• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
7 opinii
Localitate:
Arad
Maternitate:
privata

Centru Medical Laser System

In cadrul Centrului Medical Laser Systems s-a deschis prima maternitate privata din vestul tarii dotata cu aparatura din Germania care dispune de 11 saloane cu un singur pat cu telecomanda, baie cu cabina de dus cu vibromasaj, televizor Lcd, linie telefonica interna si internationala si internet.

In cadrul Centrului Medical Laser Systems s-a deschis prima maternitate privata din vestul tarii dotata cu aparatura din Germania care dispune de 11 saloane cu un singur pat cu telecomanda, baie cu cabina de dus cu vibromasaj, televizor Lcd, linie telefonica interna si internationala si internet.

luni - vineri 08:00 - 20:00
sambata 08:00 - 13:00

ambulatoriul de specialitate
blocul operator
laboratorul de analize medicale

camere single, paturi cu telecomanda, televizoare LCD cu 99 programe, telefon intern si international, internet wireless, monitorizare audio-video permanenta, bai ultramoderne cu sonorizare si hidromasaj

consultatii ginecologice si obstetricale
dispensarizare gravide
examen citobacteriologic vaginal
examen Papanicolau
ecografie ginecologica abdominala si vaginala
ecografie transvaginala cu hidrodistensia uterina
ecografie Doppler, Doppler color, Power Doppler
ecografie obstetricala
ecografie Doppler in obstetrica
cauterizari, tratament laser
mici interventii ( EK, IUS, extragere / montare Diu )
alte mici interventii vulvo vaginale
histeroscopie diagnostica si terapeutica

Dr. Simedrea Caius Voicu medic specialist obstetrica-ginecologie
Dr. Popa Adrian medic specialist obstetrica ginecologie
Dr. Gavrilita Bianca medic specialist obstetrica ginecologie

de 11 saloane cu un singur pat

da

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0257.213.211 / 0257.213.138

Opinii utilizatori

Centru Medical Laser System
De Cristina pe 27 Mai 2013

Este ok din punct de vedere medical, doar tarifele mi se par putin piperate si difera nu e ceva fix de la o saptamana la alta se modifica. Eu as vrea sa merg cu sarcina pe care o am acum la ei, dar se poate plati nasterea in 2 sau 3 rate? Sincer mi-e frica de maternitatea de stat din Arad. Dr. Tau de la Laser e super. Il recomand.

Centru Medical Laser System
De Nela pe 14 Mai 2011

Am vizitat maternitatea este splendida, ceva unde nu te simti in spital. Conditiile par a fi de occident. Preturile sunt acceptabile. Multumim doamnei dr. Vincze ca ne-a indrumat spre acesta clinica, si tot odata ii multumim si pentru serviciile acordate ca medic. O recomndam din tot sufletul.

Centru Medical Laser System
De Diana pe 05 Mai 2011

Am nascut in iunie 2010 la Laser si am numai cuvinte de lauda. A fost o experienta deosebita, si mai ales datorita dlui dr. Radu Sendroiu, un profesionist adevarat!

Centrul Medical Laser
De Gelu pe 22 Ianuarie 2011

Si noi ii multumim. Pacat ca nu mai face garzi. Ea a fost singura care a ajutat-o pe sotie sa treaca de furia laptelui. Acum asteptam al doilea copil, o sa-l nastem tot la Laser, dar o sa rugam seful sa o lase pe doamna doctor Vincze sa faca garda, daca nu ne mai gandim. Ii dorim o cariere frumoasa in stomatologie, dar sa nu uite si ce a invatat. De altfel, ii dorim o cariera frumoasa si in invatamantul universitar. Sa va pregatiti studentii la fel de bine ca si pana acum. Multumim si personalului de acolo in special doctorului Sherzad seful clinicii ca a facut un lucru foarte mare pentru aradeni.

Centru Medical Laser System
De Mirabela pe 22 Ianuarie 2011

Multumesc pe aceasta cale doamnei dr. Vincze, este un medic deosebit. O recomand cu toata increderea.

Centru Medical Laser System
De Vio pe 23 Noiembrie 2010

Prea modern pentru Arad.

Centru Medical Laser System
De Florian pe 13 Iulie 2010

Un centru ultramodern, cu un personal desavarsit, demn pentru orasul Arad.

Contact Centru Medical Laser System

Adresa

Andrei Saguna, 14 , Arad, Arad

Site www.lasersystem.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.