se pune in momentul nasterii cu nume si numar? Daca personalul medical nu ar face acest lucru, ar fi un haos total! In momentul externarii cand ti-a dat copilul nu ti-a aratat si bratara de identificare? Nu cred ca se pot incurca copiii.

Spitalul Municipal Onesti
De Ana pe 03 Iunie 2013

Sunt o proaspata mamica care am avut ghinionul sa nasca la maternitatea din Onesti la sfarsitul lunii mai. Pe aceasta cale vreau sa aduc la cunostinta tuturor viitoarelor mamici ce vor fi nevoite sa aleaga maternitatea Onesti pentru nasteri de incompetenta asistentei Iordache, pe tura careia s-a produs o incurcatura intre 2 copii implicit 2 familii. Aveti grija sa nu va fie incurcati copii din neglijenta unor astfel de asistente.

Bagajul mamicii
De Adina pe 26 August 2012

Buna mamici, am 39 de saptamani si astept din moment in moment sa vina bebelusul, mi-am facut bagajul, dar as vrea sa stiu daca in spitalul din Onesti am voie cu halat / camasa de noapte/ papuci / chiloti, ca, acum 2 ani cand am nascut fetita, nu mi-au dat voie decat cu prosop si pampers pentru bebe.

Medici
De Cristea Iulia Denis pe 07 Iulie 2012

Dragele mele gravidute, nu mai criticati in necunostinta de cauza. Dna Doctor Velescu Ana Maria nu este deloc cum spune Dna Anonim. Dansa se ocupa de toate pacientele sale indiferent ca sunt sau nu gravidute. Cat despre tratarea gravidutelor tin sa va spun ca eu sunt insarcinata in 36 de saptamani si Dna. Velescu are o grija extraordinara si imi explica fiecare detaliu si fiecare nelamurire pe care o am.Cat despre bani sau spaga cum i se mai spune, nu este adevarat ca se uita dupa oamenii cu portofelul gros dansa nu cere bani pe consultatie atata timp cat ai trimitere,sau cat esti asigurat, iar consultatia la Spitalul Municipal Onesti este de 50 RON la oricare doctor. In concluzie, este o draguta si nu merita sa fie criticata in felul asta. Este un doctor eficient.

Spitalul Municipal Onesti
De Anonim pe 26 Martie 2012

Draga Alina, crezi sau nu, asa s-au intamplat lucrurile. nu as avea niciun motiv sa aberez asa cum spui tu. Poate cu tine nu s-a purtat la fel. Eu nu am niciun motiv sa mint. Drept dovada nu sunt singura pacienta care a renuntat la serviciile ei si nu cred ca celelalte au renuntat pentru ca erau prea multumite. Si tocmai pentru ca esti in luna a 9-a de sarcina ti-as sugera sa vorbesti dupa ce nasti. Daca si atunci, vei fi multumita de dansa e ok!

Spitalul Municipal Onesti
De Alina pe 25 Martie 2012

Tu aberezi, draga anonim, sunt in luna 9-a de sarcina si nimic din ce spui nu mi s-a intamplat. De asteptat, am asteptat si eu, dar nu s-a intamplat sa lase pe cineva neconsultat, in nici un caz pentru ca ii era foame. Poate doar daca a avut vreo urgenta. Cat despre bani, se stie ca un consult la particular este 60 lei, iar aici daca vrei ii dai bani, dai, daca nu, nu-ti cere nimeni, e o aberatie sa spui ca ii pandeste pe cei cu portofelul gros. In locul tau as fi tacut, decat sa spun atatea rautati gratuite. Am crezut ca ti-a promis ca nasti cu ea si te-a lasat balta sau ceva mai serios, de genul asta, in locul tau nu m-as mai fi obosit sa scriu.

Contact Spitalul Municipal Onesti

Adresa

Perchiului, 1 , Bacau, Onesti

Site www.spitalonesti.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.