• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 233
16 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 233

Gradinita de copii nr. 233 este situata pe strada Petre Antonescu, nr 20 din sectorul 2 Bucuresti.

Gradinita de copii nr. 233 dispune de sali de clasa, 16 dormitoare, bucatarie proprie si cabinet medical cu doua asistente.

Gradinita de copii nr. 233 este situata pe strada Petre Antonescu, nr 20 din sectorul 2 Bucuresti.

Gradinita de copii nr. 233 dispune de sali de clasa, 16 dormitoare, bucatarie proprie si cabinet medical cu doua asistente.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 07:00 - 17:00

iunie

aprilie - mai

meniu zilnic 10 RON

nu

autobuz 282

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

initiere Pc

asistenta medicala permanenta;
logoped

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

20 de copii

320 de copii

grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

dormitoare;
sala de mese;
bucatarie proprie

Opinii utilizatori

Gradinita 233
De Ion Felicia pe 06 Septembrie 2011

In general este o gradinita buna, dar comportamentul si limbajul unor doamne educatoare, la adresa copiilor, lasa de dorit, din pacate.Cred ca unele educatoare mai aplica metodele din epoca raposatului.Sper ca lucrurile sa se schimbe, sa mai evoluam in gandire si comportament.

Gradinita de copii nr. 233
De ANA pe 24 Iunie 2011

Dotarile gradinitei sunt bune insa ar fi bine sa nu ne orientam numai la aceste lucruri si sa vedem si alte laturi. Intr-adevar sunt grupe unde se lucreaza foarte mult insa sunt altele in care copiii se plictisesc stand cu capul pe masa si mainile la spate in asteptarea doamnelor ce se afla ori la telefon ori discutii cu colegele. De personalul sanitar ce sa mai vorbim, lasa de dorit. A fost varicela, scarlatina si chiar paraziti iar noi am aflat intamplator.
Racelile sunt la ordinea zilei, copiii suferind din cauza neglijentei acestor 2 asistente

Dr. Golosneanu Oana
De Iordache mariana pe 28 Mai 2011

Buna ziua. Tocmai mi-am inscris si eu fetita la aceasta gradinita si m-ar interesa care sunt perioadele de vacanta? Sunt exact ca cele scolare? Intreb pt. ca nu stiu, eu am avut-o pana acum la cresa si acolo doar zilele legale le aveau libere si in vara toata luna august.
Multumesc pt. ajutor.

Gradinita de copii nr. 233
De Cristina pe 17 Mai 2011

Pe doamna directoare o poti gasi in fiecare zi in gradinita de la ora 7:00 la ora 17:00.

Gradinita de copii nr. 233
De Maria pe 14 Aprilie 2011

Despre gradinita de copii nr. 233 numai cuvinte de lauda si pareri bune, relative la actul educational, grija fata de copii, mancarea pregatita si mediul in care-si desfasoara activitatea copiii. Singura problema pe care o intalnim cam in toate gradinitele este legata de racelile repetate si severe pe care le contacteaza copiii acolo. D-na doctor si cele 2 asistente medicale nu se misca de pe scaun pt a verifica macar la intrarea in gardi, starea copiilor. Baieteleul meu de 5 ani e incantat de activitatile zilnice si merge cu drag la gradi. O mama multumita!

Gradinita de copii nr. 233
De Ciobanu Gina pe 06 Aprilie 2011

Este o gradinita foarte buna. Cadrele sunt foarte bine pregatite, iar doamna directoare este sufletul si inima acestei gradinite. Cu siguranta imi voi da si baietelul la aceeasi gradinita.

Gradinita de copii nr. 233
De O mamica pe 29 Martie 2011

E o gradinita super cu un personal deosebit, insa problema mea acum si totodata supararea mea este ca fetita mea si nu numai a facut enterocolita. Sunt multi copii cu asa ceva si nimeni nu i-a masuri( joi 32 de copii in clasa iar de vineri 7-10 copii) sa faca dezinfectie in gradinita! Dr. mi-a spus ca mancarea a fost buna dar poate nu au spalat bine vasele, sau au fost la WC si nu s-au spalat pe maini bucataresele, sau a scapat pe jos si nu au spalat, ceva s-a intamplat!

Va rog cateva detalii despre gradinita nr. 233, doamna Ghica sector 2
De CROSMAN MARIANA pe 09 Martie 2011

Poate sa imi spuna cineva cum pot sa iau legatura cu directoarea de la aceasta gradinita (cum o cheama si daca o cunoste cineva) pt toamna lui 2011 - sa imi inscriu baietelul la gradinita.
Va multumesc.

Gradinita de copii nr. 233
De Simona pe 11 Septembrie 2010

Super gradinita!

Gradinita de copii nr. 233
De Geo pe 10 Septembrie 2010

Cea mai buna. Bravo doamna directoare!

Contact Gradinita de copii nr. 233

Adresa

Petre Antonescu, 20, Bucuresti, Sectorul 2

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.