• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
24 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Nicholas

Gradinita Nicholas dispune de 10 sali de grupa, cabinet medical si unul metodic, sala pentru desfasurarea activitatilor recreative, o biblioteca, teren de sport. Parintii se pot abona la sistemul de supraveghere video avand posibilitatea sa isi vada micutii in orice moment al zilei.

Gradinita Nicholas dispune de 10 sali de grupa, cabinet medical si unul metodic, sala pentru desfasurarea activitatilor recreative, o biblioteca, teren de sport. Parintii se pot abona la sistemul de supraveghere video avand posibilitatea sa isi vada micutii in orice moment al zilei.

incepand cu varsta de 2 ani pana la 7 ani

program scurt 08:00 - 13:00
program scurt cu masa de pranz 08:00 - 13:30
program lung 08:00 - 17:30

tot anul

program scurt 700 RON
program scurt cu masa de pranz 900 RON
program lung 1300 RON

transportul se poate asigura la cerere

bucatarie modern utilata, sala pentru servirea mesei

da

engleza, germana, italiana, spaniola

teren de sport, ansamble si aparate de joaca specifice varstei copiilor topogane, leagane, balansoare

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

spectacole de teatru si circ, vizite la muzee, la gradina botanica si gradina zoologica, plimbari si activitati recreative in aer liber, organizarea de serbari cu diferite ocazii Craciun, ziua mamei, 1 iunie, sfarsit de an scolar, excursii si tabere scolare

initiere calculator, in lumea muzicii, arte martiale / gimnastica, atelier de creatie - pictura / modelaj în lut / colaje, minte sanatoasã in corp sanatos

asistent medical, psiholog

educatoare - institutoare, cadre didactice specializate

paza asigurata prin monitorizare permanenta prin sistem video

maxim 15 copii

maxim 45 de copii

grupa mica
grupa mijlocie
grupa mare

10 sali de grupa dotate cu mobilier, jucarii si materiale didactice adecvate desfasurarii procesului instructiv - educativ, biblioteca, audioteca / videoteca, cabinet de informatica, cabinet metodic, cabinet medical

Opinii utilizatori

parere
De Patrascu mia pe 10 Mai 2016

spun ce imi place aici, e mai simplu. experienta anterioara nu mai conteaza si aruncatul cu noroi nu ma caracterizeaza. am gasit locul asta si ne bucuram de el. spatios, curat, ordonat, mancare buna, educatoare bune, curte mare. E bine! like! :)

bun pentru noi
De A. I pe 06 Februarie 2016

Respect! Tuturor celor care ne ingrijesc si educa copii! Am venit de la o gradinita unde in afara de patroana nimeni nu vorbea cu noi, parintii. Angajatii nu aveau voie sa comunice cu parintii. Dumneaei era stiutoare de toate si de tot, chipurile. Aici oamenii astia sunt prietenosi si zambareti si cauta sa iti vorbeasca, sa iti spuna ceva despre copil. Ne-am obisnuit destul de greu cu faptul ca suna educatoarea sa-ti spuna diverse, sa intrebe de ce lipseste copilul, daca e bine si ce facem, sa sune asistenta sa spuna ca a fost apatic astazi si sa-l urmarim. Doamna directoare e la fel ca cei pe carei ii are in subordine.Calda dar hotarata si sincer, am incredere in profesionalismul tuturor. Acum consideram ca asta e normalitatea si ca am gasit un loc cu OAMENI.

fara repros
De Anda pe 15 Aprilie 2015

am al doilea copil in gradinita. nu am ce sa reprosez. am cautat mult pana sa aleg si se pare, cel putin pentru mine, ca am ales bine. nu vreau sa fac reclama, cine e interesat de gradinita sa mearga si sa vada cu ochii lui ce si cum e.

Drept la replica
De Gradinita Nicholas pe 31 Martie 2015

Stimata doamna Oana,
Ar fi indicat sa lasati deoparte atitudinea denigratoare si sa puneti in balanta eforturile facute de toti angajatii gradinitei, pana la momentul in care ati fost indrumata catre o alta unitate scolara,in urma scandalului pe care l-ati creat pe holul gradinitei lasand fara cuvinte atat personalul cat si parintii aflati de fata. Respectul e reciproc valabil in unitatea noastra scolara! Stiti foarte bine care sunt motivele care au dus la rezilierea contractului. Da, vi s-a oferit sprijin si suport atat dumneavoastra cat si bunicii si evident fetitei, noi nu l-am avut!
Va dorim succes in abordarea situatiilor care necesita rabdare si intelegere a unor stari de fapt, ce o privesc pe fetita si, totodata, puterea de a relationa civilizat oriunde v-ati afla la acest moment! une!
A! Apropo! Umbrela va asteapta la secretariat. Oricand puteti trece sa o luati! Noi vom putea sa va privim cu onestitate, sinceritate si deschidere sustinandu-va privirea, nu avem de ce sa o plecam!
Cele bune!

Gradinita Nicholas
De Oana pe 23 Octombrie 2014

Pentru doamna directoare luna aprilie si mai 2014 nu sunt luni de an scolar, asa ca portofoliul copilului nu au existat. Am stat 7 luni acolo fara sa scapam de pampers ( cu perioada de vara integralisti), am plecat la 3 ani si 3 luni dupa discutii aprinse lipsite de decenta unei luni platite integral fiind in situatia de a ne retrage la jumatatea lunii.

Pe fata dosarului era trecuta perioada de absentare, ma intreb daca stateam tot anul se umplea oare coperta de date insirate. Dupa 7 luni, am luat portofoliul format din: o pagina cu o frunza si 1 carte de colorat cu primele doua pagini lucrate.

A propos doamna directoare daca un copil de scoala generala se transfera in timpul anului, de ex. pe 7 aprilie, nu ar mai fi primit note in aprilie si mai? Sa nu mai spunem ca situatia scoala ar fi normal sa ii fie inchisa in luna iunie ???!!

In final, doamna aceasta directoare ma intreba plina de cupriozitate unde ne ducem, raspund nonsalant la Genesis si replica dansei e ca imi pune o vorba buna, obicei deprins in anii de experienta fara sa se gandeasca ca ar fi fost mai bine sa avem implicare la gradinita unde este actualmente manager.

Se doresc copii fara griji si parinti a caror cerere de retragere trebuie sa fie facuta dupa modelul doamnei manager. Eram la distanta de jumatate de rigla si mi se adresa prin secretara ca trebuie sa imi formulez cererea in maniera dansei.

E cerere, doamna manager! nu e un contract, legea partilor cu dimensiune bilaterala.

Copilul e pus la somn in timp ce educatoare se joaca pe telefon sau cu laptop-ul in brate stand pe marginea patutului copilului.

Din partea conducerii am aflat pe un hol, intre gestionarea unui mop pe scari si a unei discutii imperative cu un tatic ca copilul are nevoie de terapie, ma intreb ce fel de terapie sau vorbim de dezvoltare personala asa cum se discuta cu alti specialisti.

Ref. la lucruri lasate, umbrela mea de adult lasata 2 zile acolo nu a mai fost de gasit.

Numai de bine pentru doritori,

Oana

Gradinita Nicholas
De Iulia c pe 14 August 2013

Din toamna suntem gradinari si noi! Cata a plecat de mana cu directoarea inca de la poarta, ce sa zic? :) In curte erau copii la joaca si cat am stat noi de vorba cu dansa el nici macar nu s-a uitat la noi! Ne-a surprins placut modul de apropiere al educatoarelor si zambetele lor. Cata trecea de la o miss la alta curios si fara teama. Am stat cam 40 de minute si la plecare, ia-l daca mai poti! Nu se mai dadea jos din bratele directoarei si nu va spun cat a plans ca l-am luat mai mult fortat. Mi-a placut, sincer! Multumesc si celor care au postat pana acum, ne-au ajutat sa ne hotarim asupra gradinitei.

Total acord
De Cristina pe 08 Mai 2012

Asa este! Omul sfinteste locul!

parere
De Dana C pe 21 Decembrie 2011

Jos palaria! Toata stima pt. dna. Carmen! Un om de nota 10 se inconjoara numai de oameni de nota 10!

Gradinita Nicholas
De Victoria pe 21 Iunie 2011

Am fost la serbare! Doamne cat mi-a placut! Nu am cuvinte! O curte plina de copii fericiti. Asta am vazut eu si ma bucur ca am ales sa venim aici. Un loc cu oameni minunati!

Gradinita Nicholas
De Parinte pe 17 Decembrie 2010

In prag de sarbatori, va dorim An Nou bun si fericit, rabdare si putere de munca tuturor celor de la Nicolas! La multi ani!

Contact Gradinita Nicholas

Adresa

Valea Cricovului , 41 - 47 , Bucuresti, Sectorul 6

Site www.nicholas.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.