Vineri incepe BABY EXPO la Cluj-Napoca

/ / Modificat: 2009-05-27
Vineri incepe BABY EXPO la Cluj-Napoca

BABY EXPO - Salonul dedicat nou-nascutului, copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor mamici si tinerilor parinti isi deschide portile in zilele de 5-6 Iunie la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca.


BABY EXPO - Salonul dedicat nou-nascutului, copiilor intre 0-5 ani, viitoarelor mamici si tinerilor parinti isi deschide portile in zilele de 5-6 Iunie la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca.

La cea de-a patra editie companiile prezente asteapta parintii si viitoarele mamici cu o oferta variata de produse si servicii destinate celor mici : articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, produse alimentare si de igiena, cosmetice, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni pentru camera copilului, carti si CD-uri educative, organizator petreceri pentru copii, servicii medicale, gradinite etc.

Timp de 2 zile, BABY EXPO a pregatit pentru copii o multime de surprize

● La Ursuletul Albastru - Restaurantul Bebelusilor oferit de Nestlé, unde cei mici sunt invitati sa savureze delicioasele preparate pentru ei!

● Spatiu de joaca dotat cu tobogane, casute, balansoare

● Face-painting si jocuri distractive la Casuta Veseliei

● Concurs de pictura pe diferite materiale, modelaj in plastilina si realizare ghivece la Happy Spring

● Lumea Baloanelor - baloane mici si mari, in forme diverse, baloane de sapun, baloane de tot felul. Culori, surprize, rasete si fascinatie la standul Gradinitei Heidi!

● Clovni si mascote indragite vor antrena copiii la joaca si distractie!

● Tombola BABY EXPO cu premii in fiecare zi ! Pe baza invitatiei sau a biletului de intrare parintii pot participa la tombola si au sansa de a castiga multe premii.

BABY EXPO este un salon educativ

Nestlé invita parintii la dezbateri pe tema alimentatiei sanatoase a bebelusilor, prevenirea alergiilor si protectia imunitara prin Bifidus. Parintii sunt asteptati la seminar Vineri intre orele 14.00-16.00 si Sambata intre orele 12.00-14.00. Ursuletul Nestlé va oferi parintilor multe surprize pentru bebelusii lor!

Invitam parintii la BABY EXPO in zilele de Vineri 5 Iunie si Sambata 6 Iunie, zilnic intre orele 10.00 si 19.00 la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca.

Intrarea la expozitie este gratuita pentru copii!

Informatii suplimentare pe : www.babyexpo.ro



27 mai 2009

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre