Triumful Cunoasterii te invita la joaca!

/ / Modificat: 2011-10-06
Triumful Cunoasterii te invita la joaca!

Week-endul acesta copiii sunt invitati, sambata, 8 octombrie, incepand cu ora 08:00, in Piata Alba Iulia, sa se bucure de surprizele Crosului Copiilor 2011! Vor avea parte de multe suprize: de la miscare in aer liber, la activitati distractive si antrenante prin care pot descoperi continentele lumii!

Crosul Copiilor este un eveniment sportiv necompetitiv, in cadrul caruia cei mici pot avea ocazia sa isi petreaca o zi de week-end intr-un mod activ, facand miscare alaturi de alti copii de varsta lor. Actiunea face parte din seria de evenimente dedicate Bucharest International Marathon 2011 si se va desfasura pe un traseu cu plecare din Piata Alba Iulia.

Cu o traditie de 3 ani deja, evenimentul se bucura de o popularitate in crestere de la an la an, iar in acest sens micutii au in editia 2011 o zi dedicata numai lor, pana in prezent competitiile de juniori fiind programate in aceeasi zi cu cele adresate adultilor.

Micutii alergatori se pot inscrie si participa in cursele diferentiate pe grupe de varsta, dupa cum urmeaza:

- 4-5 ani;

- 6-7 ani;

- 8-9 ani;

- 10-12 ani.

Mai multe detalii despre modalitatea de inscriere sunt disponibile pe: marathon.com.

Micii campioni vor fi rasplatiti cu premii si multe surprize din partea organizatorilor si sponsorilor evenimentului. Astfel, copiii se vor putea bucura de programul artistic al celor de la Contrapunct si Fun Science si vor avea ocazia sa afle lucruri inedite despre stiinta de la Profesorul Traznit. Totodata, vor putea face cunostinta cu sporturi inedite, cum ar fi cricketul!

Sirul surprizelor continua la spatiul de joaca "Triumful Cunoasterii"! Cei mici au ocazia sa devina adevarati exploratori si sa descopere lumea intreaga! Ei vor avea la dispozitie piese LEGO pentru a construi bucata cu bucata tarile lumii si a castiga premii speciale pentru indemanare si iscusinta. Totodata, vor avea ocazia sa faca cunostinta cu cele 32 de personaje ale colectiei "Triumful Cunoasterii", seria exclusiva de minifigurine LEGO si indragitele personaje ale filmului Cars 2 Disney.

Va asteptam!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre