• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
141 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Maternitate:
privata

Spital Sanador Bucuresti

Spitalul Sanador Bucuresti este primul spital privat cu servicii medicale complete, in care se asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

Spitalul Sanador este situat in centrul Bucurestiului si cuprinde toate specialitatile medicale si chirurgicale, fiind singular, din acest punct de vedere, pe piata de profil din Romania.

Spitalul Sanador Bucuresti este primul spital privat cu servicii medicale complete, in care se asigura tratament inclusiv pentru situatii de urgenta.

Spitalul Sanador este situat in centrul Bucurestiului si cuprinde toate specialitatile medicale si chirurgicale, fiind singular, din acest punct de vedere, pe piata de profil din Romania.

non-stop

cardiologie interventionala;
specialitati medicale;
ati;
neonatologie;
specialitati chirurgicale;
ecografie;
radiologie imagistica medicala;

da

da

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.9699

Opinii utilizatori

Nastere naturala - Dr. Bogdan Staicu
De Alexandra BV pe 29 Noiembrie 2018

Pe data de 4 Octombrie am nascut la Sanador cu Dr. Staicu Bogdan si sa nu o omit si pe moasa cea draguta, Andreea. Super doctor: calm, comunicativ, “open-minded” si mai are si ceva esential in meseria ce o practica: maini usoare. Mi-am dorit sa nasc natural si dansul m-a sustinut in aceasta privinta, insa nu mi-a promis, a fost sincer si realist explicandu-mi ce situatii pot interveni in planul nostru. De asemenea am dorit sa participe sotul la nastere si dansul a acceptat, e minunat sa traiesti acest moment alaturi de partener, pentru mine a contat enorm. Din fericire n-a intervenit nimic si am nascut natural. La ora 5 dimineata am ajuns la spital, am fost controlata de medicul de garda care a concluzionat ca am dilatatie 4, l-a anuntat pe dl. dr., iar dansul era la 6 la spital - deci sa nu omitem ca e si prompt. Nu pot sa spun ca e usor sa ai travaliu sau sa nasti natural (mentionez ca am refuzat epidurala), insa cu un medic ca dansul a fost mult mai usor decat am crezut. Experienta nasterii pentru mine a fost minunata si ii multumesc dl. dr. Staicu si moasei Andreea si sa nu il uit si pe sot, ca a fost si el acolo :) ! P.s.: Ne revedem la al doilea copil ;)

Dr Bogdan Staicu
De Irina.Leca332 pe 27 Septembrie 2018

L-am ales pe Dr Staicu pentru a-mi supraveghea sarcina si a mă asista la naștere in urma recenziilor citite aici și nu am regretat. Mulțumesc mult tuturor mămicilor care si-au impartasit experiența! Pot confirma că doctorul Staicu este un profesionist desăvârșit dar și o persoana extrem de calda și placuta. Am avut noroc de o sarcină ușoară însă nașterea a fost un pic mai complicata. Mi-am dorit să nasc natural si sa avem parte de ora magic, iar dl doctor m-a susținut de la început. Am ajuns cu contracții puternice la camera de garda la ora 22 însă fara dilatare. Dupa 2 ore, doctorul Staicu care ieșea dintr-o altă nastere, m-a consultat și a constatat că nu m-am mai dilatat intre timp. Cum contractiile erau deja foarte puternice și suplimentar aveam și dureri foarte mari de spate, am vrut să renunț la planul de a naște natural. Dl doctor însă m-a încurajat și a propus sa îmi rupă membranele pt a grăbi dilatarea. Cum insa durerile de spate se întețeau foarte tare, am cerut după o oră să intru în cezariana. Dansul a acceptat însă m-a consultat înainte de a intra in sala și a constatat că eram deja dilatata la 8-9 cm. Așa că am intrat în sala de nașteri pentru a naște natural. Aici insa durerile de spate au devenit insuportabile, copilul își luase o poziție anormala și apăsa pe un nerv. Era deja 4 dimineața însă dl doctor a avut răbdare și nu a grăbit deloc procesul. După însă 2 ore de incercati, când semnele vitale ale fătului au început să fie afectate, a luat imediat decizia de a face cezariana de urgență. Bebelusul a fost adus pe lume in siguranță la ora 5:20. Ii mulțumesc foarte mult d-lui doctor pentru răbdare și profesionalism!

Dr Dinu Alexandru Sanador
De M.L pe 11 Septembrie 2018

NU RECOMAND !! Am fost pentru eco morfologie fetala trim III si mi a strivit la propriu copilul in burta ,am crezut ca mi rupe coastele asa tare m a apasat cu sonda ecografului si cu cealalta mana de partea opusa simultan . Initial am crezut ca asa trebuie desi nu am auzit pe nimeni ca o ecografie poate fi dureroasa pana la limita insuportabilului. I am spus ca ma doare foarte tare ,desi se putea vedea si dupa fata mea ca mi au dat lacrimile de durere el a continuat fara sa i pese. Dupa ~ 30 min de dureri si apasari insuportabile l am rugat sa se opreasca pentru ca mi a provocat contractii . M am ridicat si am plecat cu contractii foarte mari care au durat ore chiar si sub tratament specific. Chiar si acum am contractii pe care incercam sa le tinem sub control pentru a nu naste prematur, emotiile sunt si mai mari avand in vedere ca am si serclaj . 😞

Dr Staicu Bogdan
De Nastase Elena pe 03 Februarie 2018

Am nascut in cadrul clinicii Sanador, cu dr. Staicu Bogdan. Este un profesionist, foarte grijuliu cu pacientele, un medic devotat. La orice nedumerire aveam in sarcina si dupa, ii scriam un mesaj si-mi raspundea fie prin mesaj, daca era ocupat, sau ma suna numaidecat si ma lamurea. Venea la spital fie sa-mi scoata firele, fie sa ma consulte post operator la operatia prin cezariana, chiar daca era in concediu sau in ziua sa libera.Este un dr foarte calm, grijuliu, care iti explica cu lux de amanunte intrebarilor tale. Ceea ce-mi place si mai mult la dansul este faptul ca e adeptul nasterii naturale, iar daca actul medical impune nasterea prin cezariana, cum a fost in cazul meu(copilul ramasese fara lichid, nu coborase suficient la 39w+ 4 d, iar contractii nu aveam deloc), d-nul dr incontinuare sugereaza nasterea naturala, explicand ce implica fiecare( la nasterea naturala contractii induse, ruperea membranelor si initierea travaliului care uneori poate duce la inrautatirea starii bebelusului iar atunci intervine prin cezariana, sanatatea copilului precum si suferinta lui intrauterina prin scaderea pulsului intr-un travaliu prelungit, precum si a mamei, fiind pe primul loc). Eu pentru acest dr Staicu Bogdan, dau nota 10 si-l recomand cu mare drag.

@Celia
De Roxana pe 06 Ianuarie 2018

Celia, de acord cu tine. Mai putin intr-o privinta. Trombofilia are foarte mare legatura cu sarcina si travaliul. Este adevarat ca in teorie o mama cu trombofilie (atentie insa ca sunt mai multe tipuri, cu doze diferite de tratament si cu evolutii diferite) poate naste natural fara sa se intample nimic. Insa cand esti informat despre ce se poate intampla parca te mai gandesti un pic. Am nascut recent dupa o trombofilie complicata. Iar alegerea cezarienei a fost luata dupa multe luni de citit studii medicale din SUA (apropo, acolo 95% din mamele cu trombofilie nasc prin cezariana si nu pt ca cer ele), Spania, Franta si discutii cu mai multi medici din Bucuresti si Viena. Contextul mi-a permis sa obtin opiniile astea si sa pot citi studii medicale avand cunostintele necesare ca sa le inteleg. Chiar si cu cezariana tot au fost probleme. Iar la noi, din pacate, trombofilia vine in discutie al naibii de tarziu asa ca mult femei cu mutatii de trombofilie ajung sa duca o sarcina la termen dupa mai multe incercari. Asa ca te rog nu generaliza. Nu obliga nimeni la cezariana.

Maternitati romanesti
De Celia pe 08 Noiembrie 2017

Eu nu stiu cum e la Sanador, am nascut la Regina Maria. Vreau sa va spun un lucru despre clinicile private, dar si cele de stat, caci nu sunt excluse. Treburile stau un pic mai bine decat pe vremea lui Ceausescu. Insa toate au ceva in comun: la noi in tara ploua cu cezariene. Medicii romani sar pe femei cu bisturiul mult prea usor. E adevarat ca unele cazuri sunt grave (dar mai mult de 5% nu sunt), in altele apar complicatii si atunci nu ai ce sa faci. Insa medicii romani recomanda pentru toate nimicurile: ai trombofilie hop cezariana, ai miopie hop cezariana, ai 40 de ani, nu s-a intors copilul la 35 de saptamani, ai doua zile peste 40 de saptamani, cantareste copilul 4 kg la ecografie, esti prea ingusta, ai mai avut o cezariana din start alta...si pentru toate astea hop sar din prima cu bisturiul si nu lasa lucrurile sa decurga de la mama lor natura. In realitate ei stiu cum stau lucrurile, dar le e foarte simplu si comod, pentru ca o nastere se poate declansa in saptamana 38-40 sau ceva mai devreme sau ceva mai tarziu. Un travaliu poate dura 2 ore, poate dura 10 si atunci decat sa stea ore, zile, saptamani, sa fie sunati la 1 noaptea, luati din concedii ca i-a venit femeii randul ei isi stabilesc un interval, o saptamana, o zi, o ora, pot sa vina odihniti, pot sa stea cu familia, sa-si vada de alte treburi, in timp ce pentru femei lucrurile se complica extrem de mult.
Adevarul e ca trombofilia nu are legatura cu nasterea si travaliul, dar e contraindicata epidurala, miopia nu e o indicatie (decat daca e foarte mare sau extrema). Copilul la ecografie de obicei nu are greutatea reala. Cam 30-40% din ecografii sunt veridice. Restul...diferentele pot fi de 100g, 150g pot merge pana la 400g si chiar mai mult, iar un copil daca vine inainte de termenul lui natural sunt mari sanse ca diferenta sa fie in minus. Deci va dati seama la o diferenta de -400g ca femeia poate sa scoata copilul fara probleme si daca nu sunt probleme de prezentatie sau ceva disproportii intre circumferinta bazinului si a circumferintei capului bebelusului nu aveti de ce sa va faceti griji. Dumnezeu ne-a creat perfecte.
Varsta e un mit. Daca femeia e sanatoasa poate sa aiba si 45 de ani si nasterea sa fie fara probleme. Doar in cazul unor complicatii trebuie intervenit.
Un copil se poate intoarce in saptamana 28, altul in saptamana 32, altul la 35-36, unul se poate naste la finalul saptamanii 37 altul dupa saptamana 40. Fiecare are ritmul lui cum l-a lasat mama natura. Primul copil adesea vine mai tarziu. El trebuie adus mai devreme doar in cazul femeilor sau copiilor, carora le este pusa sanatatea sau viata in pericol.
Cezariana dupa cezariana poate fi in anumite situatii. In peste 60% din cazuri este posibila NVDC fara probleme.
Asadar evaluati-va situatia si nu va mai lasati influentati de cadrele medicale, care adesea vor sa-si simplifice munca pentru siguranta si confortul lor (ca sa nu piarda timp ore, zile si nopti). Nasterea e a femeii, nu a personalului medical. Nu trebuie femeia sa le usureze lor munca, ci medicul sa-si dedice viata pentru binele ei si a copilului ei.
Ar mai fi multe de spus, dar nu imi permite spatiul.

Alina Cornea
De Alina pe 29 Iulie 2017

Bună. Mie nu mi s-a părut deloc bună ca și doctor, Alina Cornea. M - am dus acum 3 ani pentru analizele uzuale și nu știa cum sa ma jupoaie de bani și nici nu mi- a plăcut cum s-a purtat cu mine. Și de fiecare data am așteptat- o câte o ora pt ca întârzia mereu. M-a chemat într-o luna de 4-5 ori ca să îmi facă ecografie pt ovulație și mi s-au părut bani dați degeaba pt nici un rezultat. Fiecare are părerea ei. Mulțumesc.

Nastere naturala?
De Flori pe 23 Mai 2017

buna!
Am 28 de saptamani,am semnat contract cu cei de la sanador,dupa o discutie avuta cu doctorita ,mi a dat de inteles ca nu e pro nastere naturala,eu imi doresc sa nasc natural,asa sunt toti doctorii de la sanador?recomandati pe cineva care este deschis ptr naste naturala?multumesc

Nasterea cu Dr. Staicu Bogdan
De Roxana pe 18 Aprilie 2017

Am nascut natural cu Dr Staicu Bogdan, un OM minunat si un profesionist desavarsit. Mi-ati castigat toata increderea si respectul.
Multumesc pentru tot sprijinul si ingrijirea acordate, sa ramaneti neschimbat!! Voi reveni cu mare drag la al doilea bebe!!!!

Dr. Alina Cornea
De Mihaela pe 11 Aprilie 2017

Nu obisnuiesc sa scriu recenzii despre medici pentru ca in general fiecare are propriul sistem de apreciere. Am gasit insa prea putine opinii despre doamna dr. Alina Cornea, medicul meu ginecolog de multi ani si care in prezent imi urmareste sarcina. Si cred ca merita sa fie popularizata mai mult pentru ca este intr-adevar extraordinara. Un profesionist foarte bun, mereu calma si calda, mereu atenta. Comunica foarte bine, in timpul eco spune in continuu ceea ce vede si rapsunde la toate intrebarile fara sa fie expeditiva. In plus, are un simt feminin aparte sau cum ii spun eu "are gura aurita". Ce am apreciat la ea pe parcursul sarcinii a fost ca intotdeauna cand imi recomanda o analiza imi explica in detaliu de ce si imi prezenta costurile si alternativele. O recomand. Si asta dupa ce am cunoscut si pe cativa dintre medicii "faimosi" pe forumuri.

Contact Spital Sanador Bucuresti

Adresa

Sevastopol, 9, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.sanador.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.