• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
24 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Nicholas

Gradinita Nicholas dispune de 10 sali de grupa, cabinet medical si unul metodic, sala pentru desfasurarea activitatilor recreative, o biblioteca, teren de sport. Parintii se pot abona la sistemul de supraveghere video avand posibilitatea sa isi vada micutii in orice moment al zilei.

Gradinita Nicholas dispune de 10 sali de grupa, cabinet medical si unul metodic, sala pentru desfasurarea activitatilor recreative, o biblioteca, teren de sport. Parintii se pot abona la sistemul de supraveghere video avand posibilitatea sa isi vada micutii in orice moment al zilei.

incepand cu varsta de 2 ani pana la 7 ani

program scurt 08:00 - 13:00
program scurt cu masa de pranz 08:00 - 13:30
program lung 08:00 - 17:30

tot anul

program scurt 700 RON
program scurt cu masa de pranz 900 RON
program lung 1300 RON

transportul se poate asigura la cerere

bucatarie modern utilata, sala pentru servirea mesei

da

engleza, germana, italiana, spaniola

teren de sport, ansamble si aparate de joaca specifice varstei copiilor topogane, leagane, balansoare

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

spectacole de teatru si circ, vizite la muzee, la gradina botanica si gradina zoologica, plimbari si activitati recreative in aer liber, organizarea de serbari cu diferite ocazii Craciun, ziua mamei, 1 iunie, sfarsit de an scolar, excursii si tabere scolare

initiere calculator, in lumea muzicii, arte martiale / gimnastica, atelier de creatie - pictura / modelaj în lut / colaje, minte sanatoasã in corp sanatos

asistent medical, psiholog

educatoare - institutoare, cadre didactice specializate

paza asigurata prin monitorizare permanenta prin sistem video

maxim 15 copii

maxim 45 de copii

grupa mica
grupa mijlocie
grupa mare

10 sali de grupa dotate cu mobilier, jucarii si materiale didactice adecvate desfasurarii procesului instructiv - educativ, biblioteca, audioteca / videoteca, cabinet de informatica, cabinet metodic, cabinet medical

Opinii utilizatori

Gradinita Nicholas
De Mamidebebeka pe 07 Decembrie 2010

Cum spuneam 10 puncte, 5 stele! Clar ca pentru noi e alegerea perfecta! Cunostintele Bebekai sunt mult peste ce ne asteptam noi. E iubita si iubeste gradinita, a invatat o multime de lucruri, iar noi suntem parinti normali, nu ne dorim ca la terminarea gradinitei sa scrie, sa citeasca si sa vorbeasca in doua limbi, desi partial putem spune ca le face pe toate! Are timp berechet pentru asta! Sa cresti mare gradi Nicholas!

Gradinita Nicholas
De Johhny pe 03 Decembrie 2010

Sunt foarte slabi la tarifele solicitate.

Gradinita Nicholas
De Cris pe 15 Noiembrie 2010

E o gradinita care doreste sa-si pastreze numele creat. Daca discutam de pret, da, este mare, dar dupa parerea mea merita, conditiile sunt foarte bune. Dar indiferent ce opinii vor mai aparea nu poate fi toata lumea multumita, asa ca eu votez pentru Nicholas.

Gradinita Nicholas
De P.alina pe 29 August 2010

Dragi mamici si tatici, autorii postarilor de mai jos, tinem sa va multumim noi cei mai noi colegi, parinti de pufuleata la Nicholas. Ne-au ajutat mesajele voastre in alegerea gradinitei si iata-ne! Asteptam ziua de 1 septembrie cu mari emotii si nerabdare sa vedem cum ne acomodam. Nu stim cum o sa fie prima zi de scoala, dar prima de gradinita ne tine cu sufletul la gura. Am cunoscut-o deja pe miss si ni se pare minunata, sa vedem ce o sa spuna pufuleata! In rest numai de bine. Sper sa ne auzim in continuare la fel de sinceri si sa ne ajutam reciproc cu pareri.

Gradinita Nicholas
De Miha pe 16 Aprilie 2010

Azi am fost la sedinta cu parintii. Ma uimeste cat de jalnici pot fi unii parinti. Daca ai ales gradinita asta sau alta, ma rog, ai ales-o stiind ce si cum. Nu vii sa te plangi de taxe dupa 2 ani de gradi, cand si pana acum au fost tot alea. Si chiar daca se fac schimbari, vreau si pot sa raman, raman daca nu,nu! E alegerea mea fara sa fac alte comentarii. Eu ma bucur ca n-au mai crescut ca pe la alte gradinite, da ma rog. Sunt de cateva luni bune mamica la Nicholas si chiar nu am ce reprosa, e curatenie de farmacie, o mancare excelenta si toata lumea zambeste. Am vazut ingrijitoare, educatoare, inclusiv directoarea cu copii in brate, ducandu-i de colo colo pupandu-i si dragalindu-i la propriu nu de fatada (asteptam pe hol sa-mi iau copilul, nu ma vedeau). Cred eu ca asta merita toti banii din lume. Daca vreti, mergeti si vedeti! Convingeti-va singuri ca raportul pret-calitate este echilibrat.

Gradinita Nicholas
De VIP pe 10 Martie 2010

Legat de pretul exagerat vreau sa spun ca: cine poate, poate, cine nu, sa stea acasa! Vrem si frumos si bun si cu d-aia si cu d-aia, si asa si pe dincolo, da pe gratis daca se poate. Asta e, nu e pentru toata lumea.

Gradinita Nicholas
De Cris pe 22 Februarie 2010

Au dotari, insa preturile sunt exagerate.

serbare
De Diana pe 22 Decembrie 2009

Frumos! Sunt incantata! Desi nu mi-a convenit ca a trebuit sa ma ocup de realizarea costumului pentru serbare, acum sunt bucuroasa ca am trecut peste momentul ,,nervi" si m-am bucurat maximum de ceea ce a iesit!

Bravo!
De Alexandra P pe 15 Decembrie 2009

Daca as putea as da 10 stele nu 5! Am venit de la serbare cu sufletul plin. Atmosfera, culoare, veselie, redevii copil! Munca uriasa cu micutii nostri si prestatia lor, a tuturor, copii, profesori si educatoare, ne-au uimit! O serbare cu 50 de copii, 5 grupe, pe o scena de teatru. Suntem impresionati!

Gradinita Nicholas
De Axxa pe 29 Septembrie 2009

Au taxe cam la fel de mari cu cele de prin sectorul 1, unde sunt oameni de alta conditie, adica cu bani. E frumos intr-adevar si mi-a placut. De ce sa spun ca strugurii sunt acri cand nu ajung la ei? Deocamdata nu pot sa ma gandesc la o inscriere, dar iau in calcul pentru la anul daca nu se modifica taxa.

Contact Gradinita Nicholas

Adresa

Valea Cricovului , 41 - 47 , Bucuresti, Sectorul 6

Site www.nicholas.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.