Transforma culoarea parului intr-un accesoriu de lux

/ / Modificat: 2017-05-08
Transforma culoarea parului intr-un accesoriu de lux

Luxul nu mai este considerat o placere vinovata de multi dintre noi, in ciuda realitatii care este uneori provocatoare si dificila. De fapt, 4 din 5 consumatori sustin ca folosesc produse de ingrijire special pentru a se rasfata*. In ceea ce priveste parul, ingrijirea pana la rasfat a podoabei capilare nu a fost niciodata mai usor de realizat, datorita noii game imbunatatite Palette Deluxe Oil Care Color. Noua colectie transforma culoarea intr-un accesoriu de lux, avand o intensitate puternica ce dureaza in timp.

Folosind o tehnologie de ultima ora, specialistii brandului in ingrijirea parului au imbunatatit formula Palette Deluxe, adaugandu-i 20% mai multe uleiuri**.Uleiurile patrund profund in firul de par, sigiland pigmentii de culoare pentru a oferi un efect de revigorare si stralucire ce dureaza pana la sase saptamani, precum si o culoare vie si intensa.

Noul produs vine in pachet cu doua pliculete de masca hidratanta: primul se foloseste imediat dupa vopsire, iar cel de-al doilea se foloseste la 3 saptamani de la vopsire pentru a intensifica nuanta si a conferi mai multa stralucire. Acestea ofera firului de par o ingrijire profunda dupa colorare pentru o stralucire de matase si o culoare fabuloasa, de lunga durata.

Noua gama Palette Deluxe Oil Care Color cuprinde o selectie de 15 de nuante luxuriante ce asigura o culoare intensa, de lunga durata, cu o acoperire perfecta a firelor albe***.

Variind de la Blond Platinat la Aramiu Stralucitor Intens si Rosu Rubin pana la Negru Intens, noua colectie cuprinde nuante pentru toate gusturile si stilurile. Gama Palette Deluxe Oil Care Color a fost imbunatatita si la nivel de prezentare, iar noul ambalaj reflecta perfect rezultatul luxuriant al produsului.

De generatii intregi, femeile si-au vopsit parul cu Palette pentru o culoare vibranta si stralucitoare a parului, la preturi accesibile.

Oferind garantia calitatii germane pe care Schwarzkopf & Henkel o asigura intotdeauna, noua gama ii acorda fiecarei consumatoare sansa de a adauga un strop de lux in ritualul sau de colorare si ingrijire a parului, precum starurile de cinema, insa la preturi foarte avantajoase, chiar la ea acasa.

* WGSN, Consumer Behavior, Insight Report 2016
** vs. colectia anterioara
*** Cu exceptia nuantelor 130, 218, 219 si 230

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre