Un weekend plin de evenimente la Baneasa Shopping City

/ / Modificat: 2009-10-02
Un weekend plin de evenimente la Baneasa Shopping City





 

Baneasa Shopping City a pregatit un weekend aparte pentru toti vizitatorii centrului comercial.

Cei mici au doua evenimente speciale, doamnele si domnisoarele prezente in centrul comercial pot descoperi ultimele noutati ale targului international pentru Fitness, Wellness si Bodycare, pentru cei pasionati de "cai putere" – Finala Nationala 4TUNING Festival, iar pentru cei pasionati de filme la Baneasa Drive In Cinema pot viziona: "District 9", "Funny People" si "Gamer".

Teatrul "Ion Creanga" va oferi prichindeilor sambata si duminica (de la ora 18:00) doua piese de teatru interactiv: "Palaria cu Surprize" si "Melc, melc codobelc".

Cel de-al doilea proiect educativ al Baneasa Shopping City este "Copiii pasesc pe luna", unde cei mici vor experimenta simularea zborului pe luna, dar si o incursiune in lumea entuziasmanta a descoperirilor spatiale. Accesul este gratuit la ambele evenimente.

In schimb, mamele pot face noi descoperiri la targul international – "Wellfit" de la Baneasa Shopping City, unde sunt asteptate cu demonstratii surpriza, reduceri la cosmetice si multe altele chiar langa intrarea din zona Food&Fun City.

Finala Nationala 4TUNING Festival are loc la Baneasa Shopping City la acest sfarsit de saptamana, iar cei prezenti vor avea ocazia sa faca cunostinta cu adevaratii maestri ai sofatului si chiar sa participe la o cursa de drift alaturi de unul dintre profesionisti.

Pentru mai multe detalii despre evenimentele centrului comercial Baneasa Shopping City puteti accesa www.baneasashoppingcity.ro.

2 octombrie 2009

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre