Un milion de povesti traspuse in piese de teatru

/ / Modificat: 2008-10-01
Un milion de povesti traspuse in piese de teatru





 

Teatrul pentru copii este un mod ideal de a face cunoscuta copilului tau lumea povestilor si a personajelor de basm.

Teatrul pentru copii are capacitatea de a transpune in plan vizual ceea ce copiii aud atunci cand parintii le citesc povesti.

Cei mici sunt intotdeauna incantati sa vada, in realitate, personajele despre care pana acum doar au citit, au auzit sau pe care le-au vazut doar in imagini.

Cea de-a IV-a editie a Festivalului International de Teatru pentru Copii "100, 1.000, 1.000.000 de povesti", organizat de Teatrul Ion Creanga, incepe sambata la Baneasa Shopping City. Desfasurat in perioada 4-11 octombrie, evenimentul va contine si o sectiune speciala de spectacole pentru copii de 0-3 ani.

Weekend-ul acesta ai ocazia sa-ti duci copilul la un spectacol de teatru cu iz rusesc, venit direct din Sankt Petersburg in zona comerciala din Baneasa Shopping City.

Spectacolul Mutabor, piesa Pejo’s Wondering Dolls Theatre se va desfasura in zilele de sambata si duminica (4 si 5 octombrie), fiind dedicat copiilor de toate varstele, parintilor si bunicilor.

Spectacolul Mutabor a luat nastere ca urmare a imbinarii unor genuri diferite de teatru in aer liber (cabaret, circ si carnaval), intentia organizatorilor fiind aceea de a implica cat mai mult publicul in jocul actoricesc si de a le starni cat mai mult imaginatia celor mai mici dintre spectatori.

Atmosfera misterioasa a spectacolelor este completata de costumatii si elemente de butaforie specifice Carnavalului European.

Pejo’s Wondering Dolls Theatre a fost infiintat in 1993 ca un teatru al culturii, al carnavalului, al mastilor, al grotescului si al bufoneriilor.

"Suntem onorati ca le putem oferi vizitatorilor mall-ului un spectacol teatral de calitate si, totodata, foarte incantati de aceasta oportunitate prin care putem implica si copiii in activitati recreative pe gustul lor.

"Mutabor" este un spectacol neconventional prin care publicul spectator este invitat sa interactioneze cu actorii, un prilej in care toata lumea va avea ocazia sa intre in pielea personajelor, sa se distreze pe cinste si sa-si puna in practica abilitatile artistice"
, spune Loredana Croicia, retail communication & promotion manager Baneasa Developments.

In plus, pana pe 10 octombrie, publicul spectator si vizitatorii mall-ului vor putea admira o expozitie de fotografie si afise ale spectacolelor din portofoliul Teatrului pentru copii Ion Creanga.

20 de fotografii in care sunt surprinse momente de pe parcursul celor 3 editii ale Festivalului de Teatru pentru Copii "100, 1.000, 1.000.000 de povesti" vor fi expuse la Baneasa Shopping City.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre