Ultimele zile de inscrieri la Scoala de Vara Boem Club

/ / Modificat: 2011-08-02
Ultimele zile de inscrieri la Scoala de Vara Boem Club

Inscrierile la Scoala de Vara Boem Club au intrat pe ultima suta de metri, acestea putand fi facute pana la data de 15 august.

Cursurile din cadrul Scolii de Vara Boem Club cuprind lectii de muzica destinate atat amatorilor de muzica, celor care doresc sa invete sa cante la un instrument sau cu vocea, cat si acelora care isi doresc sa aprofundeze studiile muzicale si sa invete sa cante la nivel profesionist.

In cadrul programului Scolii de Vara Boem Club, cursantii pot alege unul din modulele muzicale: lectii de vioara, de pian, de chitara, de violoncel si lectii de canto, pentru toate varstele. De asemenea, pentru ca dorim sa venim si in intampinarea celor mici, am creat special pentru ei cursurile de educatie muzicala pentru prescolari (2-5 ani) si cor pentru copii, pentru cei cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani.

Avantajele programului Scolii de Vara Boem Club sunt multiple, incepand de la discount-ul acordat pentru cele 8 lectii din cadrul pachetului, si continuand cu posibilitatea aprofundarii cunostintelor, datorita faptului ca acest pachet contine doua-trei sedinte pe saptamana, timp in care cursantii pot asimila mult mai repede informatiile primite in cadrul lectiilor de muzica.

Totodata, prin intermediul lectiilor de muzica din cadrul Scolii de Vara de la Boem Club, dorim sa oferim o alternativa educational - recreativa tuturor copiilor aflati in vacanta de vara, precum si adultilor care au ceva mai mult timp liber pentru activitati recreative.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Oferte cursuri vara copii

Articole recomandate

Citeste si despre