• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 229
22 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 229

Gradinita de copii nr. 229 are sali de clasa cu tripla functionalitate, cu holuri mari colorate cu personajele din desenele animate, cabinet medicl si bucatarie proprie.

Gradinita de copii nr. 229 are sali de clasa cu tripla functionalitate, cu holuri mari colorate cu personajele din desenele animate, cabinet medicl si bucatarie proprie.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 08:00 - 17:30;
saptamanal luni - vineri

iunie

aprilie - mai

nu

tramvai 8, 35, 47;
autobuz 90, 91, 93

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la zoo, la teatru, la circ;
organizarea de excursii

initiere Pc;
dans;
pictura

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

25 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

Felicitari
De Irina Bacis pe 02 Septembrie 2014

Numai de bine. Personal dedicat, profesionist, interesat. Dotari bune, curatenie si multa intelegere din partea tuturor.

Super tare
De Anca pe 08 Aprilie 2014

Buna ziua. Eu am copilul inscris aici si ii e foarte bine. Doamnele sunt super tari, iar de doamna director nu am ce sa comentez. Pot spune doar ca se vede interesul acordat activitatilor realizate cu copiii si pentru copii. Au avut iesiri la teatru, la circ, la opereta, lucruri care in alti ani nu s-au intamplat. Nota 10!

Grupa mijlocie
De CATALINA pe 19 Martie 2014

La grupa mijlocie D, sunt 2 educatoare. Una ii iubeste pe copii si face lectiile in joaca, iar cealalta este foarte putin iubita de copii. Chiar ieri a spus copilului meu sa se imbrace si sa plece acasa! A ajuns sa se imbrace cu pantalonii si probabil l-a intors din drum. Cata minte are un om matur, educator si mama a 2 copii sa spui unui copil de 5 ani asa ceva? Ma intreb cum si-a crescut ea copii, cum ii educa ea pe ai ei. O immratisare si o vorba buna cred ca ar fii fost mai apreciata de copil si s-ar fi potolit. El alerga prin clasa si vorbea intruna. Eu stiu asta si stiu ca e nazdravan. Si nu este un copil cu probleme.

Cine a venit cu ideea?
De Victor Macarie pe 13 Februarie 2013

Am nepotica la aceasta gradinita si sunt multumit de felul in care s-a acomodat la grupa mica (la educataorea Flori), dar astazi ni s-a spus la o sedinta cu parintii ca daca in grupa nu sunt 10 copii, in ziua respectiva, educatoarea din tura de dimineata a fost trimisa acasa, iar copii au fost imprastiati la alte grupe. Deoarece grupa are peste 10 copii, iar datorita imbolnavirii unor copii, se poate intampla ca in ziua respectiva sa fie mai putini (cum s-a intamplat si astazi 13 februarie 2013). Este corect ceea ce se intampla sau este doar o masura abuziva?

Grupa mijlocie
De Maria pe 20 Ianuarie 2013

Buna seara. M-ar interesa daca are cineva copilul la gradinita 229 grupa mijlocie. Am inteles ca ar fi cam 3 grupe pentru mijlocie, ceva pareri despre educatoare? Multumesc.

Incantata
De STROE DANA pe 02 Octombrie 2012

Buna ziua am copilul la aceasta gradinita in grupa mica si sunt incantata. Mancarea buna, calda, holurile mari, spatioase, peretii colorati. Mentionez ca in 2 saptamani fata mea stie 3 cantecele pe care le a si invatat Asta la inceput, sper sa o tina asa. Va tin la curent cu noi informatii.

Gradinita de copii nr. 229
De Simo pe 23 August 2012

Buna seara, cu tot respectul pe care il port cadrelor didactice, am si eu o intrebare cu privire la programul prelungit din gradinita 229: exista clase pentru activitati educative si separat de somn? Nu stiu mare lucru despre gradinite deoarece noi abia avem 2 ani. Asteptam parerile voastre despre gradinita 229 / 210. Multumesc.

Gradinita
De Tituss pe 28 Martie 2012

Buna ziua. Scuze pentru intarzierea raspunsului, intru destul de rar pe site. Asa cum spuneam, atat personalul cat si conditiile ( dotarile, calitatea mancarii , etc ) sunt mai mult decat ok, punctul slab al acestei gradinite consta in dotarile exterioare. In privinta actelor necesare pentru inscriere, va recomand sa mergeti personal la gradinita, la intrare sunt afisate la avizier toate informatiile necesare.

Gradinita
De Alina pe 27 Ianuarie 2012

Buna ziua, Tituss. As dori sa-mi inscriu fetita la aceasta gradinita din septembrie 2012. As dori, daca se poate niste pareri despre personal si conditiile din gradinita. Ce acte sunt necesare?

Locul de joaca exterior
De Tituss pe 25 Ianuarie 2012

Consider o maxima prioritate reamenajarea locului de joaca pentru copii din curtea gradinitei arata deplorabil, iar leaganele, toboganul, nu prezinta absolut de loc siguranta pentru micuti, din contra,ssunt un real pericol pentru integritatea lor. In rest, am acordat cate 5 stele, exceptand dotarile si cu asta cred ca am spus tot. PS: Nu ar strica si un site propriu al gradinitei.

Contact Gradinita de copii nr. 229

Adresa

Aleea Dealul Macinului, 5, Bucuresti, Sectorul 6

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.