Copilul.ro iti ureaza Paste Fericit!

/ / Modificat: 2014-04-02
Copilul.ro iti ureaza Paste Fericit!





 




De indata ce luna aprilie a iesit din cutia de anotimpuri, soarele a incalzit usor trotuarul obosit, mugurii au inceput demult sa dea la iveala culori pastelate, strada miroase a flori, iar pasarelele iubarete canta pe crengile copacilor. E primavara, toti o simtim, dar mirosul primaveratic s-a impletit cu cel al cozonacilor si a bunatatilor din miel.

In fiecare an sarbatorim Pastele, insa de fiecare data ne bucuram de venirea lui ca si cand ar fi prima oara. Copiii sunt cei care sunt cei mai entuziasmati de sosirea Pastelui pentru ca ei, cu aceasta ocazie, se pot bucura de pictatul oualor, de desene si picturi specifice acestei sarbatori.


Pastele este un moment de apropiere a familiei, asteptat de toata lumea.

Sarbatoarea nu se intrerupe, ci continua prin impresiile copiilor, ei povestesc ce i-a impresionat, momentele in care ciocnesc oua si mananca pasca sunt printre cele mai preferate.

Iepurasul de Paste, aducator de oua rosii provine de pe meleaguri germane si simbolizeaza fertilitatea. Le dorim aspirantelor la burtica o perioada cat mai fertila, sperand ca dupa Paste sa ne aduca numai vesti bune.

Va dorim un Paste Fericit alaturi de familie si un iepuras cat mai darnic!

Echipa Copilul.ro


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre