Ziua indragostitilor, timpul pentru bebe

/ / Modificat: 2014-02-13
Ziua indragostitilor, timpul pentru bebe

Pe masura ce Ziua Indragostitilor si Dragobetele se apropie, multe cupluri devin nelinistite, anxioase, pur si simplu coplesite.


Pe masura ce Ziua Indragostitilor si Dragobetele se apropie, multe cupluri devin nelinistite, anxioase, pur si simplu coplesite.

 

Astfel, sarbatoarea poate deveni dintr-un moment placut, o sursa de stres pentru cei care sunt in cautarea cadoului perfect si mult mai mult pentru cuplurile care incearca sa conceapa un copil si se confrunta cu probleme de fertilitate.

Pentru cuplurile care incearca sa aiba un copil, pasiunea si placerea sexului se pot transforma in actiuni de planificare si precizie.

In plus, coordonarea actului sexual cu perioada de ovulatie nu face decat sa intareasca emotiile cu care cuplurile cu probleme de fertilitate se confrunta si astfel, viata sexuala a lor devine o serie de pasi facuti mecanic catre conceptie.



Ce ar trebui sa faca? Nimic mai simplu, sa se lase in voia pasiunii si actul sexual sa devina placere, nu obliglatie sau planificare.

Cuplurile ar trebui sa perceapa "sincronizarea" ca o oportunitate de comunicare, intimitate si preludiu, in loc sa o perceapa ca o lista de lucruri pe care trebuie sa le faca.

Planificarea este unul din cei mai mari dusmani ai romantismului, avand in vedere ca este greu sa te lasi "dus de val" cand momentul este planificat cu saptamani bune inainte si ajungi in punctul in care conceptia omoara romatismul.

Intr-adevar cand este vorba de conceperea unui copil, este nevoie sa se tina putin cont de perioadele fertile, dar cu putina spontaneitate lucrurile pot sta altfel.

Desi tu ca femeie trebuie sa tii cat de cat cont de aceste perioade, poti tine planificarea pentru tine si iti poti surprinde partenerul in mod placut.

In plus, poate fi o activitate interesanta sa te gandesti in ce mod sau prin ce iti poti surprinde partenerul, chiar daca esti in perioada fertila, chiar daca nu.

O scriitoare de origine americana spunea "Romantismul este magia care transforma praful vietii cotidiene in pulbere de stele" si nu putea sa aiba mai multa dreptate.

Gesturi romantice simple si neasteptate, fie ca este vorba de o floare sau un biletel cu vorbe dulci si sincere, pot readuce romantismul in viata de cuplu.

Pentru cuplurile care incearca sa conceapa, romantismul este o modalitate excelenta de a alunga stresul cauzat de problemele de fertilitate cu care se confrunta si astfel isi pot imbunatati viata sexuala.

Fiecare percepe romantismul in felul sau si il poate arata in fiecare zi. O baie fierbinte in doi, o cina romantica cu ambianta pe masura, mici scrisorele in care sa ii arati ce reprezinta in viata ta, orice gest care vine din inima poate aduce romantisum in viata voastra.

In plus, ziua indragostitilor este cea mai buna zi sa ii arati persoanei de langa tine ca o iubesti.

Ziua indragostitilor este un motiv in plus sa va relaxati, sa profitati de atmosfera de dragoste care invaluie orasul si sa va bucurati unul de celalat si se poate ca exact atunci cand uitati de voi, de planificari si calendare, minunea sa apara.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ziua indragostitilor Valentines Day

Articole recomandate

Citeste si despre