• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 232
25 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 232

Gradinita de copii nr. 232 are sali de clasa dotate cu aparatura audio - video, cu purificatoare de aer si apa.

Materiile optionale sunt dansul modern si popular, muzica si engleza.
Gradinita dispune de un cabinet medical cu doua asistente, medic care vine o data pe saptamana, logoped face vizite saptamanale si psihopedagogul de doua...

Gradinita de copii nr. 232 are sali de clasa dotate cu aparatura audio - video, cu purificatoare de aer si apa.

Materiile optionale sunt dansul modern si popular, muzica si engleza.
Gradinita dispune de un cabinet medical cu doua asistente, medic care vine o data pe saptamana, logoped face vizite saptamanale si psihopedagogul de doua ori pe saptamana.

incepand cu varsta de 3 ani

iunie

aprilie - mai

nu

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la muzee;
plimbari in parc

dansul modern si popular;
muzica

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

20

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

aparatura audio - video;
cabinet medical;
sala de sport

Opinii utilizatori

Datorie morala
De Maria pe 10 Noiembrie 2011

Cautam o alta gradinita pentru copilul meu si am gasit asta. Am o datorie morala si trebuie sa scriu asta. Am doi copii unul este la scoala si a fost la gradi 232 la Gabi cand era la gradi credeam ca asa trebuie sa fie sa rada doamna la usa sa-i sara copilul in brate sa-l schimbe daca e transpirat sau sa-i serbeze ziua cu o petrecere. Nu i-am dus educatoarei nici macar un buchet de flori in 4 ani de gradinita si ea a fost la fel cu toti. Acum am baiatul cel mic la alta gradinita, educatoarele nu se ridica de pe scaun niciodata, copilul dupa 2 luni de gradinita e trist si nu mai rade,am dus cate ceva educatoarelor la fel,copilu e trist si refuza gradinita la fel sunt toti. Am inceput sa intreb alte persoane acum constat ca primul baiat a avut noroc. La anul il mut daca nu reusesc pana atunci dorm la usa si vreau la 232. Mi-au trebuit 4 ani si inca un copil sa inteleg ce inseamna o buna educatoare. L-am trimis cu un buchet de flori la doamna Gabi. La multi ani Doamna Gabi

Gradinita de copii nr. 232
De Mandy pe 09 Noiembrie 2011

La multi ani pentru d-na Gabi, multa sanatate si fericire-sa nu va schimbati niciodata si sa va pastrati mereu daruirea si sufletul bun de acum. Copilul meu a trecut in grupa mijlocie si e foarte fericit cand o vede pe d-na Gabi si imi povesteste cu incantare acasa cata grija are de ei si cat de frumos ii indruma spre mai bine. Sunt foarte multumita si linistita de faptul ca el se formeaza sub aripa d-nei Gabi si sincera sa fiu, nici ca se putea nimeri mai bine. Am toata increderea, aprecierea si admiratia pentru d-na Gabi si sunt sigura ca asa cum eu am chipul educatoarei mele intiparit in minte , copilul meu nu o va uita niciodata.Mii de felicitari d-na Gabi pentru darul minunat pe care il aveti si ati stiut sa-l valorificati.

despre educatoare
De Angi pe 09 Septembrie 2011

As vrea sa stiu daca are cineva informatii despre educatoarele Toma Elena + Georgescu Margareta!
Multumesc

Rugaminte!
De Daniel pe 01 Septembrie 2011

Puteti sa imi dati va rog o adreasa de email sau poate chiar un nr de telefon al doamnei educatoare?! Noi ne-am mutat de curand in Bucuresti, foarte aproape de aceasta gradinita si ne dorim foarte mult ca al nostru junior sa continuie grupa mijlocie in acest loc. Va multumesc!

Gradinita de copii nr. 232
De Anutza pe 11 August 2011

Felicitari pentru alegerea facuta nu stiu daca asa ati vrut (mami) sa aveti copilul la d-na Gabi sau asa s-a intamplat dar va spun ca eu am avut fata la ea 4 ani si acum merge la scoala si are rezultate foarte bune nu a vut probleme cu acomodarea, iar invatatoarea a spus in sedinta cu parintii ca ii multumeste educatoarei G.Gabriela pentru ca cei care pleaca de la ea sunt copii formati si care au rezultate bune. Fata mea inca o mai viziteaza pe d-na Gabi iar ea e mereu bucuroasa ii iubeste pe copii. Am fost si eu in gardinita noua as mai pune o stea la dotari.

Gradinita de copii nr. 232
De Mami pe 11 August 2011

Am copilul la grupa mica, acum a trecut la mijlocie o educatoare super ok, Gabi si o grupa foarte buna sunt foarte multumita si eu si copilul niste serbari speciale unde parintii sunt incantati si se ocupe foarte bine de copii si cunostintele lor sunt multe imi place tot. Personalul cam putin, dar in rest sunt foarte multumita GABI - felicitari.

Gradinita de copii nr. 232
De Mami pe 11 August 2011

O educatoare super.

Diana Cotescu
De Maria pe 19 Iunie 2011

Mi-am inscris fetita in acest an la gradinita 232 si a fost acceptata (fara nici o spaga, mare surpriza) la grupa educatoarei Diana Cotescu. Am incercat sa aflu ceva pareri despre ea dar singura informatia pe care am gasit-o ( https://www.ismb6.edu.ro/noutati/326/r--ptr_l_afis.pdf ) este un document privind repartizarea educatorilor si profesorilor in urma unor teste la care dna Cotescu a obtinut un punctaj alarmant de mic. Va rog sa-mi raspundeti cu informatii sigure referitoare la dna Cotescu Diana.
Va multumesc!

Gradinita de copii nr. 232
De LUPESCU RADU pe 15 Iunie 2011

As vrea sa-mi inscriu si eu baietelul la gradinita, mai sunt locuri?

Gradinita de copii nr. 232
De Alice pe 05 Mai 2011

Acum ceva timp un copil a cazut de la etaj in aceasta gradinita, fiind nesupravegheat. Directoarea e fosta educatoare de la gradinita din trapezului unde lua spaga parfumuri si blugi, asa se faceau inscrierile. Strangeam bani de la copii si-si cumpara palton, asa sa stiti! Concluziile le trageti dvs! O zi buna!

Contact Gradinita de copii nr. 232

Adresa

Patriotilor, 3, Bucuresti, Sectorul 3

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.