Winx, revista micilor domnisoare!

/ / Modificat: 2013-05-07
Winx, revista micilor domnisoare!

NOU! Editura Media Service Zawada lanseaza revista Winx!

Revista contine stiri din muzica si premiere cinematografice, banda desenata, teste pe diverse teme, articole despre moda, animale si protejarea naturii. De asemenea, micutele domnisoare vor invata cum sa organizeze o petrecere in pijama, vor primi sfaturi de la zanele Winx si vor avea parte de un concurs cu superpremii (DVD-uri cu filme, carti si pliculete din colectia Winx Club Magic City). Toate acestea in stilul Winx, bineinteles!

Personajele principale sunt Bloom, Stella, Flora, Musa, Tecna, Layla si Roxy. Ele invata la Colegiul Alfea care pregateste fetele care au inclinatie pentru magie. ZaneleWinx vor scapa colegiul de amenintarea zanelor rele, fiind ajutate de prietenii lor, dar si de profesori.

Cadoul din acest numar este un colier sic.

Revista Winx nr. 1 se afla in vanzare din 26 martie, la toate chioscurile de presa.

Media Service Zawada editeaza  publicatii pentru copii si adolescenti care au la baza personajele din desenele animate indragite de ei. Tipareste o gama variata de publicatii, de la carti de povesti clasice pana la carti de activitati sau de colorat si reviste adresate copiilor de pana la 14 ani (www.msz.ro).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre