Un copil zambeste de 400 de ori pe zi

/ / Modificat: 2012-05-30
Un copil zambeste de 400 de ori pe zi

DENT ESTET 4 KIDS continua programul social "Noua ne pasa" la Asociatia Invingem Autismul

DENT ESTET 4 KIDS, prima clinica stomatologica destinata exclusiv copiilor si adolescentilor, doneaza incasarile din 1 iunie Asociatiei Invingem Autismul. Actiunea este dedicata copiilor ce sufera de autism si presupune atat o donatie financiara, reprezentand echivalentul incasarilor din ziua respectiva, cat si oferirea de tratamente stomatologice gratuite copiilor din acest centru.

Echipa DENT ESTET 4 KIDS este specializata in relationarea si comunicarea cu copiii, iar cei ce sufera de autism sunt printre cei care aleg in mod special clinica datorita tehnologiei si medicilor specialisti la care au acces, asigurand astfel reusita tratamentului acestor copii, de multe ori refuzati in cabinetele stomatologice nespecializate.

Actiunea din 1 iunie este doar unul dintre proiectele incluse in programul activ de responsabilitate sociala "Noua ne pasa" desfasurat din 2008 de catre grupul DENT ESTET. 1 Iunie va reprezenta o altfel de Zi a Copilului, prin faptul ca fondul adunat in urma incasarii costului tratamentelor dentare efectuate va fi directionat catre Asociatia Invingem Autismul si va contribui la recuperarea a 23 de copii ce participa la ore de terapie. Scopul vizeaza sustinerea acestor copii atat din partea clinicii DENT ESTET 4 KIDS, cat si din partea pacientilor, care au ocazia astfel sa participe activ in aceasta actiune de implicare sociala.

Pe de alta parte, Ziua Copilului va fi sarbatorita si in cadrul clinicii DENT ESTET 4 KIDS unde Zana Maseluta va fi alaturi de toti pacientii programati pentru tratamente stomatologice.

Actiunea de 1 iunie se bucura de sprijinul actritei Manuela Harabor, mama lui Andrei, diagnosticat cu autism.

"Ma bucur ca si de 1 iunie, copiii de la centrul Invingem Autismul vor simti dragoste si grija din partea unor oameni care inteleg cat este de important ca acesti copii sa nu fie nevoiti sa renunte la terapii, din cauza lipsei de fonduri. Mai mult, consider ca este foarte important ca micutii de la centru vor face cunostinþa cu medicii stomatologi pediatri, care stiu sa interactioneze cu ei si care ii vor ajuta sa isi invinga temerile", declara actrita Manuela Harabor.

De asemenea, reprezentantii DENT ESTET vor merge la centrul Invingem Autismul pentru a fi alaturi de copii in dimineata zilei de 1 iunie cu momente de veselie, sarbatorind impreuna cu doua personaje faimoase, o frumoasa printesa si celebrul Mickey Mouse, care vor face impreuna cu  copiii jocuri captivante, baloane in forme deosebite si vor canta.

"Suntem bucurosi sa fim alaturi de copiii din cadrul centrului Invingem Autismul. Incercam sa le oferim un prilej de bucurie si, totodata, sprijin pentru a putea beneficia mai departe de terapiile necesare dezvoltarii lor. Stim cat este de important ca acesti copii sa beneficieze de ajutor specializat astfel incat sa aiba aceleasi sanse precum toti copiii", declara Dr. Oana Taban, CEO DENT ESTET.

Actiunea de 1 iunie face parte dintr-o serie de proiecte pe care grupul DENT ESTET le desfasoara pentru sanatatea copiilor in cadrul programulului social "Noua ne pasa", alaturi de organizaþii nonguvernamentale importante, precum Salvati Copiii, SOS Satele Copiilor, Inimi Deschise si Heart of Hope.

Impreuna cu Fundatia Salvaþi Copiii din Romania, DENT ESTET desfaºoara proiectul "Noua ne pasa", prin care copii cu dizabilitati neuropsihice si copii care provin din familii defavorizate beneficiaza gratuit de tratamente stomatologice. Pana in prezent, peste 50 de copii de la Salvati Copiii au beneficiat de consultatii si tratamente. De asemenea, DENT ESTET este alaturi de copiii din cadrul SOS Satele Copiilor si de la Fundatia Inimi Deschise, carora le ofera permanent consultatii de specialitate.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre