• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Popa Adrian
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Popa Adrian

Dr. Popa Adrian, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. Salvator Vuia Arad.

Dr. Popa Adrian, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. Salvator Vuia Arad.

Obstetrica-Ginecologie

Obstetrica-Ginecologie

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. Salvator Vuia Arad

Opinii utilizatori

Cel mai antipatic medic
De B pe 29 Noiembrie 2017

Am fost la Dr. Popa la 4D, chiar nu mi se pare un doctor atat de bun cum se spune, tot ma apasea pe burta, de nenumarate ori ca nu statea bebe cum vroia el, dupa aceea bebe nu mai statea locului, normal, nici asta nu ii convenea. Poate este bun profesional, dar ca om este zero, imi pare foarte rau ca m-am dus la el la 4D.

Despre dr.popa adrian
De Anca pe 08 Noiembrie 2017

Cel mai slab și antipatic doctor pe care l-am întâlnit în viața mea.Sa va feriți de el! Y

Dr. Popa Adrian
De Mimo pe 28 Iulie 2010

Si eu am nascut cu dr. Popa si am fost foarte multumita de el.

Dr. Popa Adrian
De Veronica pe 24 Iunie 2010

Ii multumesc lui dr. Popa ca m-a operat si sunt bine. Este un doctor foarte bun.

Contact Dr. Popa Adrian

Adresa

Episcopiei, 5, Arad, Arad

Telefon 0257.255.052; 0257.255.016
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.