Cumparaturile pentru scoala

/ / Modificat: 2011-08-30
Cumparaturile pentru scoala

cumparaturi_scoalaInarmeaza-te cu multa rabdare (si cu suficiente resurse monetare) si porneste in aventura cumparaturilor pentru scoala. Dupa ce ai bifat totul ca fiind cumparat pe lista de lucruri cerute de profesori la scoala, mai ai cateva lucruri pe care este bine sa le cumperi pentru noul an scolar fie pentru linistea ta si siguranta copilului, fie doar pentru a-i satisface dorintele copilului tau.
 

Asa ca dupa ce ai luat toate caietele (speciale, dictando, matematica), creionele, pixurile, stiloul si tot ce a mai mentionat invatatoarea, iti mai raman cateva lucruri de adaugat in cosul de cumparaturi.
 
Agenda

In primul rand vei avea nevoie de o agenda in care sa-ti treci activitatile: in spatele fiecarui copil istet sta o mama organizata.

Trece in agenda fiecare lucru pe care tu sau copilul tau trebuie sa il faceti legat de scoala, cursuri, sedinte, intalniri sau alte activitati extracurriculare.

Mapa

Daca copilul tau este mai mare si are cursuri in mai multe sali, ii va fi foarte utila o mapa in care sa isi puna doar lucrurile care ii sunt necesare pentru cursul respectiv.

Pentru ca iti place ca micutul tau sa manance sanatos si tii la acest aspect, va trebui sa acizitionezi o cutie pentru pachetel (daca se poate compartimentata).

Creioane colorate

Creioanele colorate sunt cu siguranta pe placul oricarui copil. Le va folosi la orele de desen, acasa cand va dori sa "picteze" sau pe caietele obisnuite pentru a sublinia lucrurile importante.
 
Ghiozdan

Ghiozdanul este poate cel mai dificil de ales. Copilul isi doreste ceva, tu stii ce e bun pentru el, modelul nu ti se pare potrivit si uite asa ajungeti la dileme. Noi iti recomandam un ghiozdan de pus pe ambii umeri, in nici un caz o geanta sau un ghiozdan dintre cele care se tin pe un singur umar. Ghiozdanul stil rucscac asigura un suport mai bun si nu creste riscul dezvoltarii de probleme ale coloanei vertebrale.

Alege un model cu mai multe compartimente si destul de colorat ca sa ii placa si copilului tau.

Penar

Pentru a pastra cat mai bine toate pixurile, creioanele si stiloul, copilul tau are nevoie de un penar incapator si care sa-i placa. Asa ca divergentele de la alegerea ghiozdanului probabil o sa se repete. Recomandarea noastra este ca penarul sa fie unul care sa aiba loc special pentru fiecare instrument de scris. Astfel copilul va avea mai putine sanse sa se intoarca acasa plin de cerneala sau pasta de pix pe maini.

Succes tuturor juniorilor in noul an scolar!

Taguri Pregatire scoala copii

Articole recomandate

Citeste si despre