Video - Jurnal de copilarie cu vedete

/ / Modificat: 2012-04-03
Video - Jurnal de copilarie cu vedete

Odata cu lansarea noului canal Disney Junior, ti-am pregatit o mini-serie de interviuri cu mamici celebre. Le-am provocat sa ne povesteasca despre noul lor status si beneficile sale. Pe parcursul urmatoarei luni vom afla de la invitatele surpriza ce lucruri le-au fermecat copilaria si care sunt cele mai dragi amintiri Disney.

Ne-au impartasit cum stimuleaza pasiunile si creativitatea micutilor lor si mai ales cum intretin magia copilariei in viata lor la varsta adulta.

 

Mai mult, impreuna cu ele vom descoperi care este rolul desenelor si a povestilor clasice in viata lor si a micutilor lor. Fiti pe faza pentru urmatoarele invitate surpriza!

Totodata, te invitam sa ne povestesti care este prima ta amintire in concursul cu premii Disney Junior pentru micutul familiei.

Noul canal TV pentru prescolari, Disney Junior este casa personajelor tale preferate din serialele indragite de la Disney, cum ar fi „Clubul lui Mickey Mouse”, „Moto-animalutele din jungla”, „Manny Iscusitul”, „Agent Special Oso”, dar si seriale noi, precum „Jake si Piratii din Tara de Nicaieri” si „Aventurile Zanelor Disney”.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre