Vrei sa iti vezi copilul la TV?

/ / Modificat: 2013-11-07
Vrei sa iti vezi copilul la TV?

Inscrie-l pe CartoonNetwork.ro si se va vedea la TV in noiembrie!

In premiera in Romania, Cartoon Network le da ocazia fanilor sa se vada la televizor. Copiii care isi incarca poza cu acordul parintilor pe www.CartoonNetwork.ro/o-veselie-de-prietenie se vor vedea la televizor in noiembrie, in timpul difuzarii noilor episoade din comediile animate "Uimitoarea lume a lui Gumball", "Sa-nceapa aventura" si "Un show obisnuit".

Tot pe www.CartoonNetwork.ro/o-veselie-de-prietenie, copiii pot contribui la crearea celei mai lungi bratari virtuale a prieteniei si isi pot dovedi creativitatea la concursul cu premii constand in console Nintendo Wii si multe alte surprize Cartoon Network.

Fotografiile incarcate pe site cu permisiunea parintilor vor aparea la Cartoon Network  martea si vinerea de la 17:00 si in weekend intre orele 12:00 si 13:15, in tipul difuzarii serialelor "Uimitoarea lume a lui Gumball", "Sa-nceapa aventura" si "Un show obisnuit"!

"Un show obisnuit" este un serial animat de comedie si a primit in 2012 un premiu Emmy® pentru "scurtmetraj de animatie exceptional". Exceptionali sunt si protagonistii, Rigby si Mordecai, doi ingrijitori de parc care ar face orice ca sa nu munceasca, si ale caror eforturi sunt rasplatite doar de nesfarsitele hohote de ras ale telespectatorilor.

Serialul este creat de J.G. Quintel, care a colaborat si la realizarea altor seriale faimoase Cartoon Network, precum "Uimitoarele peripetii ale lui Flapjack" si "Tabara lui Lazlo". Noile episoade din "Un show obisnuit" sunt difuzate in fiecare weekend de la 12:00 si 12:55.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre