• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 162
14 opinii
Gradinite:
de stat

Gradinita de copii nr. 162

Gradinita de copii nr. 162 este situata pe strada Sangerului nr. 25-27, sector 1, Bucuresti.

Gradinita de copii nr. 162 este situata pe strada Sangerului nr. 25-27, sector 1, Bucuresti.

incepand cu varsta de 3 ani

nu

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

Opinii utilizatori

Clasa pregatitoare, Gradinita nr 162
De Cris pe 16 Septembrie 2016

Buna ziua,
As vrea sa va cer recomandari de spre dl invatator Dragan Mihail. Am baiatul in clasa 0 la dumnealui . Va rog sa imi spuneti daca ati avut copii in scoala primara la dl Dragan si cum vi s-a parut ca pedagog. Ce a fost bine si ce nu a fost bine la metodele dumnealui. Apreciez foarte mult un feed-back.
Multumesc frumos,

ce program are gradinita??
De Moraru pe 16 Martie 2016

eu lucrez de dimineata pana la ora 16 sunt zile care intru si la ora 16.Mama iese la ora 17 de la munca??asi vrea sa stiu pana la ce ora e deschisa?

Gradinita de copii nr. 162
De Carmen33 pe 13 Aprilie 2011

Buna, am fost azi pentru inscriere la aceasta gradinita am primit o cerere de inscriere urmeaza sa fac dosarul si voi reveni pe 2 mai cand incepe perioada inscrierilor. Baietelul meu cel mare face 4 ani in iulie si am vrea sa intram la grupa mijlocie. Mai poate da cineva amanunte despre gradi, educatoare, directoare,, etc. Tin sa mentionez ca totii vecinii mei (stau aproape de gradi) dezaproba aceasta gradinita din diverse motive, dar cu toate astea au copii inscrisi acolo si chiar au cotizat pentru a intra. Atunci de ce nu ii retrag? daca nu le convine. Noi suntem pentru a incerca, om vedea. Va multumesc si va pupic
p.s: am completat impresia generala pentru ca nu puteam posta mes. dar nu e relevanta, daca o sa fim inscrisi am sa modific, cu impresiile reale.

Gradinita de copii nr. 162
De Viorica din clejan pe 06 Aprilie 2011

Aceasta gradinita mi-a lasat o impresie deosebita. Daca ea ar fi existat cand copiii mei au fost mici cu siguranta acolo i-as fi dat deoarece aceasata gradinita are activitati extra - scolare, pregatiri pentru clasa I si multe altele.

Gradinita de copii nr. 162
De Moidmoiselle pe 06 Aprilie 2011

Super gradinita. As vrea sa am si eu nepotii aici. La anul aici ii voi inscrie. Au multe activitati, pregatiri extra scolare.

Gradinita de copii nr. 162
De Sanda pe 19 Decembrie 2010

Se pare ca nu cunosti diferenta dintre gradinita si scoala. Daca ai un asemenea nivel este clar ca nu stii ce vorbesti. Daca nu esti multumita de gradinita de ce nu il muti la 163 ca acolo poate invata sa scrie si sa citeasca pana termina gradinita.

Gradinita de copii nr. 162
De Angelica pe 05 Decembrie 2010

Mare dreptate are Viorica, parintii cred ca daca au dus copilul la gradinita sau la scoala ei sunt absolviti de toate problemele copilului. ei bine voi ca parinti aveti rolul cel mai important in cresterea si educatia unui copil. Tineti legatura cu educatoarea copilului in legatura cu ceea ce fac ei la gradinita, iar voi aveti rolul de-a aprofunda cele invatate.educatorea are 20-25 de copii,iar voi 1 sau 2, dar nu faceti nimic !ma rog daca intelegeti ce vreau sa spun e bine daca nu lasati barfele de proasta calitate care nu-si au rostul si faceti voi ceea ce trebuie sa faceti constructiv pentru copilul vostru. E mult de spus, dar...

Gradinita de copii nr. 162
De Cristina pe 03 Decembrie 2010

In primul rand nici nu stii sa scrii cred ca ai emotii. Aveti salarii de 4000 RON?
sau de 400 ceea ce nu cred ca mai exista asemenea salarii deoarece salarul minim este de 600 RON, iar daca mai esti si titular si mai ai si vechime se aduna si se ajunge la peste 1000 RON, pe care ii iei asa ca nu mai mintiti plus cadouri si alte alea.

Gradinita de copii nr. 162
De Viorica pe 02 Decembrie 2010

Draga doamna Cristina nu stiu cu ce te ocupi, dar vad ca nu stii cu ce se mananca invatamantul si mai ales cel prescolar. In invatamantul prescolar nu sunt suficiente cadre calificate, iar cele calificate se duc sa munceasca pe un salariu mai mare, nu pe 4000 RON cat au cele tinere, cele calificate si mai in varsta au experienta mare, lucru ce-si spune cuvantul indiferent ce spui tu. Ele stiu sa respecte curicullumul national, nu scrie ca la grupa pregatitoare sa-l invete sa scrie si sa citeasca. Mai studiaza problema. Educatoarele pensionare sunt apte de munca si deloc satule de viata, ca altfel nu ar fi primit splinire, ele fiind persoane super calificate dornice de munca. Titularele tinere nu rezista probabil si pentru faptul ca sunt parinti ca tine care isi da importanta. Ce crezi ca rezolvi cu aceasta denigrare, cu ce te alegi?

Gradinita de copii nr. 162
De Georgiana pe 02 Decembrie 2010

Am uitat sa intreb poate stie vreo mamica daca gradinita 163 este mai buna ca as vrea la anul sa imi dau copilul acolo pentru grupa pregatitoare si daca da cand se fac inscrierile acolo. Va multumesc.

Contact Gradinita de copii nr. 162

Adresa

Sangerului, 25, Bucuresti, Sectorul 1

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.