Un copil independent si activ cu taberele de vara Wind Discovery

/ / Modificat: 2022-06-14
Un copil independent si activ cu taberele de vara Wind Discovery

Odata cu sosirea vacantei copiii tai se bazeaza pe tine pentru organizarea unui program antrenant si iti revine asadar responsabilitatea alegerii unor activitati interesante pana la inceperea scolii. O pauza de la tehnologie, tablete si telefoane e atat de benefica pentru dezvoltarea copiilor, mai ales in lunile de vara cand sunt atat de multe activitati noi de facut afara!

Petrecerea timpului in aer liber si curat, invatarea unei abilitati, distractia si intalnirea de noi copii sunt bune pentru trup si suflet. Astazi exista o serie de optiuni excelente pentru copilul tau, de la tabere sportive la tabere de vara creative concepute special pe grupe de varsta si interese. Cu putina cercetare, vei gasi cu usurinta o varianta potrivita pentru copilul tau, iar primul pas este sa vorbesti cu el despre ce isi doreste de la aceasta experienta. Implica-l in proces, iar prin contributia lui poti fi sigur ca ai facut o alegere buna.

3 motive pentru care sa alegi o tabara de vara Wind Discovery

Un loc potrivit pentru a iti trimite copilul in tabara este Wind Discovery. Iata 3 motive pentru care ar trebui sa ii alegi:

1. Taberele de vara Wind Discovery ofera copiilor experiente la care nu au acces usor in viata de zi cu zi

Drumetii si orientare turistica. Ateliere de creatie. Supravietuirea in salbaticie. Paint Ball. MTB (Mountain Bike). Aventurile sunt nesfarsite in tabara, iar copilul tau va avea ocazia sa incerce ceva nou-nout. In plus, toate activitatile inlocuiesc “dependenta de ecrane” cu viata in aer liber, dinamica, activa, copiii descoperind natura si invatand sa o iubeasca.

Taberele de vara Wind Discovery

2. Taberele de vara pentru copii sunt locul ideal pentru a dezvolta abilitati sociale si pentru a deveni mai independent

Independenta si capacitatea de a-si face prieteni noi sunt abilitati pentru dobandirea carora cei mici s-ar putea simti incomod sau inconfortabil la inceput. La urma urmei, intrarea intr-un nou grup si context social poate fi o provocare. Dar capacitatea de a comunica relaxat cu oameni noi este o abilitate de viata de care au nevoie toti copiii, iar o tabara de vara este un loc ideal bun pentru a se antrena si pentru a deveni mai independent. In plus, taberele ofera copiilor ocazia de a lega prietenii cu persoane complet noi pe care altfel nu le-ar fi intalnit.

3. Trimiterea copiilor intr-o tabara de vara este benefica si pentru tine

De ce sa nu recunoastem? Sa te indepartezi de copilul tau in prima zi ar putea fi un pic chinuitor, dar sa-ti incredintezi copiii altcuiva pentru o scurta perioada poate fi cu adevarat benefic. Iti va crea putin spatiu in program pentru ingrijire si relaxare personala sau reconectare cu partenerul de viata.

A fi parinte este o munca grea, asa ca nu ar trebui sa te simti vinovat daca iti faci putin timp si pentru tine. Sunt toate sansele ca cei mici sa se distreze de minune fara tine!

Taberele de vara Wind Discovery

Si daca iti faci griji pentru siguranta celor mici, iti vom reaminti ca la Wind Discovery, siguranta este mereu pe primul loc! Toti instructorii nostri sunt acreditati, au o experienta vasta de ani de zile iar unii dintre ei sunt chiar cadre militare active MAPN.

Taberele de vara Wind Discovery sunt organizate si gestionate de instructori extraordinari care se asigura ca fiecare copil din grup este in siguranta si se distreaza copios.

Te invitam pe site-ul nostru pentru a ne descoperi modul de lucru, echipa de instructori si impresii de la participanti. Iar despre taberele urmatoare, am ales pentru tine doua dintre preferatele noastre si iti povestim in continuare cate putin despre fiecare: 

  • Tabara de aventura la Sambata de Sus isi propune sa dezvolte simtul de orientare turistica al copiilor si include notiuni de prim ajutor si de supravietuire. Cel mici se vor bucura de drumetii in tara Fagarasului si Vizite la bisericile fortificate de la Cincsor si Cincu, Manastirea Brancoveanu, Izvorul lui Arsenie Boca

  • Tabara MTB de la Sighisoara este o tabara de dificultate medie, accesibila copiilor pregatiti fizic. Traseele ne duc pe drumuri forestiere, trecatori, poteci, iar echilibrul pe bicicleta si analiza traseului, initiativa si spiritul de aventura fac parte din acest experienta. Peisajele de vis si istoria locului se desfasoara rasfoita rapid in fata copiilor care debordeaza de entuziasm. 

Iar un sfat de final: Nu ezita sa contactezi Wind Discovery! Echipa iti sta la dispozitie pentru orice nelamurire si te va ajuta sa faci cea mai potrivita alegere pentru tine si cel mic!

Ii gasiti pe https://www.winddiscovery.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tabara de vara Independenta copii Copil independent

Articole recomandate

Citeste si despre