• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 137
21 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 137

Gradinita de copii nr. 137 dispune de 8 sali de clasa si o sala de sport.

Gradinita de copii nr. 137 dispune de 8 sali de clasa si o sala de sport.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 07:30 - 17:30

iunie

aprilie – mai

nu

autobuz 101, 143

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

muzica;
dans

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

20 de copii

160 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

sala de sport

Opinii utilizatori

Gradinita de copii nr. 137
De Alexa pe 17 Septembrie 2012

Adriana, sigur este programul pana la ora 18:00? Eu am intrebat astazi la ce ora pot sa vin sa-l iau si mi-au comunicat cu mici grimase ora 16:30, "haide" 16.45. Crezi ca pot invoca neputinta de a ajunge inainte de ora 18.00 la gradinita sau va avea de suferit copilul daca sunt de acord? Cum se poarta educatoarele cu ei, aplica trasul de ureche, datul cu linia la palma, etc? Fiul meu are 4 ani si este la dna. Stefania. Ai cunostinte de acesta educatoare? Inca nu am apucat sa intreb de taxa pentru mancare, cand si cat se cere? P.S scuze de multitudinea de intrebari, dar e prima oara la gradinita :) Multam!

Gradinita de copii nr. 137
De Cornelia pe 10 Septembrie 2012

Puteti sa imi spuneti daca sunt bune educatoarele aici? Cati copii sunt intr-o grupa?

Nu este adevarat
De Adriana pe 29 August 2012

Nu este adevarat, eu am baietelul acum in grupa mijlocie si programul este pana la 18:00, doar ca va fi posibli sa ramana singur (a), dar educatoarele stau pana vin toti parintii sa ia si daca se uita urat, nu trebuie sa-ti pese sunt angajate sa stea pana la 18:00. Nu trebuie sa incepi sa le dai mereu cafele si altceva ca va astepta mereu, doar de sarbatori si asa o sa ceara mereu ba una ba alta si aproape in fiecare saptamana film, teatru si daca este cald la circ. La ce grupa va fi copilasul tau?

Despre program
De Irina pe 01 August 2012

Buna, se poate sa-mi spuneti care este adevarul legat de ora de luat copiii acasa? Din pacate in ultima vreme tot aud "barfe" cum ca desi programul normal este pana la 17.30 chiar 18, parintii ar fi constransi cumva sa vina cel tarziu la ora 16 sa ia copiii si daca intarzie cam au parte de priviri pe sub sprancene sau chiar apostrofari. Sper din tot sufletul sa imi zica careva ca nu e adevarat ca daca e asa am cam incurcat-o, caci eu abia ies de la serviciu la ora 17 si asta in urma unui aranjament ca altfel ieseam mai tarzi, tocmai pentru programul prelungit am ales aceasta gradinita.

Se fac optionale
De Adriana pe 02 Ianuarie 2012

Baietelul meu este la gr. mica si face muzica, dans si engleza. Mancarea este facuta acolo si este foarte buna. Iti doresc succes, sa reusesti sa o inscrii.

Optionale grupa mica
De Irina pe 21 Decembrie 2011

Buna, imi poate spune cineva daca optionalele (engleza, muzica si dansul) se fac si la grupa mica? Intentionez ca la anul sa o inscriu pe fata cea mare aici ( sper sa prind loc) si ma intereseaza foarte mult optionalele. Despre personal vad ca sunt numai cuvinte frumoase ceea ce ma bucura. Daca imi puteti spune si cate ceva despre mancare ar fi perfect. Va multumesc mult si Sarbatori fericite!

Noi tot la grupa mica
De Adriana pe 03 Decembrie 2011

Sunt de nota 100000000000000 educatoarele. Cum il cheama pe baietel? Pe al meu il cheama David C. Ii place tare mult de d-soara Raluca, profa de engleza.

Gradinita
De Adriana pe 28 Septembrie 2011

S inceput fetita ta gradi? La ce grupa este? Baietelul meu este la d-soara Elena si d-na ELENA grupa mica.

Gradinita 137
De Nicoleta pe 04 August 2011

Si eu recomand cu drag aceasta gradinita. Am avut baietelul, care acum e la scoala, si urmeaza fetita in toamna asta.

Cea mai buna gradinita
De Mohammed pe 11 Iulie 2011

Este o gradinita foarte buna si o recomand cu placere.

Contact Gradinita de copii nr. 137

Adresa

Plumbuita, 5, Bucuresti, Sectorul 2

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.