• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 229
22 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 229

Gradinita de copii nr. 229 are sali de clasa cu tripla functionalitate, cu holuri mari colorate cu personajele din desenele animate, cabinet medicl si bucatarie proprie.

Gradinita de copii nr. 229 are sali de clasa cu tripla functionalitate, cu holuri mari colorate cu personajele din desenele animate, cabinet medicl si bucatarie proprie.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 08:00 - 17:30;
saptamanal luni - vineri

iunie

aprilie - mai

nu

tramvai 8, 35, 47;
autobuz 90, 91, 93

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la zoo, la teatru, la circ;
organizarea de excursii

initiere Pc;
dans;
pictura

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

25 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

Am avut copilul la Dna Dalia
De O mamica pe 23 Octombrie 2011

Am avut copilul la Dna Dalia in grupa si-mi-e greu sa cred ce se spune, mai ales ca noi, mamicile, vorbim destul de des si as fi aflat daca ar fi existat problemele semnalate de celelalte doamne. Si pentru ca vreau totusi, sa le acordam o sansa celor spuse de ele, vreau sa le intreb in ce an s-a petrecut evenimentul si asa, de control, sa ne zica si cum se numea cealalta educatoare de la grupa la care lucra Doamna Dalia. Dat fiind ca a lucrat la o singura grupa, unde si eu mi-am avut copilul, mi se pare ok sa vedem daca intr-adevar aceste doamne au avut copilul acolo, pt ca au dat niste informatii destul de vagi, ar putea sa fie persoane care nu au nimic de-a face cu gradinita 229 si poate o cunosc in particular pe dna educatoare si vor sa-i faca rau. Si mai am o intrebare: cand ati descoperit"trauma "prin care a trecut copilul dvs ce masuri ati luat? Ati anuntat conducerea, inspectoratul, ministerul, ca o mamica care se preocupa de binele copilului ei, cum sunteti dvs asa ar fi facut, nu ar fi scris doar pe un site in care fiecare poate sa scrie ce vrea. Nu am surprins niciodata o teama la copilul meu sau vreo reactie ciudata, mai ales ca fetita mea este un copil foarte sensibil. Va astept cu contrargumente, doamnelor, in caz ca le aveti!

Ref educatoarea Dalia Ciobanu
De Educator 229 pe 23 Octombrie 2011

Ca sa va dati seama ca mesajul despre dna Ciobanu este unul fals, va voi aduce un singur argument: mamica aceasta, care spune ca d-na Dalia i-a terorizat copilul nici macar nu stie ca d-na educatoare nu mai este in gradinita noastra, lucrurile spuse despre Dalia sunt total neadevarate, in astfel de cazuri, ar fi existat o sesizare la conducderea unitatii, sau cel putin ar fi existat o discutie legata de aceasta tema, la cata inversunare are aceasta mamica, cu siguranta lucrurile nu ar fi ramas nespuse. Din 33 de copii cati a avut la grupa, nu am avut nicio plangere de genul acesta la directiune sau la inspectorat. Asa ca draga mamica, daca ai fi patit ceva de genul acesta, cu siguranta ai fi facut mare taraboi, nu doar ai f postat pe un site dedicat discutiilor despre copii.

Asa este, Dalia Ciobau este o femeie rea
De Geta pe 29 Septembrie 2011

Mi-a tras fetita de codite si i-a spus ca este prea mironosita. Ma bucur ca nu sunt singura care este de parere ca nu mai are ce cauta educatoare in gradinita.

Feriti-va de educatoarea Dalia Ciobanu de la gradinita 229 din Drumul Taberei
De Maria pe 29 Septembrie 2011

Nici nu stiu cum sa incep. Am trecut printr-o experienta prin care nici celui mai mare dusman al meu nu-i doresc sa treaca si nici acum nu am scapat de problemele cauzate de educatoarea Dalia Ciobanu. Acesta femeie fatarnica care afiseaza un zambet coplesitor de mimoza de femeie buna cu suflet si care iubeste copii. Anul trecut am avut baietelul in clasa acestei femei, toate bune si frumoase pana intr-o zi, cand baietelul a facut pipi pe el in bucatarie. M-am suparat putin pentru ca de obicei nu facea asa ceva, el imi spune mereu ca vrea la toaleta, a inceput sa planga de mi se rupea sufletul si nu stiam ce sa-i mai fac. A ramas pe scaunul de la bucatarie si nu a vrut sa mai plece de acolo daca incercam sa-l iau plangea mai tare sau urla. Abea peste cateva zile a avut curajul sa-mi spuna ca educatoarea Dalia Ciobanu il pedepsea daca cerea voie la toaleta in timpul lectiei. Mi-am dat seama ca ceva este in neregula la gradinita atunci cand baietelul m-a intrebat daca este un "Pisacios". Am ramas blocata l-am luat in brate si am inceput sa plang, mi se rupe sufletul si acum cand baiatul meu face pipi noaptea in pat sau cand mergem in parc. Pedepsele acestei femei rele, ca nici nu pot sa-i mai spun educatoare, sunt sa dea denumiri copiilor ca: Prostul, pisaciosul, raul, miorlaita etc. Mamicilor, feriti-va de aceasta femeie rea Dalia Ciobanu care nu are ce sa caute in invatamant. Sper sa nu mai treaca nimeni prin ce trec eu!

Multe pretentii
De Educatoare 229 pe 31 August 2011

Problema voastra, a parintilor,este ca va bazati prea mult pe gradinita, iar interes nu va dati deloc. Nu ar fi mai bine, daca i-ati duce dimineata cum zici, la 6.30 si sa il luati la sf saptamanii ,cat se poate de tarziu? Poate asa ati fi mai multumiti, nu?

Gradinita de copii nr. 229
De Anonim pe 23 Februarie 2011

Id meu este popsorin2001@yahoo.com.mersi. Si al doilea baiat tot la aceasta gradinita il voi da ,de abia avem 6 luni dar sigur tot la 229 il voi da.

Gradinita de copii nr. 229
De Anonim pe 23 Februarie 2011

Eu am avut baiatul la aceasta gradinita si am fost foarte multumita de tot. Baiatul meu foarte pretentios la mancare intreaba si acum daca am obtinut retetele la unele mancaruri de acolo. Nu le-am obtinut din neglijenta, nu ca nu as fi putut. Despre personal 10. Ps imi puteti da si mie retetele daca le are cineva la musacaua de acolo, la conopida cu sos, cartofi frantuzesti, si la macaroane cu branza nu ca nu as sti cum se fac dar ma bate la cap ca nu-s la fel. Multumesc anticipat. Ps le salut pe d-nele educatoare Neacsu Elena si Marchis Ionela.

Gradinita de copii nr. 229
De Elena pe 05 Februarie 2011

Daca holul de la parter ar fi zugravit, ar fi ok. In rest, imi place.

Gradinita de copii nr. 229
De Anonim pe 22 Ianuarie 2011

Daca ar fi un program mai bine stabilit de ex: anul trecut 06:30 anul asta 7 pana acum, dar se vrea de la 8. Problema e ca noi mergem la serviciu si programul e de la 7.

Gradinita de copii nr. 229
De Educatoare 229 pe 12 Decembrie 2010

Doamna Anca, daca la grupa unde aveti copilul vi se cere ceva, este pentru copilul dvs, nu pt noi, cadrele didactice. Nu stiu ce va face sa spuneti ca sunteti dvs, parintii "slugi", dar eu o sa va intreb, noi nu suntem slugi? Nu suntem obligate sa va stergem copilul la fund, sa-i dam sa manance sau sa-i stergem nasul, si totusi, o facem! Ne putem numi slugi? Din pacate, foarte multi parinti, precum Maria Voastra are senzatia ca are doar drepturi, ca si parinte, dar uita ca mai are si obligatii! Putem cere putin respect, avand in vedere ca petrecem mai mult timp cu copiii vostri decat o faceti voi!

Contact Gradinita de copii nr. 229

Adresa

Aleea Dealul Macinului, 5, Bucuresti, Sectorul 6

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.