• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 233
16 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 233

Gradinita de copii nr. 233 este situata pe strada Petre Antonescu, nr 20 din sectorul 2 Bucuresti.

Gradinita de copii nr. 233 dispune de sali de clasa, 16 dormitoare, bucatarie proprie si cabinet medical cu doua asistente.

Gradinita de copii nr. 233 este situata pe strada Petre Antonescu, nr 20 din sectorul 2 Bucuresti.

Gradinita de copii nr. 233 dispune de sali de clasa, 16 dormitoare, bucatarie proprie si cabinet medical cu doua asistente.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 07:00 - 17:00

iunie

aprilie - mai

meniu zilnic 10 RON

nu

autobuz 282

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

initiere Pc

asistenta medicala permanenta;
logoped

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

20 de copii

320 de copii

grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

dormitoare;
sala de mese;
bucatarie proprie

Opinii utilizatori

Gradinita de copii nr. 233
De Monica pe 08 Septembrie 2010

Am citit postarile voastre si avand si eu fetita in aceasta gradi, va pot spune ca intr-adevar este o gradi de exceptie. Curatenie, ordine, dotari excelente, mancare buna, supraveghere medicala, supraveghere video, paza, serbari foarte frumoase, cadouri de Paste, Craciun, 1 Iunie. Doamnele de la grupa unde este fetita mea sunt foarte atente, dragute si ii invata foarte multe lucruri pe copii. Au caiete speciale pe care fac teme, iar cei din grupa pregatitoare pleaca la scoala stiind sa scrie si sa citeasca. Este foarte adevarat ca meritul pentru cum arata gradi este in totalitate al doamnei directoare. Mult succes si multe realizari pe mai departe.

Gradinita de copii nr. 233
De Ady pe 26 Iulie 2010

Bravo lor!

Gradinita de copii nr. 233
De Andreea pe 08 Iunie 2010

Daca locuiti in apropierea gradinitei (Doamna Ghica-Colentina) nu ezitati sa va inscrieti copilul acolo pt. ca dupa cei 4 ani petrecuti la gradi 233 veti avea un copil deosebit.
Gradinita are un corp nou construit dupa toate standardele europene, salile de clasa sunt dotate cu tot felul de materialele didactice de ultima ora,pe toti peretii sunt pictate scene din basme, e plin de flori, in curtea gradinitei exista o caruta din lemn impodobita cu ghivece cu flori, curatenie exemplara, mancare buna, paza, asistenta medicala.
Copiii invata engleza si pian, dansuri de societate si au ora de calculator saptaminal.
Baietelul meu va mai sta un an la aceasta gradi si este deja de 3 ani aici.
A facut progrese uimitoare. La 3 ani cind l-am adus vorbea inca cu greseli. Acum deja citeste si scrie, numara pana la 100 si crescator si descrescator, desparte cuvinte in silabe, stie multe cantece si poezii, stie sa utilizeze calculatorul, stie sa numere in engleza si poate face cateva propozitii. Asa cum au zis si celelalte mamici marele merit este al doamnei directoare, dar si al doamnelor educatoare pt. ca practic dumnealor stau cu copiii 8 ore pe zi. Felicitari!

Gradinita de copii nr. 233
De Corina pe 08 Iunie 2010

Buna! Am citit si eu ce e scris mai sus si sunt de acord cu tot ce se spune.
Gradi super dotata, curatenie, mancare buna, ingrijire medicala, paza si supraveghere video, serbari de vis. Copiii invata foarte multe lucruri, practic pleaca la scoala stiind sa scrie si sa citeasca, sa faca socoteli, au multe cunostinte de cultura generala, cunosc regulile de buna purtare. Doamnele la care este copilul meu sunt foarte dragute, ma tin la curent cu evolutia lui, practic am un copil fericit si foarte ingrijit in aceasta gradi.

Gradinita de copii nr. 233
De Maria pe 01 Iunie 2010

Intr-adevar, gradinita arata foarte bine, multe dotari, invata engleza, pian, dansuri de societate si calculator. Mancarea este foarte buna, proaspata, toate legumele si zarzavaturile sunt aduse in fiecare zi iar toamna se fac ca si intr-o gospodarie adevarata pregatiri pentru iarna, conserve cu legume, suc de rosii, toate naturale, facute acolo in gradi de catre bucatarese. Deci copiii maninca "bio" daca putem spune asa. Este foarte curat, doamnele care fac curat stau toata ziua cu mopul si sterg holurile gradinitei, toalete foarte curate. Doamna directoare este omniprezenta, stie tot ce se intimpla in gradi, se ocupa de orice detaliu, este foarte dedicata profesiei. Intr-adevar foarte putine cadre didactice mai pun suflet in ceea ce fac.

Serbarile de sfirsit de an sunt un adevarat regal de poezie, dans si bucurie. La sfirsitul serbarii toti parintii sunt cu lacrimi in ochi si isi aplauda stind in picioare odraslele. Tot doamna directoare s-a ocupat si a cumparat costume populare si nu numai in care se imbraca copiii la aceste serbari(costume de oseni, calusari, can-can, tigani).
Exista paza la intrare si monitorizare video, copiii fiind astfel in siguranta.
Felicitari doamnei directoare si doamnelor educatoare, dar si celorlalte doamne care ne ingrijesc copiii.

Gradinita de copii nr. 233
De Mamaica unui copil pe 01 Iunie 2010

O gradi excelenta, cu dotari foarte bune, cadre didactice foarte pregatite si foarte iubitoare si in special doamna directoare o femeie deosebita. Gradinita este la standarde europene, arata mai bine ca multe gradi particulare, foarte important, are bucatarie proprie cu mancare proaspata in fiecare zi, curatenie exemplara.
Felicitari doamnei directoare pt. felul in care se ocupa de gradi, pune suflet in ceea ce face, nu foarte multe cadre didactice mai fac acest lucru in ziua de azi.

Contact Gradinita de copii nr. 233

Adresa

Petre Antonescu, 20, Bucuresti, Sectorul 2

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.