• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 162
14 opinii
Gradinite:
de stat

Gradinita de copii nr. 162

Gradinita de copii nr. 162 este situata pe strada Sangerului nr. 25-27, sector 1, Bucuresti.

Gradinita de copii nr. 162 este situata pe strada Sangerului nr. 25-27, sector 1, Bucuresti.

incepand cu varsta de 3 ani

nu

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

Gradinita de copii nr. 162
De Georgiana pe 02 Decembrie 2010

Sa stiti ca sunt unele chestii in care nu sunt de acord cu Cristina - despre banii care se aduna la fondul clasei se cumpara totusi pentru copii in clasa lucruri care le trebuie.Dar in privinta educatoarelor, unele dintre ele. Am copilul in grupa mare si am vrut sa il dau la scoala, dar am constatat ca el nu stie sa numere pana la zece si nici nu stie literele.Oare de ce educatoarele astea mai in varsta nu pregatesc copiii ca lumea? La fel au fost si in anii trecuti, se duc la scoala si nu stiu nimic si apoi invatatoarele intreaba pe cine au avut educatoare ca nu au facut nimic cu copiii. De ce nu vin titulare si sunt mereu suplinitoare?De ce nu rezista de fapt titularele acolo?Va puneti aceasta intrebare din cauza cui? Cred ca nu din cauza centralistei care tine si ea loc de educatoare? Mint cu ceva doamnelor? Am sa mai revin.

Gradinita de copii nr. 162
De Ioana pe 29 Noiembrie 2010

Sunt mamica unei fetite din aceasta gradinita. Nu am decat cuvinte de lauda la adresa doamnelor educatoare. Acum fetita mea este clasa a II-a si are numai foarte bine. Consider ca un copil se formeaza in gradinita. Doamnele educatoare au toata bunavointa din lume sa ii invete pe acesti copii ceva. Acum depinde si de familie cat de mult se implica. Nu e normal stimata doamna Cristina sa aruncati cu noroi in altcineva doar pentru ca sunteti nemultumita de ceva poate motive personale cine stie, nu generaliza pe gradinita. Doamnele fac toate lectiile, fetita mea a frecventat de la grupa mica si in fiecare an a avut caietele speciale terminate, plus dosar cu fise. Mie personal mi s-a aratat facturi cu cele cumparate pe banii din fondul clasei (totul e sa te interesezi - daca nu intrebi si arunci cu vorbe inseamna ca ai o problema). Mai am o precizare: din cate stiu eu este obligatoriu ca acesti copilasi sa fie scosi afara cate putin zilnic indiferent de vreme. Inca o data felicitari acestor doamne care in tot ceea ce fac pun pe primul loc copilul si nevoile lui.

Gradinita de copii nr. 162
De Dumitru pe 26 Noiembrie 2010

Aceasta asa zisa Cristina, care te dai parinte de copil ,habar n-ai cu ce se mananca pedagogia prescolara. Si eu sunt parinte de copil si sunt foarte multumit de doamnele educatoare. Din parerile altor cunostinte care au copii in gradinita, nu am auzit decat laude la adresa educatoarelor. Din cate vad esti rau intentionata si chiar am sa ma interesez cine esti ca sa avem o confruntare de opinii. E usor sa balacaresti, se vede multa rautate in ce spui, poate ca tu esti suparata pe viata si-ti convine sa arunci cu noroi, si sa dai veninul din tine afara.

pareri despre gradinita
De Cristina pe 11 Noiembrie 2010

Am copilul la aceasta gradinita dar nu santem multumiti deloc. In primul rand pregatirea cadrelor didactice care lasa de dorit- nu fac absolut nimic cu copii.Singura preocupare este de a-i scoate afra indiferent de vreme, cadrele didactice putand sta de vorba fara nici o problema.Caietele speciale sant cumparate degeaba, la sfarsitul anului scolar le sant date copiilor completate in proportie de nici 30%.Aceasta este valabila pentru toate clasele.Se strange un fond al clasei anual care este cheltuit de educatoare fara nici un fel de problema si fara a da socoteala parintilor care au contribuit cu sumele respective.Daca vin educatoare noi nu sant lasate sa faca nimic de cele vechi, care sant preocupate cu barfa. Sant mereu aduse educatoare suplinitoare care nu au terminat decat un liceu cu greu sau pensionare care sant plictisite de viata, sau persoane care sant in prag de pensie si care tin cu dintii si iau cumul de functii pentru a scoate niste copii semianalfabeti, asa cum sant copiii lor.

Contact Gradinita de copii nr. 162

Adresa

Sangerului, 25, Bucuresti, Sectorul 1

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.