Weekend-ul acesta ne indulcim la IceChocoLand

/ / Modificat: 2008-05-20
Weekend-ul acesta ne indulcim la IceChocoLand





 




Intr-o vara inceputa ceva mai devreme de termen, o inghetata este mai mult decat binevenita. Iar daca nu ti se pare suficient si vrei ceva mai dulce si care sa-ti asigure energia pentru o zi de munca, ciocolata e alegerea perfecta.

La World Trade Plaza-Sofitel se da liber la inghetata si ciocolata weekend-ul acesta. De vineri si pana duminica (23-25 mai), impatimitii dulciurilor sunt asteptati la Festivalul Inghetatei si Ciocolatei, singurul festival din Romania de acest gen.

Producatorii si importatorii de inghetata, ciocolata, biscuiti si napolitane cu ciocolata, ingrediente si utilaje de producere a inghetatei se vor reuni pentru a-si prezenta oferta de produse la inceput de sezon.

Surprizele pentru toate varstele se vor tine lant la IceChocoLand: spectacolele pentru copii, concursurile, locurile de joaca, mascotele si face painting-ul vor fi cu siguranta pe placul celor mici.

Inghetata cu vanilie, cu fistic, cu ciocolata, cu fructe exotice si multe alte arome, ciocolata cu orez, fara zahar, cu ardei iute, antistress, de slabit, energizanta, relaxanta, de pepermint, stropita cu polen, cu cacao iute, invelita in foi de tutun, cu crema de cafea, nuga, alune, zahar ars, fructe, frisca, migdale, martipan, pralinele belgiene… sunt doar cateva dintre produsele pe care le poti regasi la Festival.

Un festival cu vanzare, cu intrare libera, organizat de World Trade Center Bucuresti si Clubul de Muzica si Dans pentru copii Contrapunct, cu suportul partenerilor Amicii, Napoca, Amor Gelato, Alka, Corin Junior etc. si a partenerilor media: Copilul.ro, Itsy Bitsy, Romania Libera, Food&Bar Magazine, La Cucina, Secrete de Chef, Smart Financial etc.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre