Tabara de vara in care orice copil si-ar dori sa mearga cu cel mai bun prieten!

/ / Modificat: 2016-04-26
Tabara de vara in care orice copil si-ar dori sa mearga cu cel mai bun prieten!

Vrei sa-i oferi copilului tau o vara cum n-a mai avut niciodata? Acelasi lucru si-l propune si Tabara NERF – prima tabara de vara pentru copii organizata de NERF in lume. Si nu oriunde, ci in Romania!

Distractie in miscare. Camarazi in deplasare

In Tabara NERF, miscarea e mai distractiva ca niciodata. Pentru ca activitatile includ celebrele blastere NERF de la Hasbro si pentru ca totul se desfasoara alaturi de alti copii de varste apropiate: stafeta, cucerirea steagului, tras la tinta, jocuri de spionaj, baschet, dans si multe alte activitati pe placul celor mici.

Programul a fost conceput de specialisti – psihologi, animatori si antrenori sportivi – pentru a dezvolta conditia fizica, precizia, coordonarea, spiritul de echipa si abilitatile de comunicare ale celor mici, intr-o forma extrem de distractiva pentru ei.

Jocuri si jucarii in premiera nationala

Mai mult decat atat, in Tabara NERF micii camarazi vor avea sansa de a descoperi si de a testa jucarii si jocuri de la Hasbro in premiera, inainte ca acestea sa ajunga pe rafturile magazinelor. Dupa programul de zi, vor avea seri tematice de joaca si relaxare alaturi de jocurile si eroii preferati: Monopoly, Jenga, Pie Face, Transformers, Star Wars, Marvel si multe altele.

Cand si unde va fi Tabara NERF?

Tabara se va desfasura in perioada 21-26 iulie 2016 si este destinata copiilor cu varste intre 8 si 12 ani. Camarazii se vor distra de minune la aer curat, intr-un spatiu special amenajat pentru ei la 23 km de Brasov, in zona Bran.

Cum iti trimiti copilul in Tabara NERF?

Poti castiga prin tragere la sorti doua locuri in Tabara NERF: unul pentru copilul tau si unul pentru cel mai bun camarad al sau. Trebuie doar sa intri pe www.tabaranerf.ro, sa inscrii codurile de pe produsele NERF participante la campanie si sa acumulezi minim 200 de puncte. Mai mult, fiecare cod inscris iti poate aduce unul dintre cele 500 de premii instant si iti creste sansele de a castiga un loc dublu in Tabara NERF!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tabara copii Beneficii tabara copii

Articole recomandate

Citeste si despre