• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 189 Malaxa
28 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 189 Malaxa

Gradinita de copii nr. 189 Malaxa isi desfasoara activitatea pe Soseaua Vergului nr. 12, din sector 2 Bucuresti.

Gradinita de copii nr. 189 Malaxa dispune de dormitoarea separate, sali de clasa, bucatarie proprie si sala de festivitati.

Gradinita de copii nr. 189 Malaxa isi desfasoara activitatea pe Soseaua Vergului nr. 12, din sector 2 Bucuresti.

Gradinita de copii nr. 189 Malaxa dispune de dormitoarea separate, sali de clasa, bucatarie proprie si sala de festivitati.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 06:45 - 17:30

iunie

aprilie - mai

nu

tramvai 5, 14, 46

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

spectacole de teatru si circ

muzica;
dans artistic;
karate

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

20 de copii

240 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

sala de festivitati;
bucatarie proprie

Opinii utilizatori

Feliciari doamnelor educatoare
De Un parinte multumit pe 29 Martie 2011

De ce oare lumea face tot felul de afirmatii nefondate? Eu am 2 copii in gradinita in localul nou unul din 2008 celalalt din 2009. Doamna directoare noua si doamnele educatoare nu cred ca au dansele vreo vina de ce a facut fosta directoare, doamnele educatoare sunt de nota 10 cu felicitari(mai putin cele doua care sau ciufulit si pe care eu as propune sa le mute nu stiu unde probabil la un azil de batrani ca de educatia unor copii, la fel ca si doamna Vera care nu inteleg de ce nu-si cauta dansa de sanatate? Sa lase copiii aia cuiva mai competent si care are dragoste pt. copiii si chef de munca) e hrana pt copii este asa de 2 ani nu au schimbat pe sait, ce aveti domnule cu doamna directoare? nici nu ati apucat sa o cunoastem si ati sarit la gatul femeii, eu sper din suflet sa faca treaba buna a avut mare curaj sa vina dupa fosta felicitari dansei si bun venit din partea mea.

Afirmatii neadevarate
De Sara pe 29 Martie 2011

In cazul in care afirmatiile postate de dumneavoastra sunt adevarate, probabil ca parintii si-ar fi retras copii din aceasta gradinita. Ce legatura are portarul cu educatia copilului, ca doar nu are grija de acestia?Educatoarele sunt cele care au grija de copii.Dupa parerea mea, sunteti un fost angajat nemultumit sau poate chiar portarul pe care vrea sa il dea afara doamna directoare! Daca aveti nemultumiri va puteti duce la organele abilitate si sa spuneti ce anume sa intampla in acesta gradinita, daca sustineti cu asa tarie adevarul, nu sa postati pe site-uri pareri negative pentru a denigra gradinita! Permite-mi sa va spun ca nu cred nimic din ceea ce spuneti dumneavoastra! Vad ca duceti o campanie negativa impotriva acestei gradinite!

minciuna
De Anonim pe 28 Martie 2011

Portiile de mancare sunt din ce in ce mai mici,iar directoarea afirma ca sunt ok.Paznicul care este platit din banii nostrii(un om deosebit care face mult mai multe decat pentru ce este platit)ii sta in calea fericirii noii directoare care vrea sa-l schimbe cu un paznic adus de ea.Probabil ca vrea sa-si aduca numai oamenii dansei pe care sa-i poata conduce dupa bunul plac si nu dupa cum este mai bine pentru copii.Atentie pentru viitorii prescolari sa nu incape pe mana asa-zisei educatoare VALI un 'om' care educa copiii in functie de serviciile facute de parintii copiilor respectivi,iar acolo unde parintii nu colaboreazqa in acest sens copiii acestora sunt educati ca si in armata(unii ajung chiar sa faca si pe ei de spaima),iar parintii au parte de acelasi tratament dictatorial(cu tipete si chiar batai),in urmatorul an exmatriculadu-i.Este un exemplu pentru copii,in anul 2010 s-a batut cu o alta asa-zisa educatoare SANDA in vazul copiilor.O alta minciuna este cea legata de tarif care este de 13.00 ron si nu de 9.00ron asa cum apare in prezentare.

Gradinita de copii nr. 189 Malaxa
De Eu pe 24 Martie 2011

In cazul in care este adevarat afirmatiile pe care le aduceti atunci directoarea nu ar mai fi directoare la aceasta gradinita si stiti ceva cum ca si-a incetat munca?

Gradinita de copii nr. 189 Malaxa
De Z pe 07 Martie 2011

Din cate am inteles directoarea a imprumutat la sfarsitul anului trecut sume mari de bani de la parinti si nu a returnat banii, probabil ca a incercat sa acopere deturnarea de fonduri prin escrocarea parintilor, nu sunt doar zvonuri, sursa informatiilor este foarte sigura.

Nu cred ca vor inchide gradinita. Probabil vor inchide directoarea.
De EU pe 17 Februarie 2011

Problema este reala. Auditul este gramada pe ei. Activitatile didactice se deruleaza normal.
Poate o parte a personalului acestei gradinite este mai stresata decat in trecut ( anul 2010 ).

raspuns
De Mihaescu martha pe 20 Ianuarie 2011

Faceti niste afirmatii care sunt destul de grave. Cum puteti proba aceste lucruri? Aveti dovezi?

radinita de copii nr. 189 Malaxa
De F pe 13 Ianuarie 2011

La gradinita Malaxa sunt ceva probleme legate de deturnarea unor fonduri de catre directoare. Este vorba doar de suma de 1.6 miliarde lei vechi. Problema este ca inspectoarea Iacoban de la ISm 2 nici nu vrea sa auda de aceasta problema. In consecinta ne asteptam sa se inchida gradinita, sa ne trimita copii acasa si sa ramanem si cu banii luati. Nu ii pot face nimic directoarei deoarece cica ar fi in partidul de la putere. Asta e Romania.

Contact Gradinita de copii nr. 189 Malaxa

Adresa

Soseaua Vergului, 12, Bucuresti, Sectorul 2

Reper 021.255.48.70
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.