Studiu. Taticii folosesc baia pentru a se ascunde de familia lor

/ / Modificat: 2020-01-31
Studiu. Taticii folosesc baia pentru a se ascunde de familia lor

Pare greu de crezut acest lucru, dar noile cercetari spun ca taticii petrec timp in baie pentru a evita sa stea cu familia si pentru a da o mana de ajutor la treburile casnice. Ce surpriza!

Lasa-ma in pace!

S-a dovedit ca in jur de o treime dintre barbati (din Marea Britanie) foloseau baia ca un fel de ascunzatoare, incercand sa evite o multime de lucruri pe care le-au gasit neplacute.

"Sondajul efectuat pe un esantion de 1.000 de barbati a constatat ca acestia petrec in baie, in medie, un total de aproximativ 200 de ore pe an in baie, evitand pur si simplu lucrurile care li se par incomode", relateaza The Independent.

"Respondentii au spus ca principalele motive pentru care s-au ascuns in toaleta au fost sa scape de treburile din casa si sa se uite pe telefon fara sa fie deranjati.

"Sondajul a scos la iveala o serie de alte fapte amuzante pentru furisatul lor in baie.De exemplu, 45% au spus ca "a avea timp pentru ei insisi era o lupta," astfel incat baia a devenit un refugiu valoros.

Mai mult, 25% "au afirmat ca partenerul lor nu apreciaza cat de ocupati sunt" si se pare ca acesti barbati isi gasesc starea de bine si un timp de recuperare atat de necesar… in baie.

De fapt, 25% au spus ca, daca nu se puteau ascunde in baie, nu "stiau cum vor face fata" si ca baia era "locul lor sigur."Iar 33% au confirmat ca ascunsul in baie reprezinta singura modalitate prin care pot "sa-si ia putin timp in sine."

Un procent surprinzator de 14% dintre barbati avea pregatit un stoc "cum ar fi reviste, carti si chiar mancare pentru momentele in care se ascund in baie," mai scrie The Independent.

Pauza pentru toata lumea, va rog!

Dar poate te intrebi. Femeile nu se ascund si ele in baie? Se ascund si ele, dar nu la fel de des ca si barbatii.

Aproximativ 20% dintre femei folosesc baia "pentru a scapa de toata lumea si pentru a obtine linistea atat de necesara," spune sondajul.

Lasand gluma la o parte, toate acestea par sa indice ca parintii simt o mare presiune.

Daca ai ajuns sa te ascunzi in baie, poate este timpul sa iesi la o cafea solo sau in compania prietenilor? Sau o alta varianta prin care sa te rasfeti? O meriti.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tatici Studiu Baie

Articole recomandate

Citeste si despre