• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 189 Malaxa
28 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 189 Malaxa

Gradinita de copii nr. 189 Malaxa isi desfasoara activitatea pe Soseaua Vergului nr. 12, din sector 2 Bucuresti.

Gradinita de copii nr. 189 Malaxa dispune de dormitoarea separate, sali de clasa, bucatarie proprie si sala de festivitati.

Gradinita de copii nr. 189 Malaxa isi desfasoara activitatea pe Soseaua Vergului nr. 12, din sector 2 Bucuresti.

Gradinita de copii nr. 189 Malaxa dispune de dormitoarea separate, sali de clasa, bucatarie proprie si sala de festivitati.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 06:45 - 17:30

iunie

aprilie - mai

nu

tramvai 5, 14, 46

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

spectacole de teatru si circ

muzica;
dans artistic;
karate

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

20 de copii

240 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

sala de festivitati;
bucatarie proprie

Opinii utilizatori

Gradinita 189
De Irinastefy pe 07 Septembrie 2019

Buna ziua. Un sfat de la mamicile care au copiii la această gradinita,grupa mică, a doamnei Sidonia,sau Ștefania. Ce părere aveți despre aceste 2 doamne educatoare? Multumesc anticipat.

BunaDD
De Sabina pe 02 August 2017

Buna as dori si eu un sfat va rog daca se poate...am si eu un baietel de 3 anisori nu a mai fost pana acum la o gradinita si as dori sa il inscriu la aceasta gradinita...spunetimi si mie mamele care au copiii inscrisi sau care iau avut e buna gradinita adica are grija de copii educatoarele sunt de treaba se comporta frumos imi e cam frica din cate am citit in come tariile lasate...va rog mult mamicile care au copii la aceasta gradinita sa imi spuneti si mie va rog...

Gradinita de copii nr. 189 Malaxa
De C.l. pe 17 Noiembrie 2013

Eu mi-am transferat copilul de la o alta gradinita la aceasta in acest an. Pot spune ca mancarea este mai buna si pretul pe zi este la fel, nu mai am probleme cu acomodarea copilului pentru ca aici este un colectiv mai bun.

Gradinita de copii nr. 189 Malaxa
De Bianca C. pe 03 Noiembrie 2013

Este o gradinita buna cu mici exceptii: mancarea - odata sau de doua ori pe saptamana au mancare de fasole verde, ca sa nu mai vorbim de placinta care este facuta cu blat de paine, tariful pe zi este exagerat de mare - un copil nu mananca de 16 lei acolo, poate de maximum 9 lei, iar restul unde oare se duce?!. Directoarea este, sa zicem, un om dificil si cam inabordabil si vrea sa para superioara tuturor, si ce m-a deranjat cumplit si ma ingrijoreaza, o anume paznica Stefanescu si nu mai stiu cum, care a facut o criza de nervi cu mine, tipind si jignindu-ma in a 3 a zi de gradinita. Nu mi-a venit sa cred, daca face asa cu mine cum face daca o deranjeaza un copil? Este un mare semn de intrebare. In rest, este super ok: educatoarea care este deosebita, ingrijitoarele care sunt extraordinare, activitatile desfasurate sunt potrivite si atragatoare.

Intrebare
De Brad pe 29 Iulie 2013

S-a mai schimbat ceva? Cum este fetita acum? A venit cu achizitii mai bune?

Grupa mica B 2012
De Smatrea pe 28 Noiembrie 2012

Cei care aveti copii in aceasta grupa, cum vi se pare doamna Cristina?

Nu sunt multumita de aceasta gradinita
De Luiza pe 01 Noiembrie 2012

Eu am copilul inscris la grupa mica. Poate este devreme inca sa-mi exprim opinia, insa pe parcursul celor aproape 8 saptamani copilul meu nu a venit nou decat cu o poezie, un cantecel si doua miscari la dans, asta in situatia in care dansul este optional, platit separat. Nu este dotata corespunator, cel putin grupa la care ea este nu are niciun fel de material didactic, jucariile sunt extrem de putine, unele dintre ele stricate, telefoane de plastic rupte, dezasamblate, mobilerul foarte vechi si foarte periculos.
Nu sunt supravegheati corespunzator, copilul venind cu lucruri noi, dar negative, invatate la gradinita, de exemplu sa se descalte si sa alunece cu sosetele pe gresia de la baie, ceea ce ma face sa cred ca ei sunt lasati sa mearga la baie fara supravegherea unui adult, insa in grupuri de 3-4 copii o data si asta la grupa mica.
Nu vreau sa generalizez, nu vreau sa cred ca asa se intampla in toata gradinita, insa e suficient sa se intample la o singura grupa de cateva ori ca sa-ti retragi copilul si sa-ti formezi o parere. Sunt extrem de nemultumimta de acesta gradinita.

Gradinita
De Simona pe 14 Aprilie 2012

Eu am copilul inscris la aceasta gradinita "Lebada Alba" si sincer sunt uimita, fiindca datorita sistemului de supraveghere singurele momente in care copiii se uita la desene animate sunt de dimineata inainte de masa cand oricum nu se pot face multe lucruri si dupa amiaza. Fetita mea merge cu drag la gradi, educatoarea este minunata, iar eu ca mama sunt mai mult decat multumita fiindca zi de zi nu pot decat sa observ progresele pe care le face copilul meu in aceasta gradinita.

E o gradinita buna
De Chloe pe 24 Februarie 2012

Eu am fetita la Malaxa, la grupa mijlocie deja, insa niciodata nu a stat la program prelungit, noi o luam dupa pranz. E o gradinita ok, eu sunt multumita de educatoarea ei si, din ce am vazut, si celelalte educatoare se poarta frumos cu copiii, iar pe ei in vad ca vin cu placere la gradi. Conteaza foarte mult si atitudinea ta, ca parinte, atunci cand o duci pentru prima data la gradinita; noi am pregatit-o din timp, spunandu-i ca acolo o sa fie tot timpul inconjurata de copii, o sa invete lucruri noi si o sa fie ca un serviciu pentru ea. Si fiica mea e foarte sensibila, insa incercam sa nu-i incurajam aceste sensibilitati, pentru ca am considerat ca tot ea o sa aiba de suferit in viata. Totul este sa ai incredere in copilul tau, este mai puternic decat crezi; si de asemenea, ai incredere in tot personalul gradinitei, incepand de la portar si terminand cu directoarea, sunt oameni care stiu sa-si faca treaba. Eu chiar sunt multumita de aceasta gradinita; sigur ca intotdeauna e loc de mai bine, insa incerc sa ma pun si in pielea personalului de acolo: la fi-mea in grupa erau inscrisi 38 de copii anul trecut, insa constant veneau la gradi 15 - 20, restul fiind bolnavi. In afara de educatoare, exista o ingrijitoare la 3 grupe! Pai ce sa faca si ele mai intai? Mai ales la grupa mica, cand mai trebuie ajutati si la wc si la mancat si la imbracat. Pregateste-te pentru virozele din primul an care vor fi dese, orice ai face; acum, in al doilea an de colectivitate, suntem mult mai bine, racelile s-au micsorat ca frecventa si ca durata, iar probleme de "stomac" n-am avut niciodata de la mancarea de la gradi. Succes in hotararea ta!:) si nu mai fii speriata, ii vei transmite temerile tale si copilului!

Un sfat va rog
De Marilena pe 07 Februarie 2012

Am un baietel care v-a implini in curand 3 anisori. Ca multi parinti, sunt in cautarea unei gradinite pentru el si oscilez intre Malaxa si Steluta. Ma intereseaza in mod special parerea parintilor despre aceste gradinite, fie ele pro sau contra, avand in vedere ca baietelul meu e mai sensibil, mai mamos (vina mea,recunosc). Imi e groaza de prima zi in care il voi lasa acolo, cum v-a fost si voua de altfel. Cum e mancarea si cum se comporta educatoarele? Din punct de vedere educational, ti-l ridica sau ti-l coboara? Pentru ca am vizitat gradinita Lebada (privata) din Com. Pantelimon si mi s-a parut aberant sa adoarma niste copii de varsta 2-4 ani cu televizorul aprins, iar educatoarea statea si completa integrame la masa. Cred ca ar fi fost mai potrivit sa le citeasca o poveste sau altceva. Multumesc.

Contact Gradinita de copii nr. 189 Malaxa

Adresa

Soseaua Vergului, 12, Bucuresti, Sectorul 2

Reper 021.255.48.70
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.