• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 232
25 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 232

Gradinita de copii nr. 232 are sali de clasa dotate cu aparatura audio - video, cu purificatoare de aer si apa.

Materiile optionale sunt dansul modern si popular, muzica si engleza.
Gradinita dispune de un cabinet medical cu doua asistente, medic care vine o data pe saptamana, logoped face vizite saptamanale si psihopedagogul de doua...

Gradinita de copii nr. 232 are sali de clasa dotate cu aparatura audio - video, cu purificatoare de aer si apa.

Materiile optionale sunt dansul modern si popular, muzica si engleza.
Gradinita dispune de un cabinet medical cu doua asistente, medic care vine o data pe saptamana, logoped face vizite saptamanale si psihopedagogul de doua ori pe saptamana.

incepand cu varsta de 3 ani

iunie

aprilie - mai

nu

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la muzee;
plimbari in parc

dansul modern si popular;
muzica

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

20

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

aparatura audio - video;
cabinet medical;
sala de sport

Opinii utilizatori

minunat
De Iustina pe 13 Mai 2018

Am avut fetita la doamna lev cigoianu ,este o femeie minunata si intotdeauna iustina vorbeste despre dinsa ,iubeste copiii ,are culyura generala ,este foarte simpatica si copiii o iubesc.metodic are experienta si se vede la scoala ca iustina a primit cunostinte bogate de la dinsa .va multumim doamna Lev

multumiri
De Mami pe 28 Iulie 2015

Sunt parinte in clasa doamnei Gabriela Gisa si vreau sa-i multumesc doamnei educatoare pentru tot ce face pentru copiii din clasa.in vacanta copilului meu ii este dor de gradinita si nu e singurul am vorbit cu parinti care imi spun acelasi lucru . Poate ca e un om caruia ii place ce face,poate ca e experienta si bunul simt,poate iubeste copiii si meseria ei sau poate toate astea la un loc dar copiilor nostri le e bine si mi-as dori ca si la scoala sa intalnesc un astfel de cadru didactic.Am vorbit cu o maica si imi spunea ca ii pare rau ca a fost fost la clasa doamnei Gabi pentru ca acum la scoala face diferenta intre educatoare si invatatoare si nu poate intelege de ce e altfel , de ce fetita inca isi doreste sa se duca la gradinita si refuza scoala,am asistat la intoarcerea din excursia cu clasa la o situatie pe care doar doamna Gabi a stiut sa o managerieze ....felicitari . Copilul meu o iubeste iar eu sunt multumit si incantat de gradinita si de doamna educatoare.Va multumesc si imi doresc pentru copilul meu ca vacanta sa fie mai scurta ca sa isi poata intalni educatoarea.

Un sfat!
De Elena pe 26 Noiembrie 2013

Fetelor, am si eu o intrebare. Stiti cumva daca la aceasta gradinita primesc si de la doi ani si jumatate. Am inteles de la cresa ca ar primi acum si de la varsta mai mica.

Doamna Cristina
De ROXANA DORA pe 11 Martie 2013

Buna ziua,

Am citit "printre picaturi" mesajele postate referitoare la doamnele educatoare dingradinita nr 232. Si vreau sa va spun ca eu am avut baietelul la gradinita 232 la grupa DOAMNEI EDUCATOARE CRISTINA! Si am scris in mod special cu majuscule! Pentru ca doamna Cristina este intr-adevar o doamna si o educatoare in adevaratul sens al cuvantului, este ceeace inteleg eu a fi educatoare, cadru didactic. Poseda spirit diplomatic si de observatie, aplecare si deschidere spre copii, este pasionata de meseria pe care o face. Pe baietelul meu l-a "citit" din prima, dupa doua zile de gradi mi l-a descris perfect, asa cum este si cu plusuri si cu minusuri. Pot spune fara urma de indoiala ca am avut si baietelul meu si noi, parintii, o relatie extraordinara cu doamna educatoare Cristina. Razvan ( puiul meu ) este acum in clasa pregatitoare, la scoala, si bagajul de cunostinte pe care-l are in spate il datoreaza doamnei Cristina si doamnei Valentina ( cele doua doamne educatoare pe care le-a avut la gradinita 232 ) carora le vom pastra mereu o amintire frumoasa si recunostinta pentru comportamentul danselor fata Razvan si fata de copii in general! Multumim doamna Cristina! Multumim doamna Valentina!

Felicitari
De Cristina pe 15 Noiembrie 2012

Tind sa constat ca peste 50% din mesaje sunt cu referire la d-na Gabi (la care am si eu baietelul). Nu pot sa spun decat jos palaria d-na Gabi, dar sa nu o uitam nici pe colega dansei, d-na Costi cu mult respect!

Mirare
De Dorina pe 17 Iulie 2012

Buna ziua tuturor! Am fost plecati la mare cateva zile fara copii si in fiecare seara vorbeam cu fetele la telefon in ultima seara cand sa inchid i-am spus celei mici ca mi-e dor de ea si ea mi-a raspuns "Da ,da si de doamna Gabi mi-e dor" asta fara sa aduc vorba de gradinita sau de doamna, am crezut ca o fi discutat cu mama ceva acasa. Ieri, am ajuns acasa si am intrebat-o pe mama daca au disutat de gradinita sau de doamna, dar a zis ca nu-si aminteste ceva concret. M-am mirat!

Aniversare d-na Gabi
De MANDY pe 30 Mai 2012

Buna tuturor mamicilor de copilasi ai gradiniteti 232.Am si eu o rugaminte mai speciala. Este printre voi vreo mama care stie pe cat iunie este ziua de nastere a d-nei Gabi? Este foarte secreta treaba, nimeni din prietenele ei educatoare nu vrea sa spuna nimic si nimeni nu stie -cica. Va rog frumos, daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Promit ca tin pentru mine si nu mai spun nici unei mamici. Va multumesc anticipat. O zi buna.

Super
De Marina pe 23 Mai 2012

Am copilul la doamna Gabi sunt foarte fericita cand ma duc sa il iau si nu mai vrea sa plece. Sunt geloasa pentru ca de cate ori pleaca de la gradi striga de la usa pa doamna te iubesc! Mie nu mi-a spus ca ma iubeste decat daca il intreb eu. Si-a facut si o prietena pe Sara. Sunt foarte multumita si de atmosfera si de ce vad zilnic acolo. Doamna Gabi e ca o mama pentru ei si i-a invatat foarte multe lucruri zilnic lucreaza cate ceva si se expun afara lucrarile. Ianis stie zilele saptamanii, anotimpurile, notele muzicale si nu de acasa. Imi pare bine ca am facut alegerea de a-l da la gradinita ca ma batea gandul sa il mai tin acasa un an.

Multumesc
De Adriana pe 24 Noiembrie 2011

Am si eu o prietena care are fetita la gradinita aici si mi-a spus ca este foarte multumita de tot si chiar surprinsa ca doamna directoare Alina Lupescu nu i-a luat spaga la inscriere. Sa speram ca si la anul cand imi voi inscrie si eu baietelul sa fie tot asa, ca si asa e viata asta destul de grea ca sa mai dam in stanga si dreapta.

Gradinita de copii nr. 232
De Silvia pe 24 Noiembrie 2011

Mi-am inscris copilul la gradinita 232 in grupa mica in acest an si am avut norocul sa nimerim la grupa d-ei Margareta Georgescu si Toma Alina! Numai cuvinte de lauda pentru amandoua si le multumesc ca dupa aprox. 3 luni copilul meu este dornic sa mearga la gradi, este fericit si deja au inceput sa se vad rezultatele muncii lor. In fiecare week-end copilul asteapta sa vina ziua de luni sa mearga la gradi, iar asta spune tot! Va multumesc in numele copilului meu!

Contact Gradinita de copii nr. 232

Adresa

Patriotilor, 3, Bucuresti, Sectorul 3

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.