• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Gradinita de copii nr. 137
21 opinii
Gradinite:
de stat
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita de copii nr. 137

Gradinita de copii nr. 137 dispune de 8 sali de clasa si o sala de sport.

Gradinita de copii nr. 137 dispune de 8 sali de clasa si o sala de sport.

incepand cu varsta de 3 ani

program prelungit 07:30 - 17:30

iunie

aprilie – mai

nu

autobuz 101, 143

bucatarie proprie

da

engleza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

muzica;
dans

asistenta medicala permanenta

cadre didactice specializate

supraveghere si control permanent

20 de copii

160 de copii

grupa mica;
grupa mijlocie;
grupa mare;
grupa pregatitoare

sala de sport

Opinii utilizatori

de bine / p.s.
De Ddd pe 20 Mai 2015

era sa uit.., si la concursurile de dans unde au fost au luat doar locul "I".

de bine
De Ddd pe 20 Mai 2015

Copilul a "absolvit" acum 2 ani aceasta gradinita. A fost bine. Educatoarele umane. Deobicei parntii luau copiii pana in 17.00, dar s-a intamplat sa si intarzii fara vreo problema, educadoareleau fost la fel de amabile. Parca am avutceva dispute dar cu o ingrijitoare, nu mai tin minte, probabil ceva nesemnificativ (parca se numea "D-na Dan". Per ansamblu nu aveti pt ce sa va faceti griji.

Gradinita de copii nr. 137
De Anonim pe 25 Septembrie 2014

De ce tot spuneti asa ceva despre educatoare de unde stiti voi cum sunt doamnele va spun eu, din experienta mea, ca Doamna Coconcea Si Doamna Stefania sunt cele mai bune educatoare din gradinita.

Si in al doilea rand de ce sunteti nepoliticosi si macar puteati sa scrieti inainte de numele doamnelor Doamna Coconcea sau Doamna Stefania ? A si inca ceva nu mai comentati la adresa doamnelor pentru ca la urma urmei ele v-au educat copii.

Recomand gradinita 137
De Mamica din gradinita137 pe 17 Ianuarie 2014

Nu stiu de ce, unii fosti parinti aduc injurii educatoarelor din gradinita! Eu am copiii inscrisi in aceasata gradinita si sunt foarte multumita. Pornind de la educatoare si pana la ingrijitoare, tot personalul este afectuos, se ocupa de copii.

Nu e corect. Daca, unui parinte sa nu-i placa de fata unei educatoare sa se apuce s-o jigneasca pe diverse forumuri. Eu, una recomand aceasta gradinita pentru ca e dotata cu materiale, iar copiii mei sunt educati. Multumesc cadrelor didactice din Gradinita 137.

Nu recomad aceasta gradinita
De Cristina pe 13 Ianuarie 2014

Nu recomand gradinita 137 Plumbuita, si mai ales daca doriti sa va inscrieti copilul acolo evitati-le pe educatoarea Coconcea si Stefania la cea din urma a fost si fetia mea, tipa toata ziua la ei, este extrem de plictisita in fiecare zi, ii este lene sa se ridice de pe scaun sa discute cu parintii si mai ales nu isi face meseria nu are niciun fel de program cu copii prin care sa ii captiveze, nu are viziune pentru ceea ce face, va spun din tot sufletul nu ii place aceasta meserie nu stiu de ce si-a ales-o, nu iubeste copii.

Asa cum arata gradinita la exterior (baltile cu un miros insuportabil mai ales in sezonul cald) aceeasi atmosfera este si in interior.

Inscrieri gradinite
De Georgeta pe 10 Ianuarie 2013

Buna ziua, vreau sa stiu cand se fac inscrierile pentru 2013. Baietelul meu face 3 ani in Noiembrie si nu stiu daca il primeste din toamna.

Gradinita de copii nr. 137
De Cristina pe 03 Decembrie 2012

Buna, fetita mea e la aceasta gradinita in grupa mare, a fost o gresala mare ca am ales aceasta gradinita, intrucat educatoarea nu se ocupa deloc de copii, tipa la ei, nu are rabdare si in fiecare zi dar absolut in fiecare zi are un mare sictir, de 3 luni de cand a inceput nu a invatat nicio poezie, nu sunt scosi afara nici macar cand e frumos afara, sunt lasati la TV, nu fac activitati care sa ii captiveze pe copii, nu exista comunicare educator-parinte.

Optionale au engleza care merita din plin, se ocupa de ei foarte mult, apoi mai sunt muzica si dans doar de dat banii.

Nu se intra pe relatii, daca tot doriti sa va inscrieti copilul aici, desi nu va sfatuiesc mergeti cu incredere fara nici un fel de interventii, nu prea au copii, acum la grupa fetitei mele sunt 6 copii zilnic de 2 saptamani.

Programul e pana la 16.45, eu si sotul ne chinuim sa ajungem la aceasta ora pentru ca lucram la patron si programul e cum stie toata lumea, aproape de fiecare data copilul nostru e ultimul.

Nu recomand aceasta gradinita.

Grupa Mica
De Geo30 pe 26 Octombrie 2012

As dori sa intreb in primul rand cum sunt educatoarele din aceasta gradinita? Se ocupa de copii? Exista o comunicare deschisa intre parinti-educatori? Ce optinonale au? Care ar fi progamul, pana la 18? sau? Se intra prin relatii in aceasta gradinita? Va multumesc.

Informatii
De Irina pe 21 Septembrie 2012

M-am mai linistit, n-am mai aflat foarte multe intre timp decat tariful / zi ( 15 RON / zi + 5 RON apa / luna ) care e putin mai mare decat ma asteptam si de ce auzisem de la alte mamici ca platesc pe la alte gradi, dar asta e. In rest, astept sedinta care va fi Miercuri 26 sep la ora 16. Ca fapt divers pt cei interesati, cladirea noua arata super bine ( am vazut particulare care nu aratau la fel de bine ) si au totul separat, civilizat: sala de mese ( meniul / saptamanal e afisat la avizier si au bucatarie proprie ), dormitor si sala de joaca unde au o multime de jucarii ce vrei si ce nu vrei. Si curtea arata la fel de bine si este plina de spatii de joaca pe categorii de varsta ceea ce este foarte bine. In afara de treaba cu programul care ma streseaza, restul este minunat si ma bucur nespus ca am avut inspiratia sa aleg aceasta gradinita.

Program
De Irina pe 18 Septembrie 2012

Ms Adriana de raspuns, insa ca si Alexa si eu am primit acelasi raspuns, adica maxim 16:45 ceea ce ma cam sperie pentru ca in curand incep munca si o sa-mi fie imposibil sa ajung, sunt dezamagita si panicata in acelasi timp. Am copilul la grupa mica si nici eu nu am primit un raspuns clar pana acum despre: cat costa mancarea, cat costa optionalele, care este frecventa optionalelor, de cand incep, cum se platesete ( la sf lunii - la inceput? cum platim, doar cate zile merge copilul sau intreaga luna chiar daca copilul nu merge?) daca au sala de mese, daca au dormitor separat, nici macar ce trebuie sa-i cumpar n-am aflat. Sincer ma simt ca in pom si pomul in aer si asta ma face sa fiu mai irascibila si mi-e sa nu cad in dizgratiile doamnelor pe acolo si sa traga copilul ponoasele, nici nu stiu cum sa intreb ce ma intereseaza ca sa nu supar pe cineva. Sunt constienta ca nu sunt singura asa si ca probabil sunt si doamnele exasperate, dar cel mai corect ar fi fost sa afiseze o lista cu raspunsurile la toate intrebarile posibile mai ales la cele legate de program / mese / plata si necesar si asa scapau de stres si noi mamicile la fel.
Sa ne auzim cu bine si poate ne vedem pe acolo fetele: apropos, stie careva cand va fi sedinta ca nici asta n-am reusit sa aflu.

Contact Gradinita de copii nr. 137

Adresa

Plumbuita, 5, Bucuresti, Sectorul 2

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.