Ziua Indragostitilor, trucuri afrodiziace pentru o seara pasionala

/ / Modificat: 2017-02-13
Ziua Indragostitilor, trucuri afrodiziace pentru o seara pasionala

Copiii sunt deja gazduiti de bunici sau de o ruda apropiata, partenerul este pe cale sa vina acasa, iar petrecerea in 2 de Ziua Indragostitilor poate incepe. Nu inainte de a pune la punct cateva detalii afrodiziace care sa amplifice apetitul sexual si sa condimenteze si mai mult planurile pentru cea mai romantica seara din an. Iata cateva idei care merg ca unse!

Afrodisiace alimentare

Niciodata nu dai gres cu ciocolata, spun expertii Ea are rolul de a potenta placerea sexuala a ambilor parteneri. Asa ca o idee buna este sa dai gust noptii voastre de amor cu cateva bucatele delicioase de ciocolata.

Insa mai sunt si alte alimente si ingrediente afrodiziace pe care le poti folosi in pregatirea cinei speciale de Valetine's Day. De exemplu, piperul, chili sau mierea sunt inca 3 produse care elibereaza hormoni sexuali care sporesc apetitul. Bananele, avocado, nucile sau scortisoara au efect garant in prepararea cinei pentru Sfantul Valentin, dar mai ales in ceea ce urmeaza dupa cina.

Scoicile si stridiile sunt optiuni elegante si rafinate, o alegere deosebita pentru una dintre cele mai romantice nopti ale anului. Pentru barbatii care au carenta de zinc, stridiile ajuta la cresterea nivelului de testosteron si la amplificarea dorintei sexuale.

Sucul de stuguri si vinul rosul reprezinta alte afrodiziace extrem de convenabile intr-o astfel de seara. Acestea contin oxid nitric care faciliteaza erectia barbatilor si raspunsul sexual la femei. Insa specialistii sustin ca nu e recomandat sa bei mai mult de un pahar, altfel reactiile sunt inverse.

Ierburile si suplimentele pe baza de ginseng si gingko biloba reprezinta 2 optiuni benefice pentru cresterea libido-ului, atat la barbati, cat si la femei. Ele au rolul de a imbunatati circulatia sangvina de la nivelul organelor genitale si de a creste nivelul de energie.

Din categoria "ce sa nu introduci in meniul de Ziua Indragostitilor" intra in principal carbohidratii, care cresc nivelul de serotonina din creier si te fac sa adormi.

Afrodisiace non-alimentare

Atingerile tandre s-au dovedit a fi unele dintre cele care elibereaza cel mai rapid oxitocina, hormonul dragostei, care apropie si mai mult 2 persoane.

Dusul, inainte de sex, spala mirosurile naturale ale corpului. Feromonii, cei care sunt responsabili cu mirosul natural al corpului, par sa atraga mai mult sexul opus.

Evident ca si micile trucuri de a pregati o atmosfera romantica in camrea in care sa pui lumanarele parfumate sau sa pregatesti o sedinta de aromoterapie cu miresme sexuale (vanilie, musk, iasomie , patchouli etc.) pot avea efectul scontat. De exemplu, barbatii reactioneaza mai mult din punct de vedere sexual la mirosul de levantica, lemn de cedru, patchouli sau lavanda.

O tinuta sexy si un afrodiziac sonor (muzica) pot scoate din minti orice barbat. Ba mai mult, pot depasi efectul oricarei plante afrodisiace.

Cum actioneaza afrodiziacele?

trezesc interesul sexual;
stimuleaza senzatiile;
cresc apetitul sexual;
activeaza sinteza hormonilor;
imbunatatesc circulatia sanguina de la nivelul organelor genitale etc.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ziua indragostitilor Sex cuplu Afrodiziace sex cuplu Valentines Day

Articole recomandate

Citeste si despre