• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
141 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Maternitate:
privata

Spital Sanador Bucuresti

Spitalul Sanador Bucuresti este primul spital privat cu servicii medicale complete, in care se asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

Spitalul Sanador este situat in centrul Bucurestiului si cuprinde toate specialitatile medicale si chirurgicale, fiind singular, din acest punct de vedere, pe piata de profil din Romania.

Spitalul Sanador Bucuresti este primul spital privat cu servicii medicale complete, in care se asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

Spitalul Sanador este situat in centrul Bucurestiului si cuprinde toate specialitatile medicale si chirurgicale, fiind singular, din acest punct de vedere, pe piata de profil din Romania.

non-stop

cardiologie interventionala;
specialitati medicale;
ati;
neonatologie;
specialitati chirurgicale;
ecografie;
radiologie imagistica medicala;

da

da

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.9699

Opinii utilizatori

Dr. Comanescu Madalina
De Roxana pe 18 Martie 2014

Buna mamici! In mai, (dupa 15) o sa nasc si eu la Sanador. Am ales sa nasc natural cu dr. Comanescu Madalina. Imi poate da cineva pareri, sugestii.

Pret nastere Sanador
De Sofia14 pe 07 Martie 2014

Eu am platit exact pachetul de nastere, plus 400 ron un screening pentru boli metabolice pentru nou nascut(screeningul este optional, nu obligatoriu).

Pot aparea cheltuieli suplimentare doar daca au fost eventuale probleme la nastere care sa necesite analize, in plus pentru mama sau bebelus. Nimic altceva, in rest.

Pret nastere Sanador
De Oancea pe 06 Martie 2014

Buna ziua
Vazand ca mesajele sunt recente, va rog sa-mi comunicati niste preturi pentru nasterea la Sanador. Am mai auzit la cineva care spunea ca suplimentar fata de pretul din contract s-au mai achitat anumite servicii.
Va multumesc.

Nastere Sanador
De Sofia14 pe 26 Februarie 2014

Buna viitoare mamici,

Am nascut natural la maternitatea Sanador in urma cu o saptamana. Travaliul a fost destul de lung deoarece dilatatia a mers incet, insa din momentul in care se pune anestezia peridurala, totul merge foarte ok.

Sala de travaliu este intr-adevar cu trei paturi, insa probabilitatea e destul de mica sa nimeresti in acelasi timp cu altcineva. La mine asa s-a intamplat, insa nu a fost o problema deoarece atmosfera a fost relaxata, iar pentru momentul nasterii am fost mutate fiecare pe rand in sala de nasteri.

Sotul nu este lasat in sala de travaliu (poate astepta oricat afara) insa nici nu prea ar avea ce sa faca acolo, deoarece pacientele stau intinse in pat cu un monitor atasat pentru urmarirea batailor inimii fatului si a intensitatii contractiilor. Pot merge la baie sau se pot si plimba daca doresc, insa e de preferat sa stea la monitorizare, pentru a preveni eventuale probleme care pot aparea in timpul travaliului.

Partea de neonatologie mi s-a parut ok, am primit sfaturi utile, baita demonstrativa etc. Bebelusii au fost adusi in camera inca din prima zi si pusi la san (e drept ca nu am primit cine stie ce consiliere pe partea de alaptare, insa daca intrebam primeam raspunsuri la absolut orice), nu mi s-a parut ca insista cu laptele praf, ba chiar la noi i-au lasat aproape non stop in timpul zilei, doar daca plangeau tare de foame pentru ca nu se saturau la san mai ceream noi supliment. Noaptea am preferat sa ni-l ia ca sa ne odihnim.
In rest, personalul prompt si amabil, conditiile de cazare ok, mancarea bunicica (nu stralucita, dar era cam de regim deci asta se puteaâ?¦). Per total, impresie generala foarte buna, a doua oara as naste tot acolo. Pe aceasta cale as vrea sa ii multumesc si domnului doctor Alexandru Dinu, un medic exceptional, atat pentru monitorizarea sarcinii cat si pentru implicarea la nastere, in acelasi timp un om deosebit din toate punctele de vedere, pe care il recomand din toata inima.

Multumesc
De Lili pe 07 Februarie 2014

Buna Andreea! Multumesc pentru raspuns.
Sarcina frumoasa si nastere usoara!

Raspuns pentru Lili
De Andreea pe 07 Februarie 2014

Buna Lili,

Eu merg la dna dr Ciuvica la Sanador, pentru ca este medicul meu de multi ani si am considerat ca imi stie si istoricul si am fost tot timpul multumita de dnei. La ecografii insa merg la dna dr Petrache si la dr. prof. Herghelegiu, trimisa de dr. mea.

Am ajuns la dna dr. Petrache prin recomandarea unei prietene si pot sa-ti spun experienta ei. Fabuloasa intr-un cuvant! Foarte profi, atenta, te asculta, iti raspunde cu mult calm si la orice intrebare si cel mai important: adepta nasterii naturale. Este un om deosebit pe care il recomand cu mare caldura si sper sa traiesti aceleasi experiente minunate si tu.

Multa sanatate tie si bebelui si nastere cat mai frumoasa.

Andreea

Raspuns pentru Blue Eyes
De Natalia pe 28 Ianuarie 2014

Blue Eyes cand vei face vizita maternitatii si iti vor arata rezerva si unde stau bebelusii la neonato te vei linisti si mai mult - intreaba tot ce iti trece prin cap reprezentantul de vanzari inainte de a semna contractul, pana la urma nasterea este unul dintre putinele noastre momente de mare glorie si meritam sa decurga asa cum trebuie. Nastere usoara si multa sanatate.

Multumesc Natalia!
De Blue Eyes pe 27 Ianuarie 2014

Sa stii ca mesajul tau m-a mai linistita si imi da putere. Astept sa ajung la urmatoarea consultatie ca sa-mi clarifice nelamuririle si sa-mi raspunda la intrebarile care ma intereseaza, pentru ca sunt convinsa ca nu o raspunda doar ca sa ma linisteasca.

Felicitari pentru bebe si va doresc amandurora sanatate!

Raspuns pentru Madalina
De Natalia pe 27 Ianuarie 2014

Buna mamici. Eu am nascut pe 1 ianuarie in maternitatea Sanador.

Madalina, la tine ar trebui sa ai doar antiperspirant, perie de par si trusa de machiaj eventual o pereche de papuci cu care sa mergi la dus si schimburi pentru bebelus pt externare.

"Spitalul" iti ofera 1-2 perechi papuci, camasa de noapte/halat (o schimbi ori de cate ori ai nevoie) prosoape, hainute pentru bebelus, alize pentru tine tampoane, inclusiv pentru san, trei perechi de chiloti (aici eu am venit si cu rezerva de acasa - 3 nu mi-au fost de ajuns nici pentru 2 zile), cateva comprese sterile, termometru, periuta si pasta de dinti, sampon, sapun, servetele umede, scutece pentru bebe si bineinteles lapte praf.


Blue Eyes, eu am nascut natural la maternitatea Sanador in sala de nasteri normala pentru o singura persoana, fara niciun pravan cu roti sau alte femei in travaliu pe langa mine.

Sotul poate sa participe foarte bine cat timp gravida este in travaliu. In momentul in care gravida este pregatita pentru ultima faza a travaliului si anume expulzieeee, pentru acel moment este necesara intocmirea unei cereri catre administratia spitalului in vederea obtinerii permisiunii asistarii sotului "pana la capat".

Cel mic este lasat in camera doar dupa ce este imbaiat si neonatologul consimte acest lucru. Fara permisiunea neonatologului nu il aduc (si vizita acestuia din urma poate sa duuureeezeee - la noi, bebe a fost nascut 10 dimineata si a venit in rezerva pe la un 4 -5 seara)

Laptele praf este dat in mare, in cazul mamicilor care nu au laptic pe moment si dupa aceea in functie de asistentele de garda de la neonato si bineinteles de starea mamei si a bebeluului.

Multumesc frumos pentru raspuns!
De Madalina pe 27 Ianuarie 2014

Multumesc pentru informatii, asta o sa-mi goleasca jumatate de geanta, yeeey, mai putin de carat ( p.s. exact papuci n-am pus ) Nastere usoara!

Contact Spital Sanador Bucuresti

Adresa

Sevastopol, 9, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.sanador.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.